Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    18. Siječanj 2018. 09:44

Lucija i Ema su medd 😍😍
    Barbs,vecinom mame krecu sa 4 mjeseca.. aa mi imamo kod pedice tek 15.02 gdje ce A imati skoro pa 5 mjeseci.. pa sad ne znam da li da krenem prije pregleda ili ipak da sacekam pregled.. 🤔 zato me zanima vase misljenje.. kad ste vi sa svojima krenuli.. 😊
    I ja koristim dm-ove i isto sa sa njima zadovoljna.. 😊

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 09:47

Barbs a tu na dm-ovim pise da moram downloadti za pc da mogu to napravit. Jel i tebi tako? Sad imam vremena al moram cekati mm da odobri download jer tu za svaki krivi klik kaznica od par sto evrica 😓 
    Kod nas pada kisa i puse vec treci dan, dok zafiijukne mislim da ce krov odnijeti.
    Greske ja se ne mucim sa njima, tko zeli razumije, nekad jedva stignem procitati i komentirati, a di jos greske ispravljati. Pitam samo za rijeci koje ne razumijem, al nekad vise jer mi je fora naucit neku novu rijec, dalmatinsku, slavonsku...☺

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 09:53

Sanjchi nadam se da nece u braku jos uvijek spavati svaka 2.5 sata 😆😂 
    Sta je slaaatka ta mala Luce❤ Neki dan sam V obukla neku ko trenirku al scijela, majica ok, a hlace do ispod koljena, sad sam se sjetila dok sam vidla tvoju malu trendsetericu☺☺
    Ime Ema je bas bomboncic 🍬🍬🍬

url=https://lilypie.com]

I_me
    18. Siječanj 2018. 09:56

E za mame koje vec daju dohranu, kasice. 
    Znaci frendica je krenula prije tjedan dana sa kasicama i sad nju zanima kad ce on zamjenit taj obrok umjesto sisanja.. 
    Znaci kad ce mu biti dovoljan taj obrok da ne sisa odmah poslije? 
    Ako ste skobtale sto mislim  😂
    Ona nije na klokanici i stalno me ispituje a lijepo joj kazem da dodje tu. 😥
    Ja nisam jos u kasicama 😂😂😂
    Mi cemo sa 5 i pol, 6 mj krenit. Nek je ona meni jos malo na sisi, malo se mazit 😊
    Hvala za komplimente za Emu. ❤ slapa moja mala slinava 😍
    Sanjchi- preslatka mi je L. 😍

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 09:57

Barbs, ajme ajme već 4.?!
    Dena, hahahha, super za pokus, e i super za dm fotoknjigu. Ti to prouči, pa ako nije teško budem i ja. 
    Sanjchi, L je baš medena, ali iskreno ne djeluje mi kao da će te pustiti da čistiš. 😂
    I mi smo ponoć ekipa. Inače smo išli spavati oko 10, ali u zadnje vrijeme mala svaki dan dočeka ponoć. Budi se oko 4-5 pa  jede, kaka, podrigne, pelena,pa opet jede. I evo probudila se prije pola h, sad sam ju nahranila i ležim pored nje dok ne utone malo dublje u san pa ću ići piti kavu. Ali recimo jučer preko dana je bilo koma jer nismo mogli u šetnju. Obično idemo oko 12h. Onda spava po 3 sata. Ta šetnja nam je bitna... Tako da... Sunceeee. Sunceeee.  A jučer sam ju pokušala po stanu voziti u kolicima, ali spavala je možda 45 min... 🤔🤔🤔

I_me
    18. Siječanj 2018. 10:01

Barbs- sretnih 4 mj! 😊 Pa kud vrijeme leti 😂

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 10:21

Jutro,ili bolje reci dobar dan. Muz doma danas pa guzva u kuci! Vise stignem sama ponekad.
    Ujutro sam trazila 20 min samo za sebe..i ostala se izlezavat u krevetu..na kraju me kavica docekala..
    I me,slapa ti je predivna!
    Barbs,sefu sretna 4 mj! Nisam nikad pitala,kako ste se odlucili na ime Diego?
    Sanjchi,sta se Luce ispruzila,e to ce bit snajka!
    I me,si ti pitala za kasice? 
    Ugl treba im vremena,neki brze..a neki sporije. Kolko joj pojede? Ako pojede par zlicica..nemoze ni ocekivat da ce zamjenit jos.

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 10:25

Klea,super za frizera,mislim da si ti pisala!
    I ja bi morala...
    Dena,a ovo tvoje tapkanje pelena maramicom
    Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
    Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.

I_me
    18. Siječanj 2018. 10:37

Maslacak31

Jutro,ili bolje reci dobar dan. Muz doma danas pa guzva u kuci! Vise stignem sama ponekad.
    Ujutro sam trazila 20 min samo za sebe..i ostala se izlezavat u krevetu..na kraju me kavica docekala..
    I me,slapa ti je predivna!
    Barbs,sefu sretna 4 mj! Nisam nikad pitala,kako ste se odlucili na ime Diego?
    Sanjchi,sta se Luce ispruzila,e to ce bit snajka!
    I me,si ti pitala za kasice?
    Ugl treba im vremena,neki brze..a neki sporije. Kolko joj pojede? Ako pojede par zlicica..nemoze ni ocekivat da ce zamjenit jos.

Pojede joj par zlicica, max 5.
    Ne znam sto ocekuje.. i menk je to malo da joj zamjeni obrok.. 😕
    A stalno kuka kak ce biti problema snjim jer jako voli sisu.. a tko zna, mozda se prije skine sa sise nego moja mala.. 
    Joj grozna sam al na kraju sam joj rekla pa sta ga onda ne stavi na AD ak joj tlaka dojit pa je rekla da ce razmislit 😥

• Fazion
    18. Siječanj 2018. 11:11

Cure koje su u erste banci..jel vam sjela naknadaa

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.