Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    17. Siječanj 2018. 21:01

Aurora mi koristimo Pampers premium i te nam jedine odgovaraju. Dok ostale pampers su mi uzas. 
    Pelenu kroz noc mijenjamo samo ako kaka, al to vec odavno ne prakticira, kaka ujutro kad se ustanemo.
    I kao sto je netko gore napisao, pipam mu kod hranjenjenja (cca pola 4 - pola 6) i bude meka, a kad ustane u 7-pola 8  je upisani.
    Vi mjenjate po satima? Ja mijenjam kad vidim da je puna. Jel mijenjate iskljucivo kad poplavi ili ?

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    17. Siječanj 2018. 21:05

Pridružujem se klubu ćelavih!
    Doslovno pramenovi kose mi izlaze kad povučem i operem kosu, užas! Moje kose po cijelom stanu, ja mi muž već ludi. 
    A inače imam tanku kosu i nema je baš puno, sad baš imam osjećaj da ću ostati ćelava 

I_me
    17. Siječanj 2018. 21:26

Dena1009

Aurora mi koristimo Pampers premium i te nam jedine odgovaraju. Dok ostale pampers su mi uzas.
    Pelenu kroz noc mijenjamo samo ako kaka, al to vec odavno ne prakticira, kaka ujutro kad se ustanemo.
    I kao sto je netko gore napisao, pipam mu kod hranjenjenja (cca pola 4 - pola 6) i bude meka, a kad ustane u 7-pola 8 je upisani.
    Vi mjenjate po satima? Ja mijenjam kad vidim da je puna. Jel mijenjate iskljucivo kad poplavi ili ?

Ja mjenjam po satima 😂😂😂😂 tako mi lakse zbog remencica i 100% sam sigurna da sam promjrnila pelenu. 
    U 9 se ustajemo, pa promjenim. 
    U 12 idemo setat cca 2h pa promjenim prije setnje... u toj setnji ona spava.. kad se probudi oko 15h kaka pa joj opet mjenjam.. onda opet kaka oko 17-18h pa mijenjam i idemo uvijek spavat oko 21h pa joj stavim novu cistu. I naravno pokaka se malo prije 21h. I onda ne kaka do ujutro do 8-9h kad je tak i tak vrijeme za ustat

Barkleys
    17. Siječanj 2018. 21:33

I_me

Dena1009

I kao sto je netko gore napisao, pipam mu kod hranjenjenja (cca pola 4 - pola 6) i bude meka, a kad ustane u 7-pola 8 je upisani.

Ja mjenjam po satima 😂😂😂😂 tako mi lakse zbog remencica i 100% sam sigurna da sam promjrnila pelenu.
    U 12 idemo setat cca 2h pa promjenim prije setnje… u toj setnji ona spava.. kad se probudi oko 15h kaka pa joj opet mjenjam.. onda opet kaka oko 17-18h pa mijenjam i idemo uvijek spavat oko 21h pa joj stavim novu cistu. I naravno pokaka se malo prije 21h. I onda ne kaka do ujutro do 8-9h kad je tak i tak vrijeme za ustat

Ček, koliko puta kaka? Ti si baš disciplinirana po pitanju tih remena. Baš sve paziš. Super. Držim fige za kontrolu. 😘😘

I_me
    17. Siječanj 2018. 21:39

Hedgehog

I_me

Dena1009

U 12 idemo setat cca 2h pa promjenim prije setnje… u toj setnji ona spava.. kad se probudi oko 15h kaka pa joj opet mjenjam.. onda opet kaka oko 17-18h pa mijenjam i idemo uvijek spavat oko 21h pa joj stavim novu cistu. I naravno pokaka se malo prije 21h. I onda ne kaka do ujutro do 8-9h kad je tak i tak vrijeme za ustat

Ček, koliko puta kaka? Ti si baš disciplinirana po pitanju tih remena. Baš sve paziš. Super. Držim fige za kontrolu. 😘😘

Trudim se! 😊 jedino kad se kupa svaki drugi dan onda ju pustim da mlatara malo duze bez njih.. zao mi ju je ful gledat takvu i sad je i ona pocela kuzit i ne smijem popustit nikako..bolje sad rijesit nego da ima kakvih problema kasnije u zivotu s tim kukovima. 
    Za kakanje.. ona je mozda par puta imala bas hrpuuuu, punu puncatu pelenu. 
    Nekad bude malo, nekad malo vise, nekad trag kao da je samo prdnula pa govanca malo izaslo 😂😂😂. 
    Od tih 5-6 dbevno, 4 budu sa govancetom

Aurora1611
    17. Siječanj 2018. 21:40

Da vidim da vas nekoliko koristi PC ali ja sam imala 1 i bila mi je katastrofa! 
    Srnac nisam jedina kojoj beba spava od 12 navecer tek 😂😂 dan nam počinje u podne, nekad i u 1 😂

Aurora1611
    17. Siječanj 2018. 21:44

Pelene po noci ne mijenjam osim ako se ukaka! I pampers active baby dry nikad ne promoce! 
    Preko dana mijenjam kad vidim i osjetim da se popiskila, uvijek pipnem a i kod active baby pelena se vidi jer su one tanke jako sa kuglicama koje se napušu kako ona piški pa se odmah skuzi da je piskila! 

Aurora1611
    17. Siječanj 2018. 21:45

I_me daj nam neku slikicu! Nisam tvoju curkicu duuugo vidjela 😊

Barkleys
    17. Siječanj 2018. 21:52

Ma moja baš tiska i baš prdi uz kakanje. Pa nemrem fulat. Joj, kakve su ove s kuglicama... To joj nisam probala. Baš ću ih kupiti. Zvuče mi fora. 

• Srnac
    17. Siječanj 2018. 21:53

Aurora1611

Da vidim da vas nekoliko koristi PC ali ja sam imala 1 i bila mi je katastrofa!
    Srnac nisam jedina kojoj beba spava od 12 navecer tek 😂😂 dan nam počinje u podne, nekad i u 1 😂

Nisi 
    Dugo smo imali fazu da zaspi u pola 2..sad smo uspjeli doci do ponoci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.