Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    17. Siječanj 2018. 15:11

Suncokretica

Jel kome porodiljni došao u 2 rate? Meni su isplatili dva puta po pola?

Samo prvi put kad je bilo čuvanje+naknada. Ali me upozorila frendica da će se to događati da se ne zabrinem. 🤣
    Ali mene više živcira što mi nikad nije isti iznos. Kužim ja da oni meni računaju po satnici, ali da radim plaća bi mi bila svaki mjesec ista. Sad su mi za 12.mjesec smanjili za 200 kn s obzirom na 11.mjesec. Valjda blagdani, neradni dani... 😑

Barkleys
    17. Siječanj 2018. 15:13

Kiki156

mamisita27

Kiki156

Mamisita ne znam, evo oni kazu od 3 mj pa ti reci 😂
    Iako, citala sam negdje da djeca koja do 6.mj budu izlozena jezicima da ih kasnije u zivotu lakse svladavaju a to je zato jer u toj dobi uce opcenito jezik, a mozak ne razlikuje jezik nego slusa glasove koje kasnije povezuje sa znacenjem i bas iz tog razloga djeca roditelja koji pricaju razlicite jezike mogu svladati oba bez problema. 😊
    Sretna nisam, iz Zg sam. Ako pitas zbog Sokola, jer sam vidjela da si pisala da ti je mali tamo isao, imas Sokol i u Zg i to je bas gimnasticarska dvorana, tamo idu ljudi koji se profesionalno time bave i djeca koja idu rekreativno. Nalazi se preko puta HNK.

Jel to povezano sa Sokol narodnjackim nocnim klubom?😂

Jeeeee 😂😂😂

Meni je isto kad sam pročitala prva asocijacija bio klub. Hahaha. Kaj oni imaju sport? Hahahahahahha. Predobro. 

• Dena1009
    17. Siječanj 2018. 15:15

Mi smo imali restani sa jegerom i vec treci dan salatu sa cesnjakom, koristim ovih dana sto sam doma pa mogu jest cesnjak bez straha 😅 Sljedeci tj smo svaki dan putni pa necu moci.
    V vec treci put spava. 
    Jezici sa 3mj?? Ajde od godinu dana, al 3mj? Jel pocnu onda da gugutaju na stranom jeziku?🤔
    Hedg ja sam isto gledala te puzle, al ne kuzim kad pise 2€, to je po komadu ili paket? Ja mu igracke uzimam sarene.

url=https://lilypie.com]

Bela

Rucak danas junece snicle, juhica,salata i pomfri...sve na rate, a meso naravno prepekla jer sam pokusala malu uspavati opet kad se probudila

Barkleys

Ja sam danas isto na ledovim štruklima. Mislim da ću ih pojest sama svih 8 koliko sam gladna. 

Barkleys
    17. Siječanj 2018. 15:21

Dena1009

Mi smo imali restani sa jegerom i vec treci dan salatu sa cesnjakom, koristim ovih dana sto sam doma pa mogu jest cesnjak bez straha 😅 Sljedeci tj smo svaki dan putni pa necu moci.
    V vec treci put spava.
    Jezici sa 3mj?? Ajde od godinu dana, al 3mj? Jel pocnu onda da gugutaju na stranom jeziku?🤔
    Hedg ja sam isto gledala te puzle, al ne kuzim kad pise 2€, to je po komadu ili paket? Ja mu igracke uzimam sarene.

Hahahahahahha. Gugutanje na stranom jeziku. 😂😂😂😂 Ma ima ona sve ostalo šareno. A baš sam bila zapela za ove jer će biti u dnevnoj. Mama je rekla da nisam normalna. A inače ima sve na zvijezdice, od posteljine, sobe, sve... Pa se nekak poklopilo. A piše u opisu jel ima više komada. Ako ima više. Ako ne piše vjerojatno se radi onda o 1 puzzli. Jer ima nekih varijanta da možeš uzeti koliko komada želiš. A svaka je po 2$ ili koliko već. 

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 15:38

Suncokretica

Jel kome porodiljni došao u 2 rate? Meni su isplatili dva puta po pola?

Suncokretice i meni je u dve rate doslo🤔

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Srnac
    17. Siječanj 2018. 15:57

Pozdrav drage kloke..evo mene Romi potaknula da se javim.
    Naime i ja vas pratim dugo dugo i 100x sam se htjela javiti i eto nekako me uvijek koci to sto je forum javan. A potaknuo me i muz koji mi stalno govori da sam špijun i stalkerica :)
    Inace moj deckec je rođen 26.09 i zove se Toma.
    Nadam se da me primate u svoje drustvance ;)

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 15:59

Meni jos nije ni sjelo!
    Rucak-kasa i grah+siroki rezanci
    Udavili se..sad mi je zlo!
    Za sutra vec pile izvadila da se odmrzne..i juhicu skuhala,samo salatu treba kupit.. 
    Volim imat  splanirano bar za dan-dva unaprijed kaj cu kuhat

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 16:02

Ivona Vidović

Pozdrav drage kloke..evo mene Romi potaknula da se javim.
    Naime i ja vas pratim dugo dugo i 100x sam se htjela javiti i eto nekako me uvijek koci to sto je forum javan. A potaknuo me i muz koji mi stalno govori da sam špijun i stalkerica :)
    Inace moj deckec je rođen 26.09 i zove se Toma.
    Nadam se da me primate u svoje drustvance ;)

Dobrodosla!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.