Srnac dobrodosla,drago mi je da sam te potaknula da se javis....ja se isto na svoju svekrvu nemogu pozalit,daleko je od mene i malo je starija,al inace je osoba koja se u nista ne mjesa,dobrica je po naravi
Hvala svim curama na dobrodoslici ...Sanjchi ako sam dobro skuzila ti si kod Siska negdje,moja mama je iz Sk.,i ja sam rodena u Sisku,imam jos dosta rodbine tamo...drago mi je da si ozdravila i da se L. vratila kuci
Pelene jel probala koja one pants verzije, kao gacice? Kakva su vam iskustva?
Pants verzija pelena je obicna glupost. Em se tesko oblace em kod skidanja ak se beba ukakala nema sanse to skinuti da se ili ne zamaze nogica ili bebac jos fino namoci stopalo u taj drek. Uzas! Dobila sam veliki paket i jedva docekala da potrosim. Da ne velim kod bocnog dojenja na lezecki sav urin promoci na bodi jer je sa strane mrezica neka
Srnac i Romi dobrodosle!
Violeta tvoj Leon je pravi decko! I to SAMO dojen 😂😂 wow! Mi smo danas bili na pregledu i docjepljivanju. Plakao je da to nosu istine ono 5sec i cim je doslo cjepivo za rotu je usutio jer je slatkastog okusa (oralno se daje). Rekla sam pedijatru da je zadnji put povracao, rekao je da nema veze jer opet dobiva plus toga da pocinje djelovati odmah u prvoj minuti vec pri samoj primjeni. B je tezak 6120g i dug 62,2 cm. Cinilo mi se da ce biti vise... no dobro... Pedijatar nije prepricljiv ali je posve korektan. Blag u kontaktu s bebom, ali temeljit. Veli sta treba i moze ga se pitati sto nas interesira, no nije da ce raspredati nasiroko i nadugacko. Ovdje isto ima nekoliko soba za pregled tako da nemamo osjecaj da smo na traci.
Kiki ja od sportova volim gledati samo rukomet i atletiku. A MM nista. Sta se tice sporta on se uvijek bavio nekim netipicnim sportovima poput macevanja, jahanja, golfa, visinskim penjanjem... sad ide u teretanu. Nisam ljubitelj nikad bila tih ekipnih sportova... voljela bih da se B bavi plivanjem i da svira klavir jer ima predivno duge prste 😊 a i primjetila sam da reagira na piano glazbu jer sam ju ja slusala cijelu trudnocu ❤
Pelene jel probala koja one pants verzije, kao gacice? Kakva su vam iskustva?
Pants verzija pelena je obicna glupost. Em se tesko oblace em kod skidanja ak se beba ukakala nema sanse to skinuti da se ili ne zamaze nogica ili bebac jos fino namoci stopalo u taj drek. Uzas! Dobila sam veliki paket i jedva docekala da potrosim. Da ne velim kod bocnog dojenja na lezecki sav urin promoci na bodi jer je sa strane mrezica neka
Ta mrežica se potrga prilikom skidanja. Ne skidaš ko gaće nego ko običnu pelenu, samo umjesto onog "čička/lijepila" što imaju obične pelene ovo ima mrežicu na bokovima koju potrgaš po šavu. Pa se skine. Ali bez obzira na to, meni se ne sviđaju. Moraš sve skinuti da bi ih obukla. 😱
Ta mrežica se potrga prilikom skidanja. Ne skidaš ko gaće nego ko običnu pelenu, samo umjesto onog "čička/lijepila" što imaju obične pelene ovo ima mrežicu na bokovima koju potrgaš po šavu. Pa se skine. Ali bez obzira na to, meni se ne sviđaju. Moraš sve skinuti da bi ih obukla. 😱
Ahaaaa pa to mi fakat nije palo na pamet. Ali unatoc tome su mi glupe... moras dijete izvrtit ko na rostilju da ih obuces. Dva tri puta mi se spovracao kad sam ga nakon podoja presvlacila posto se ukakao.
Dena jel vi pricate bebanu na oba jezika? Citala sam da djeca koja slusaju dva ili vise jezika u obitelji/vrticu kasnije propricaju.
Evo opet gledala..bas precudno da meni na pbz jos nije sjelo. Valjda ce do sutra ujutro
MM od sportova gleda sveee. U prvom planu nogomet pa sve do snookera, americkog nogometa, motora, nocna kosarka (nba). Vjecno se vrti neki sport na tv-u. Vec sam navikla ali nekad popizdim i prebacim na bilo sta samo da ne slusam komentatore i ne gledam zelenu povrsinu. Cesto se toliko uzivi da zaboravi da mali spava pa ga probudi. Vec vidim njih dvojcu da me pilaju sa tim sportom.
Ja sam inace aktivni vjezbac ali ne planiram pocet sa vjezbanjem prije 1.4. Prerano mi je jer meni vjezbanje ne sluzi za mrsavljenje nego zatezanje tako da se prvo zelim vratiti na svoju pocetnu kilazu prije trudnoce a to je jos nekih 6kg a i trener kod kojeg treniram mi nije blizu pa ce mi na odlazak/dolazak kuci odlaziti vremena. Ali jedva cekam.
Inace u trudnoci sam dobila milijardu kg..tocnije cca 25 tj pola sebe :)
Ostala trudna sa jedva 50kg.
Od pelena koristimo pampers pc i te su mi se do sada pokazale apsolutno najbolje. Za dan mi nije toliko bitno ali za noc su mi nezamjenjive.
Ne presvlacimo se osim ako se ukaka i one mi bez beda izdrze po 12h.
Rijetko propuste i to je ako ih nisam dobro stavila ili smo zreli za veci broj.
Sortiraj odgovore
Najstariji