Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    17. Siječanj 2018. 13:42

Sretna 3 mj bebicama! 😊
    Maslacak, ja sam krenula s 4 ili 5 godina na gimnastiku, ne sjecam se sada tocno ali nisam bila bas skroz mala. Isla sam u Sokol i bilo je odlicno, iscrpili bi se i nauzivali. Ne znam kako je sada tamo.. 
    u svakom slucaju mislim da je sport dobar za dijete i da se treba necim baviti. 
    Sad malo citam po netu o jezicima i Helen Doron ima tecajeve za bebe od 3mj! Ne znam kako to izgleda ali mi s ovim neujednacenim dnevnim spavanjem sigurno ne mozemo jos ici 😂 Ali podrzavam ucenje jezika i malog cu sigurno upisati kasnije na jezik. 
    A inace sam cula da je za razvoj mozga najbolje ucenje sviranja klavira jer se istovremeno koriste obje ruke sto podjednako potice razvoj obje strane mozga. 😊

barbs
    17. Siječanj 2018. 13:51

Mi smo vani na zraku a ruke mi se.lede... sve samo da D spava .. jos i rucak moram raditi... muz mi ne moze pomoci jer mi je slabo od zuba... a i dns je trckaralo po doznake i D-u je isao stednju otvoriti...
    razlika kod djece-muz zeli 3g makara... ja 5-6-7 ahahahahahahahahahhahahahha radi posla... al na kraju zaj* kako god p

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 13:53

mamisita27

sretna

Maslacaknemam nikakav broj :/ ne znam jel imas fejs, stranica se zive tae kwon do klub karlovac. Ali mozes i bez najave doci bilo kad na trening pa se tamo javis da ste novi, ma da oni to vide, i da bi htjeli da mala proba. Treninzi su ponedjeljak, utorak, cetvrtak i petak od 18:00 - 18:45h. To ti je odmah preko puta Astralisa, znaci za Astralis skreces.desno, a za dvoranu lijevo.
    Razlikaja nikad ne bi mogla malu razliku iz L jer tako zivo i zajtjevno dijete svijet nine vidio 🤣
    Mamasitaterrible two traje i traje tako da dodes i do trece godine pa ispada i terrible three 😄 a onda imaju jos i milion pitanja o svemu

Ajooooj! Znaci do 5.god nema mira😂Sretna, ne znam jesam li te pitala ali kolika je razlika izmedu L i P?

😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Kiara19
    17. Siječanj 2018. 13:54

Hedgehog kakve su te puzle? Mislim jesu ok?  Ja sam mislila naruciti i vidla sam da ima po 2 dolara na ebayu pa sam mislila da su lose jer su jeftine 😊

• Kiara19
    17. Siječanj 2018. 13:57

Da se pridruzim klubu svekrva 😁 meni je moja jucer u pola 10 navecer pokucala na vrata. Dosla si je sina pogledati jer je bolestan i jos je ostala s nama u spavacoj gledati utakmicu. Lagano sam popizdila😠 tak mi dode nekad da ih sve posaljem i 3 pm!

• sretna
    17. Siječanj 2018. 14:03

mamisita27

sretna

Maslacaknemam nikakav broj :/ ne znam jel imas fejs, stranica se zive tae kwon do klub karlovac. Ali mozes i bez najave doci bilo kad na trening pa se tamo javis da ste novi, ma da oni to vide, i da bi htjeli da mala proba. Treninzi su ponedjeljak, utorak, cetvrtak i petak od 18:00 - 18:45h. To ti je odmah preko puta Astralisa, znaci za Astralis skreces.desno, a za dvoranu lijevo.
    Razlikaja nikad ne bi mogla malu razliku iz L jer tako zivo i zajtjevno dijete svijet nine vidio 🤣
    Mamasitaterrible two traje i traje tako da dodes i do trece godine pa ispada i terrible three 😄 a onda imaju jos i milion pitanja o svemu

Ajooooj! Znaci do 5.god nema mira😂Sretna, ne znam jesam li te pitala ali kolika je razlika izmedu L i P?

Kak mislis nema mira do 5 g? Razliks izmedu njih je 3.5 g

• Romi
    17. Siječanj 2018. 14:04

I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre...za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim....inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne ....tako ste mi tu puno pomogle cure....hvala

• sretna
    17. Siječanj 2018. 14:04

Kiki156

Sretna 3 mj bebicama! 😊
    Maslacak, ja sam krenula s 4 ili 5 godina na gimnastiku, ne sjecam se sada tocno ali nisam bila bas skroz mala. Isla sam u Sokol i bilo je odlicno, iscrpili bi se i nauzivali. Ne znam kako je sada tamo..
    u svakom slucaju mislim da je sport dobar za dijete i da se treba necim baviti.
    Sad malo citam po netu o jezicima i Helen Doron ima tecajeve za bebe od 3mj! Ne znam kako to izgleda ali mi s ovim neujednacenim dnevnim spavanjem sigurno ne mozemo jos ici 😂 Ali podrzavam ucenje jezika i malog cu sigurno upisati kasnije na jezik.
    A inace sam cula da je za razvoj mozga najbolje ucenje sviranja klavira jer se istovremeno koriste obje ruke sto podjednako potice razvoj obje strane mozga. 😊

Ti si isto iz karlovca??

• sretna
    17. Siječanj 2018. 14:05

Hedgehog

Romi, dobrodošla.
    Što je Borlin dvorana? To neki sport? 😂
    Nas još muči nooos. Ja ću poludit. Još i ova kiša, sad ju vozam u kolicima po stanu u nadi. Ali mislim da uzalud.😢
    Zaba još nije sjelo. 😓
    E i, stigle puzzle s ebaya. Taman ih jučer spomenula prvi put i eto. 😂

Borlin je kvart u karlovcu 😂

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 14:06

Romi

I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre…za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim….inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne ….tako ste mi tu puno pomogle cure….hvala

Romi i Helen Harper su dobre pelene iz mullera

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.