Romi dobrodošla. I moja cura je Lea
Violeta, i naša pedijatrica je takva ko na traci, nisam ju ni podigla a ona već iduće dijete prima. Ne možes ni pitati nešto jer imam osjećaj da te tjera van. Ne očekujem da se bavi s njom 2 sata al opet... Nažalost jedina je u kvartu a ne da mi se vući ju na drugi kraj grada
Mi se borimo s spavanjem. Sve teže se uspavljuje a sve više joj se spava. Imam osjećaj da ju po cijele dane uspavljujem jer traje po sat vremena da odspava pola sata i tako u krug... Izdrži mi max sat vremena i opet joj se spava a onda krećemo u borbu. Ne znam što je to al valjda će se naučiti s vremenom brže uspavati...
Puno šećemo u klokanici da bolje zaspe i eto ja se otopila još 2 kg. Sad imam 9 manje nego prije trudnoće, topi me moja cura...
I pohvaljujem Muller pelene za noć! Izdrže bez problema, puno bolje nego pampers.
Pozz cure!
Dobrodosla Romi
Sretnih 3.mj bebicama!
Violeta mi smo jucer bili kod ped i isto se cijepili...
Meni je nasa suuper, puno prica s nama, mozes je pitati sta te zanima, rekla nam je ako imamo pitanja da slobodno zovemo...sa djetetom je smirena, ako place ju podigne i proba umiriti...nemam zamjerke...
Ali u nasem mjestu ona je jedina ped pa izbora ni nema osim vozitu u udaljenije gradove...
Ali jucer je moja curka otplakala cijeli pregled i nikako ju umiriti
Dugo smo cekali u cekaoni, pa onda unutra skinuti se i na vaganje, i onda smo cekali umotani u tetru jedno 10 min ped i tu je krenula plakati...
Uff, bilo mi ju zao...bit ce bolje dr put
Barbs kod vas jos stalno buđenje!? Uff treba to izdrzati,kod nas bilo samo par noci...sad je opet ok, a do kad ne znam.haha
Razlika među djecom- mi smo rekli da bi voljeli jedno za drugim, ne bas odmah sad ali kad bude imala god i po dvije da bi drugo....ali to smo rekli dok nismo jos imali nju sad bi mozda ipak malo vise pricekala.haha
Maslacak nemam nikakav broj :/ ne znam jel imas fejs, stranica se zive tae kwon do klub karlovac. Ali mozes i bez najave doci bilo kad na trening pa se tamo javis da ste novi, ma da oni to vide, i da bi htjeli da mala proba. Treninzi su ponedjeljak, utorak, cetvrtak i petak od 18:00 - 18:45h. To ti je odmah preko puta Astralisa, znaci za Astralis skreces.desno, a za dvoranu lijevo.
Razlika ja nikad ne bi mogla malu razliku iz L jer tako zivo i zajtjevno dijete svijet nine vidio 🤣
Mamasita terrible two traje i traje tako da dodes i do trece godine pa ispada i terrible three 😄 a onda imaju jos i milion pitanja o svemu
Romi, dobrodošla.
Što je Borlin dvorana? To neki sport? 😂
Nas još muči nooos. Ja ću poludit. Još i ova kiša, sad ju vozam u kolicima po stanu u nadi. Ali mislim da uzalud.😢
Zaba još nije sjelo. 😓
E i, stigle puzzle s ebaya. Taman ih jučer spomenula prvi put i eto. 😂
Sretna znam ja kako je, seka ima 3godisnjaka, ne staje i ne gasi se. 😅
Violeta mi kad dođemo ulazimo odmah u sobu za pregled, svlacimo ga i pripremamo, zatim dolazi pomocnica koja ga vaze, mjeri, sve nas ispita i zabiljezi. Nakon toga dolazi doktorica i pregledava ga, prica sa nama i uputi nas sta i kako dalje. Kad smo gotovi ona izađe, a mi se polako spremamo. Ima 3 sobe za pregled pa nitko ne ceka da uđe. Uvijek je nasmijesena, cak za moj ukus previse, al bolje i to nego da je namrgođena. 😅
Sanjchi maska fuuuj 😣 Ja sam je nosila par dana, imala sam osjecaj ko da sam se vratila na posao. 😅
url=https://lilypie.com]
Pelene iz mullera su super,Dena sta i ti radis u bolnici?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji