Nove curke dobro došle 😊
Pišite s nama češće 😊
Evo, neka mi netko stručan kaze da li Una ima regresiju?
Noc nam izgleda ovako: ne zeli spavati do pola 11, zaspe na cici uz milijardu puta povlačenja, natezanja cice, mlataranja nogama, izbijanja itd.. probudi se u 12 i onda do 3 ne zeli spavati! Oko 3 se prišteka na cicu i onda jede, pocne se vrtit, vrati se na cicu, pocica 5-6 puta, opet se okrene, vice, sili se, odguruje nogama, skida poplun sa sebe i toliko me iživcira s tim divljanjem da bih ju razbila 😂😂 to nam sad vec traje tjedan dana, ali sto je najgore spava ponovno oko 10 do 12 ali je cicanje svakih 5-10 min inace ako nedam cicu odmah plac, iscrpljena sam totalno! Sve mislim proci ce no nista! Stalno isto! Jednu noc nije spavala od 8 navecer do 3 u jutro, nego stalno cica i tako divlja na cici!
Nemrem vjerovati da nikome ne odgovara pampers, ja sam odusevljena s pampers active baby dry/new baby dry.. cijelu noc mi izdrže, promocile su mi 1 i to jer ju nisam dobro zaljepila, ne smrde i zbilja sto kaze mokraća se upija u ta 3 kanala pa je raspoređena a same po sebi su tanke, popune se te kuglice kako ona piški! Puno mlatara nogama i kad se pokaka iz drugih pelena mi je znalo izaci ali iz pampersica nikada!
Jesam ja ovdje jedina nezaposlena?? 😂😂 meni nikaj nije sjelo, ZABA! I kad neke cure napišu da im je u zabi sjelo, meni uvijek sjedne poslije 12 sati! Obicno 18. U mjesecu
Jesam ja ovdje jedina nezaposlena?? 😂😂 meni nikaj nije sjelo, ZABA! I kad neke cure napišu da im je u zabi sjelo, meni uvijek sjedne poslije 12 sati! Obicno 18. U mjesecu
Nisi..ima nas jos!
Netko je spomenuo otpadanje kose..znaci celavim!
Sve je bilo dobro do unazad 2-3 tj tj nekih 3mj nakon poroda. U trudnoci mi se kosa bas fino progustila, nisam ju morala prati po tjedan dana. Pocela je padati ludo, cak u pramenovima i iako mi je kosa stalno u punđi cak i po noci neprestano nalazim okolo svoju kosu i skidam ju sa malog, sa robe, sa stola, kutne..uzas!!
I jos imamo psa koji se nenormalno linja uvijek, zimi, ljeti, apsolutno uvijek tako da se kod mene usisavac uopce ne iskljucuje iz uticnice.
Nadam se da ce mojem linjanju uskoro doci kraj jer sam inace puna mlade kose pa uopce ne znam na sta cu licit kasnije
Sve je bilo dobro do unazad 2-3 tj tj nekih 3mj nakon poroda. U trudnoci mi se kosa bas fino progustila, nisam ju morala prati po tjedan dana. Pocela je padati ludo, cak u pramenovima i iako mi je kosa stalno u punđi cak i po noci neprestano nalazim okolo svoju kosu i skidam ju sa malog, sa robe, sa stola, kutne..uzas!!
I jos imamo psa koji se nenormalno linja uvijek, zimi, ljeti, apsolutno uvijek tako da se kod mene usisavac uopce ne iskljucuje iz uticnice.
Nadam se da ce mojem linjanju uskoro doci kraj jer sam inace puna mlade kose pa uopce ne znam na sta cu licit kasnije
Nisi jedina,i ja sam vise luda koliko mi kosa opada,ima je po cijeloj kuci,meni,i malenoj,cijeli dan hodam i kupim,koma,,a kad ju operem toliko je padne da si mislim jos 2-3 pranja i ocelavit cu...bas si mislim otici jedan dan u ljekarnu po onaj vichy sampon sta je spomenula Sretna da je koristila za opadanje kose,da vidim bas hoce li pomoc....jel zna netko od cura kad prestaje to opadanje kose?
Nisi jedina,i ja sam vise luda koliko mi kosa opada,ima je po cijeloj kuci,meni,i malenoj,cijeli dan hodam i kupim,koma,,a kad ju operem toliko je padne da si mislim jos 2-3 pranja i ocelavit cu…bas si mislim otici jedan dan u ljekarnu po onaj vichy sampon sta je spomenula Sretna da je koristila za opadanje kose,da vidim bas hoce li pomoc….jel zna netko od cura kad prestaje to opadanje kose?
Probaj ali iskreno mislim da tu pomoci nema..ono sto nije otpalo u trudnoci mora otpasti sada..nakon toga ce doci nova mlada kosa.
Nemam pojma..on se ne zali :)
Cesto se pokaka pa se ipak po noci presvucemo ali ako ne ja ga ne diram jer se razbudi.
Nema crvenila pa iskreno nisam puno o tome razmisljala ali hvala na savjetu bas cu malo procekirati oko toga..druge mame kako vi? Presvlacite po noci ako se ne pokaka?
Maslačak ja sam ti Međimurka ☺
Srnac i ja sam se osigurala sa 1100km, da bude sigurno😉
Sanjchi pocetkom veljace putujemo. I moj V ti spava ko L, svaka 2.5 sata pola sata spava. Danas ga nakon sat vremena od spavanja mm uzel da vjezba, 2 puta se okrenul i zaspao. Sad me muz zeza da je ko mama, sve samo da ne vjezba 😅
Marijana pricamo vecinom hrvatski. Ponekad mu u igri znam nesto reci na njem al ne previse. Vjerojatno ce od godinu dana u jaslice pa ce tamo uz klince uciti njemacki.
url=https://lilypie.com]
Od pelena koristimo pampers pc i te su mi se do sada pokazale apsolutno najbolje. Za dan mi nije toliko bitno ali za noc su mi nezamjenjive.
Ne presvlacimo se osim ako se ukaka i one mi bez beda izdrze po 12h.
Rijetko propuste i to je ako ih nisam dobro stavila ili smo zreli za veci broj.
Zar nije previse drzati bebu u mokraci 12 sati? Preporuke steucnjaka su do 4 sata. Moj K kaka svako par dana 1x dnevno ali piski stalno i nezamislivo mi je drzat ga u mokraci 12 sati, sam osjecaj…
O da vidis kak ce ti bit zamislivo kroz koji mjesec
Mislim kad beba pocne spavati cijelu noc,bez toliko cicanja,flasice,naravno da manje i pisaju onda..
Ja malog hranim oko 11 navecer,i tad ga presvlacim..inace preko dana ga presvlacim na svakom hranjenju..i od 11 do 7 ujutro on spava. Meni je nezamislivo da bi si isla alarm riktat da me probudi,i onda ja isla malog budit za presvlacenje pelene.
Sortiraj odgovore
Najstariji