Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    17. Siječanj 2018. 11:38

Maslacak moj L ide na Borlin u dvoranu, znaci sav je mokar nakon treninga, doslovno, kosa kao da sam ga istusirala! Imaju svaki put razne poligone i fakat se istrce i naigraju. Super je za razvoj motorike. Primaju od 2 godine. Probali smo ici u sokol na gimnastiku, ali to em nije gimnastika em je njemu, a i meni to predosadno. Ono, frajer im prica price i uz to kao vjezbaju. To je mozda ok za mirnu djecu, ali za ove sto imaju visak energije nije nikako. Uglavnom, L bi svaki dan isao pa se vikendom place kad nema treninga 😂

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 11:39

mamisita27

Maslacak, jel bi voljela da je veci razmak izmedu L i T?
    Ja sam u PBZ banci i meni je sjela naknada za rodiljni dopust. Jos su mi se skupile neke pare sa strane i racun mi je debelo u +, zaigralo mi je srce od meraka😍😍😍😀

Nebi. Ja sam htjela jos i manju razliku..i znala sam da ce u pocetku biti tesko,ali kasnije ce bit super! 
    Evo svakim danom je sve lakse..
    Super za pare! Sad u shoping!💶💶💶💶💸💸💸💸💳💳💳

Maja 3
    17. Siječanj 2018. 11:44

Violeta,super za Leona,bas je veliki decko..a za pedicu..ak ti se ne svidja-mjenjaj,bolje nego da se frustriras kad tamo ides,sve 5 dok su samo sistematski...a sto kad ce bit bolestan?
    Sretna,sad razmisljam di je na borlinu dvorana,ja ko tudum..imas kakav br da nazovem? Makar mislim da ju nebi jos sad po zimi upisivala..
    To meni tteba..da netko drugi trci s njom!

dzenny
    17. Siječanj 2018. 11:46

Sretna 3 mjeseca bebicama.. 😍😍
    Barbs,kod nas je trajalo 'samo' 3-4 noci.. ali sreca pa sam prvu noc primjetila da ustvari nije gladna nego eto tek tako se vrti.. jer tu noc sam je oko 4h nahranila i ona se vec u 5h vrti.. znaci nemoguce da je vec gladna.. ja sam je malo pomazila i zaspala je nazad i spavala sve do 7h.. i tako naredne 3 noci..

violeta1
    17. Siječanj 2018. 11:51

Maslacak31

Violeta,super za Leona,bas je veliki decko..a za pedicu..ak ti se ne svidja-mjenjaj,bolje nego da se frustriras kad tamo ides,sve 5 dok su samo sistematski…a sto kad ce bit bolestan?
    Sretna,sad razmisljam di je na borlinu dvorana,ja ko tudum..imas kakav br da nazovem? Makar mislim da ju nebi jos sad po zimi upisivala..
    To meni tteba..da netko drugi trci s njom!

Da to sam si i ja kontala da mjenjam. Vidit cu jos kroz koji mj ali ako i dalje bude takva mjenjam.

violeta1
    17. Siječanj 2018. 11:52

Kakvi su vasi pedijatri? Jel mozete opisat malo preglede? 
    Bas da vidim i usporedim

barbs
    17. Siječanj 2018. 12:06

Dzenny, i ja sam primjetila da se cesto vrpolji a da nije gladan pa mu stavim ruku na prsa i on ju drzi i nakon 10ak min zaspi...
    V, suuuupeeeer za L-a! Lijepo napreduje! Mijenjaaaaaj pedicu! Nasa se svima posveti i pregledi dugo traju... detaljno nam objasni vjezbe, pregleda ga, poprica s njima... smiruje ga... 

• Romi
    17. Siječanj 2018. 12:07

violeta1

Kakvi su vasi pedijatri? Jel mozete opisat malo preglede?
    Bas da vidim i usporedim

V. nasa pedijatrica je dosta ozbiljna,u biti kad smo birali pedijatra za L.,za nju smo culi sve najbolje,cak kao bila je i popunjena,al prima samo djecu iz ovog mjesta stanovanja,kod pregleda sve pogleda,nije gruba,al je onako sve po ps-u,i nema osmjeha ni neke simpaticnosti,mm se ne svida,al mislim si ako je tako strucna nije to ni bitno,vidjet cemo u buducnosti....ali da je gruba,odmah bi ju mjenjala

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 12:11

Nas doktor Kilvajn je super i starija kci mi je bila kod njega i sad je izabran za naj doktora u 2017,sve objasni i cak mi je dao svoj broj mobitela.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    17. Siječanj 2018. 12:24

sanjchi255

Romi welcome u nasu malu-veliku obitelj😊
    Curke evo meni sve bolje..nemam temp..🎉 jos sam s maskom po kuci, vec mi ide na zivce maska, zaboravila sam vec kak izgledam😂 sad kad mi dokica pocne radit zvat cu pa pitat jel smijem skinut masku😅

Sanjchi super da ti je bolje😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.