Mamisita ne znam, evo oni kazu od 3 mj pa ti reci 😂
Iako, citala sam negdje da djeca koja do 6.mj budu izlozena jezicima da ih kasnije u zivotu lakse svladavaju a to je zato jer u toj dobi uce opcenito jezik, a mozak ne razlikuje jezik nego slusa glasove koje kasnije povezuje sa znacenjem i bas iz tog razloga djeca roditelja koji pricaju razlicite jezike mogu svladati oba bez problema. 😊
Sretna nisam, iz Zg sam. Ako pitas zbog Sokola, jer sam vidjela da si pisala da ti je mali tamo isao, imas Sokol i u Zg i to je bas gimnasticarska dvorana, tamo idu ljudi koji se profesionalno time bave i djeca koja idu rekreativno. Nalazi se preko puta HNK.
I me koji broj mullerovih pelena imas,ja koristim mullerove 3-ku, po danu,a za noc pampers pc,bojim se da bi mi ove promocile,al mogu probat da vidim,ako ti kazes da su dobre…za sad su mi se te mullerove i pampers pc,pokazale najbolje,od dm su mi nekako puno deblje od mullerovih,ove su mekane,violeta nam je promocila x puta,jedva sam cekala da ih potrosim….inace mullerove sam kupila po preporuci trece,a pampers pc po preporuci sretne….tako ste mi tu puno pomogle cure….hvala
Ej, i ja koristim trojku trenutno. Al sve mi se cini da cemo uskoro br vece. Bas cu danas do mullera.
Samo njih koristim. Jeftine,mekane i odlicne. Cijelu noc mala izdrzi u njoj. Ne promoci nikako.
A od pampersa mo mala odmah dobije osip po guzi.
Sto radite za rucak danas? Ja upravo tjesteninu s umakom od rajcice i pecem Ledove smrznute strukle od sira na maslacu. 😊
Frendica ce mi napravit frizuru za svadbu u subotu, uputila me jedino da u Offertissimi kupim onu spuzvu za pudu, nadam se da nije neki kineski shit od kojeg ce mi otpasti kosa😂.Inace, nisam primjetila nakon trudnoce da mi je otpadala kosa vise nego inace. I kvaliteta je postojana.
P.S. Zbilja fali Treca sreca, ali najvjerojatnije je okupirana porodicnim obvezama.
Pastica i kod nas😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sto radite za rucak danas? Ja upravo tjesteninu s umakom od rajcice i pecem Ledove smrznute strukle od sira na maslacu. 😊
Frendica ce mi napravit frizuru za svadbu u subotu, uputila me jedino da u Offertissimi kupim onu spuzvu za pudu, nadam se da nije neki kineski shit od kojeg ce mi otpasti kosa😂.Inace, nisam primjetila nakon trudnoce da mi je otpadala kosa vise nego inace. I kvaliteta je postojana.
P.S. Zbilja fali Treca sreca, ali najvjerojatnije je okupirana porodicnim obvezama.
Radim oslica,pire krumpir i spinat,to nam je jedno od omiljenih jela a za pelene se slazem,sve ovisi od djeteta do djeteta,mladi brat za svojeg malog koristi samo dm-ove,a stariji brat je za svoje klince koristio samo zelene pampers,koje meni ne odgovaraju nikako
Mamisita ne znam, evo oni kazu od 3 mj pa ti reci 😂
Iako, citala sam negdje da djeca koja do 6.mj budu izlozena jezicima da ih kasnije u zivotu lakse svladavaju a to je zato jer u toj dobi uce opcenito jezik, a mozak ne razlikuje jezik nego slusa glasove koje kasnije povezuje sa znacenjem i bas iz tog razloga djeca roditelja koji pricaju razlicite jezike mogu svladati oba bez problema. 😊
Sretna nisam, iz Zg sam. Ako pitas zbog Sokola, jer sam vidjela da si pisala da ti je mali tamo isao, imas Sokol i u Zg i to je bas gimnasticarska dvorana, tamo idu ljudi koji se profesionalno time bave i djeca koja idu rekreativno. Nalazi se preko puta HNK.
Jel to povezano sa Sokol narodnjackim nocnim klubom?😂
Jeeeee 😂😂😂
I ja sam danas tjedteninu i crveni umak, a za desert cokolada. Super. 😒😂
Helen Doron - od 3.mjeseca izgleda tako da su i roditelji s djecom. A voditeljica pjeva pjesmicu na eng recimo o lopti i kotrlja lopticu. Ili da djeci lopticu. To je po meni stvarno uzalud bačen novac jer dosta košta... Ja sam imala priliku to jednom vidjeti. Možda ne izgleda svaki sat tako. 😂😂😂 Ali činjenica je da se dječji mozak najviše razvija u predškolskoj dobi pa podržavam učenje stranog jezika recimo od 3.godine u vrtiću i slično.
Kiara- gledaj samo da u nazivu im piše "Eva foam" to je ta vrsta koja sam ja uzela. Od tog su one iz dućana itd. Ja sam 10 komada platila cca. 100 kn. Jer sam htjela baš ove zbog dezena. Mi imamo sive zidove i bijeli namještaj u DB. Ali ima i puno jeftinijih a od istog materijala.
Mamasita ahaaaa, a ste ces, mozak mi spava 😄 ali da, nema mira do pete izgleda, ako i tads 😂 sad ce 4 god i nis nije mirniji, mozda mrrrrrvicu da se ni ne kuzi 😄
Jel kome porodiljni došao u 2 rate? Meni su isplatili dva puta po pola?
Romi, dobrodošla.
Što je Borlin dvorana? To neki sport? 😂
Nas još muči nooos. Ja ću poludit. Još i ova kiša, sad ju vozam u kolicima po stanu u nadi. Ali mislim da uzalud.😢
Zaba još nije sjelo. 😓
E i, stigle puzzle s ebaya. Taman ih jučer spomenula prvi put i eto. 😂
Borlin je kvart u karlovcu 😂
Hahhahhahahah. Tnx. Ja već mislila kak se ti kužiš u vježbanje itd. da si otkrila neki super sport za klince.
Sortiraj odgovore
Najstariji