Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    05. Siječanj 2018. 10:14

sanjchi255

Jutro cure..mi se sad probudile😁😁 ja u soku da smo tak dugo spavale😅
    Na kakvo to izvijanje mislite?

Ma moja se kad je umorna ili nešto joj ne paše izvija u luk na suprotnu stranu. Recimo kad ju podignem da podrigne i slično. To sam baš jučer pitala pedijatricu i rekla je da nije alarmantno ali da joj skrećemo pozornost kad to radi, da s vremenom, zaboravi na taj refleks. Pa me čisto zanimalo jel se netko već susreo s time.... 

Maja 3
    05. Siječanj 2018. 10:35

dzenny

Maslacak, maleni od moje kume isto tako nije spavao par noci i kad se probudi nije bio gladan.. i nakon 3-4 takve noci dobio prvi zubic.. pa moguce da je to i kod vas.. 😉😉 jel imate vi one lancice za zube?? On je imao i tak da kuma osim tog nespavanja,nije ni osjetila nicanje zubica.. i ja sam svojoj kupila.. i bas juce sestrice kog pedijatra komentiraju kako se to stvarno pokazalo dobro,sad vecina djece da to nosi.. 😊

Nemamo lancic,ma s malom sam sve i svasta probala,njoj nista nije pomagalo..na kraju sam joj htjela dat malo sirupa po noci.

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:36

Hedgehog

dzenny

Maslacak, maleni od moje kume isto tako nije spavao par noci i kad se probudi nije bio gladan.. i nakon 3-4 takve noci dobio prvi zubic.. pa moguce da je to i kod vas.. 😉😉 jel imate vi one lancice za zube?? On je imao i tak da kuma osim tog nespavanja,nije ni osjetila nicanje zubica.. i ja sam svojoj kupila.. i bas juce sestrice kog pedijatra komentiraju kako se to stvarno pokazalo dobro,sad vecina djece da to nosi.. 😊

Kakvi sad lanci za zube? Hahahha. Ajme, ček, jesu ti one smeđe kuglice oko vrata?

Jesu,jesu.. bas ti.. 😂😂  ma nema sta nece izmisliti,samo da bi mi imali pare gdje potrositi 😂😂

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:37

Maslacak,cini mi se da je i kuma davala malenom pred spavanje po jednu kaskicu paracetamola.. 😊

• sretna
    05. Siječanj 2018. 10:38

Ja mislim da su ti lancici cista glupost, ajde, kako lancic moze pomoc? A da ne oricam da nema sanse da bi bebu s tim stavila spavati.
    To jednostavno ovisi o bebi. Mi s L nismo osjetili ni jedan zubic! Mazali smo s dentinoxom

[OBRISANO] 05. Siječanj 2018. 10:42

I_me
    05. Siječanj 2018. 10:45

Cure kako vase bebe reagiraju na ogledala?
    Ja sam jucer umrla od smijeha sa malom. Uzela ju i stale pred veliko ogledalo u hodniku. Toliko mu se smijala ( sebi) gugutala, pa se ljutila, pa pokusava uhvatit svoju ruku. Pa zbunjeno gleda u mene pa u mene u ogledalu.. oplakala sam 😂😂😂
    Sto se tice kasica, krenut cemo oko 5.5 mj. Sad sam ima par dana pocela malo proucavat sta i kako.. 
    Zubici- pitaj boga kad ce krenut, ici cemo korak po korak, osobno u ogrlice ne vjerujem da tu ima kakvog efekta.
    Nego dal vas grizu kad sisaju. Ema ima tu novu foru, sisa, grize i tak stalnoooo

MY_life <3
    05. Siječanj 2018. 10:51

Evo da se javim malo :) ovo naše nespavanje definitivno nije skok jer se već 15 dana noću budi više nego inače, noćas čak 6 puta a kad mu dam papar neće nego zaspe toliko čvrsto da mu pelenu prominin na spavajući a sad kad vas čitam moglo bi bit da su zubi hahaha a vjerojatnije je da je nekakva faza :) izvijanje moj to radi dosta često tako sam tražila od pedijatrice uputnicu za fizijatra moramo čekati 3 mj  za kontrolu  jer su njima sad godišnji odmori!  Cijepljenje nas čeka 18.2 prošlu kontrolu nismo primili jer je zbog onog slučaja kad je ostalo gladan mj dana po njenom mišljenju zaostao u razvoju iako se ne bi reklo po njemu Al eto bolje onda pričekati

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:52

Ne znam,ja sam ga kupila,nije bio skup a i lijepo mi vidketi na bebi.. 😉 tak da me nista ne kosta.. 😊
    Mamsita,bravo za Karla.. 😘 ii A nije imala juce nikakvih komplikacija,jedino joj se sad crveni jedna pikica.. 🤔
    I_me,i moja voli da se gleda u ogledalo.. i isto se smije sama sebi,jos kad se ja podjem s njom glupirat ispred ogledala.. (haha i da vam kazem,stari obicaj kaze da djeca ne smiju se gledati u ogledalo,mn kad su rekli nemoj je ispred ogledala,ne valja to maloj djeci,ja oplakala 😂😂😂)
    Ii A je pocela,uzme za ciku,drzi je ii vuuucee 😂 pa jede,pa onda stisne sa desnima.. ajmemajkomila,sta ce biti kad dobiju zubice 🙊

• Kiara19
    05. Siječanj 2018. 10:59

Maslacak31

Dena,iskreno neznam,i dalje je kenjkav sto nije uobicajeno za njega,i budi se po noci placuc da nije gladan,napipala nisam nista jos da je izaslo.
    Hedgehog-mojoj maloj 1 zub izisao s 9 mjeseci,do tad je ona vec skoro sve jela.
    Kiara,nisam htjela bit otresita,ali jednostavno ne volim ta pitanja zasto tako rano ili zasto tako kasno..

Ma mislila sam samo mozda imas kakav savjet kada je bolje. Ti imas puno vise iskustva. Znam da ce svatko sam odluciti naravno ali tu smo da pitamo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI