Jutro.. 😊
Barbs,djecaku sa naajljepsom bradom zelimo sretna 4 mjeseca.. 😍😍 kad planiras ti krenuti sa dohranom??
Dena,kao na reklami 😂😂
Barbi,mn je klolanica ujutro prva sta otvaram na mob.. 😊
Hvala dzenny,
I me tvoja E. ima isti ritam kao moja L,ja isto tako mjenjam pelene ko o ti ;-)
Srnac i meni je tako bilo sa L.,obicno je zaspala iza ponoci,pdnosno cesto puta i u pola 2-3,i onda se je pomaknulo na pola 12-12,a sad evo vec cca tjedan dana uspijem ju uspavat oko 10 pola 11,i spava mi do ujutro,obicno pojede bocicu negdje oko 8,i nadtavi spavat do 9-10,a jutros je npr. pojela u pola 7,i sad jos spava....milina samo da potraje
Cure sorry na greskama u pisanju,pisem sa mob. a nekad previdim ili mi se neda ispravljat ;-),sad te razumijem u potpunosti Barbs kad si se zalila na mob. i forum,stvarno je teze sa mob-a pisat,a forum je spor za pooo...p...dit,ili je do mog mob.
Romi daaaaaaaa tezeee jeee..
Hvala curke 😘
Dzenny, ne znam... planiram pitati slijedeci mj pedicu mada bih najradje krenula na svoju ruku...
Sretna, koji sampon protiv.opadanja kose si koristila?? 😊😊😊😊
Cure cije bebe spavaju noc... u KOMADU, sretniiiiceeeeee 😍😍😍😍
Jutro cure!
Barbs sretna 4 mj D
I me, Romi i mi imamo takav ritam, svaki dan idemo otprilike u isto vrijeme van da ne poremetimo ritam nismo bile vani dva dana, danas napokon sunce!
Preslatka je Ema.
E da, za dohranu nama ped rekla da krenemo sa nekih 5 i pol mj polako, taman prije pregleda...tako sam i ja planirala... tu svatko ima svoju teoriju i mama na kraju bira kad zeli!
Barbs koristila sam vichy dercos crveni i mislim da mi je samo jedna bocica trebala da zaustavi to pretjerano ispadanje. Ili dvije...al nekak mi se cini da je jedna 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji