Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    18. Siječanj 2018. 09:01

Jutro.. 😊
    Barbs,djecaku sa naajljepsom bradom zelimo sretna 4 mjeseca.. 😍😍 kad planiras ti krenuti sa dohranom??
    Dena,kao na reklami 😂😂
    Barbi,mn je klolanica ujutro prva sta otvaram na mob.. 😊

dzenny
    18. Siječanj 2018. 09:02

Ii daa,nove cure,dobro nam dosle.. 😘😘

• Romi
    18. Siječanj 2018. 09:10

Hvala dzenny,
    I me tvoja E. ima isti ritam kao moja L,ja isto tako mjenjam pelene ko o ti ;-)
    Srnac i meni je tako bilo sa L.,obicno je zaspala iza ponoci,pdnosno cesto puta i u pola 2-3,i onda se je pomaknulo na pola 12-12,a sad evo vec cca tjedan dana uspijem ju uspavat oko 10 pola 11,i spava mi do ujutro,obicno pojede bocicu negdje oko 8,i nadtavi spavat do 9-10,a jutros je npr. pojela u pola 7,i sad jos spava....milina samo da potraje 

• Romi
    18. Siječanj 2018. 09:14

Cure sorry na greskama u pisanju,pisem sa mob. a nekad previdim ili mi se neda ispravljat ;-),sad te razumijem u potpunosti Barbs kad si se zalila  na mob. i forum,stvarno je teze sa mob-a pisat,a forum je spor za pooo...p...dit,ili je do mog mob.

barbs
    18. Siječanj 2018. 09:18

Romi daaaaaaaa tezeee jeee..
    Hvala curke 😘
    Dzenny, ne znam... planiram pitati slijedeci mj pedicu mada bih najradje krenula na svoju ruku...
    Sretna, koji sampon protiv.opadanja kose si koristila?? 😊😊😊😊
    Cure cije bebe spavaju noc... u KOMADU, sretniiiiceeeeee 😍😍😍😍

Bela
    18. Siječanj 2018. 09:19

Jutro cure!
    Barbs sretna 4 mj D 
    I me, Romi i mi imamo takav ritam, svaki dan idemo otprilike u isto vrijeme van da ne  poremetimo ritam  nismo bile vani dva dana, danas napokon sunce! 
    Preslatka je Ema.

Bela
    18. Siječanj 2018. 09:21

E da, za dohranu nama ped rekla da krenemo sa nekih 5 i pol mj polako, taman prije pregleda...tako sam i ja planirala... tu svatko ima svoju teoriju i mama na kraju bira kad zeli! 

barbs
    18. Siječanj 2018. 09:23

Dena, ja stalno koristim dm-ove i zadovolja sam 😊😊😊

barbs
    18. Siječanj 2018. 09:24

Bela, tako je! 😊😊😊

• sretna
    18. Siječanj 2018. 09:32

Barbs koristila sam vichy dercos crveni i mislim da mi je samo jedna bocica trebala da zaustavi to pretjerano ispadanje. Ili dvije...al nekak mi se cini da je jedna 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.