Pozdrav drage kloke..evo mene Romi potaknula da se javim.
Naime i ja vas pratim dugo dugo i 100x sam se htjela javiti i eto nekako me uvijek koci to sto je forum javan. A potaknuo me i muz koji mi stalno govori da sam špijun i stalkerica :)
Inace moj deckec je rođen 26.09 i zove se Toma.
Nadam se da me primate u svoje drustvance ;)
Dobro dosla ☺
Srnac dobro nam dosli 😊
Ma najgore sto se moze desiti ako nas otkriju, je da svekrive ne pricaju vise sa nama, al to nas ni nebi bas boljelo😅😅
Maslacak ja uvijek kemijam ujutro dok kavu pijem sta cu 😏
Inace, odlucila sam da za sada jos ne poduzimam nikakve mjere sta se kila tice, ionako idem doma za 3tj pa su jos natuc koju😆 Sama sebi se divim kakve izgovore pronalazim.😥😥
url=https://lilypie.com]
Srnac dobro nam dosli 😊
Ma najgore sto se moze desiti ako nas otkriju, je da svekrive ne pricaju vise sa nama, al to nas ni nebi bas boljelo😅😅
Inace, odlucila sam da za sada jos ne poduzimam nikakve mjere sta se kila tice, ionako idem doma za 3tj pa su jos natuc koju😆 Sama sebi se divim kakve izgovore pronalazim.😥😥
Hahaha! Moja nezna na internet!
Dena,otkud si ti? Slavonija predpostavljam?
Ja moram imat uvijek rezervni plan..ako mi pacici ne dopuste oko rucka..pa ono..skrinja i zamrzavanje hrane!
I ova juha kaj sam danas skuhala dio odmah u skrinju ide..nikad se nezna!
Meni se vec par dana jede tjestenina s 4 sira...mmmljacccc
Srnac dobro nam dosli 😊
Curke hvala na dobrodoslici!
Nevjerojatno ali ja se na svoju svekrvu ne mogu pozaliti. Srecom zivi 300km dalje ali ako ne moze pomoc nece ni odmoc. Ne pametuje i ne mijesa se. Meni dosta :)
Srnac dobro nam dosli 😊
Curke hvala na dobrodoslici!
Nevjerojatno ali ja se na svoju svekrvu ne mogu pozaliti. Srecom zivi 300km dalje ali ako ne moze pomoc nece ni odmoc. Ne pametuje i ne mijesa se. Meni dosta :)
Nemas prigovora bas zato sto zivi 300 km dalje😂😅
Moguce..da je blize sigurno bi imala na sta se pozaliti
Jel kome porodiljni došao u 2 rate? Meni su isplatili dva puta po pola?
Samo prvi put kad je bilo čuvanje+naknada. Ali me upozorila frendica da će se to događati da se ne zabrinem. 🤣
Ali mene više živcira što mi nikad nije isti iznos. Kužim ja da oni meni računaju po satnici, ali da radim plaća bi mi bila svaki mjesec ista. Sad su mi za 12.mjesec smanjili za 200 kn s obzirom na 11.mjesec. Valjda blagdani, neradni dani… 😑
Meni isto smeta sta nije isti iznos svaki mjesec,nikad neznas koliko ces dobiti
Vidim raznovrsne menue😎Maslacak, mogu mislit da uvijek moras imat rezervu hrane za teske dane.Sanjchi, moj kad odspava, odspava min 30 min, najcesce sat, sat ipo.
Ja sam sad pojela i jos da rijesim jednu turu robe pa cu i ja odmorit. A onda kad dragi dode, predajem stafetu kako Barbi kaze i idem se okupat i oprat kosu🦁
😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
200kn manje od proslog mjeseca😥😥😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji