Sretna-L je bas rano dobio zubic.. jer od moje jedne frendice maleni dobio tek sa 8-9 mjeseci.. iako,znam ima beba koje dobiju u 2-3 mjesecu ili cak se rode sa zubicem.. ali opet i L je ranije dobio.. 😊😊
Sretna-L je bas rano dobio zubic.. jer od moje jedne frendice maleni dobio tek sa 8-9 mjeseci.. iako,znam ima beba koje dobiju u 2-3 mjesecu ili cak se rode sa zubicem.. ali opet i L je ranije dobio.. 😊😊
Od moje frendice maloj ke prvi zubic sa 9 mj izbio 😄
Aurora tako je i kod mene, većina mama ostavlja djecu bakama i didama na čuvanje. Baš mi jučer frendica rekla da idem na pinkl bal kod nas u selu, prošle godine sam išla :) I rekla sam joj da mi je žao ostavit malog, jer sad mene treba najviše, a ona meni na to ma daj ostavi ga, šta i ja sam svoje sa 3mj odma ostavljala. Ja njoj na to, ma ok, ali ja ne želim. Dosta sam se ja nauživala u životu, hvala Bogu i obišla puno mjesta, tako da sad želim biti s njim, on je mali i sad me treba najviše. Imamo svatove u 7mj i njega vodim preko dana a navečer će ići kod mojih na čuvanje. ali prije toga ne želim ga ostavljati. Jedino kad budemo kumovi morat ću smisliti šta ćemo, ali i tako sad će imati samo sudbeno i večeru,pa ču ga voditi vjerovatno.
Hedgehog meeeddd :) :) umiremmmm kakva frikuša hahahha
Belle i ja jedva čekam proljeće, i sve nam je kao i vama ;)
I_me kakva svekrva jaooo, i svaka čast što si reagirala i rekla joj sve. a glupa je majko mila... Meni se svi čude, baš svi osim mojih kako je on tako velik a samo doji, i par puta je svekrva rekla pa jel on još uvijek SAMO SISA ja onak pa da. Ali ona meni ne komentira previše i ne dolazi,iako se u nedelju izjasnila da bih dolazila svaki dan,onak ženo oladi, ne trebaš mi svaki dan ne ne.... u ovi 5g nikad nisi dolazila (3puta) i sad bi mi visila svaki dan, šetaj stara Ne želim nikoga svaki dan, a kamoli svekrvu. I još onak cinično poslije kaže kako će mali doći kod nje sam kad nauči hodati a ja na to se samo nasmijala. I sad si razmišljam da ići će kad mu JA dopustim a ne kad se NJOJ digne. Ja sam MAMA. Već vidim da će bit sranja kad počne lijepo vrijeme i kad mali počne hodati. Ne želim tu ženu ni blizu sebe a ni blizu sina. Da mu je baka 11000puta nema šanse da ču dopustiti da svaki dan se druže. Ne želim da svoj otrov baca na mog sina.
I me ja bi poludila da mi svekrva tako malom uvali zlicu i to juhe! Al ti starci majko mila, to samo da oni izvrse svoju volju, mi smo debili jer ne radimo kako oni hoce. I ja sam se isto naslusala svega, a kad spomenes da nema vode ni dohrane prije 6.mj sablazne se 😂😂😂
Ja cu imati 50 kad V bude imao 20 😊
I meni fali lijepo vrijeme i setnje i kavice al ja jedva cekam da prohoda ili bas da sjedi jer nije bas odusevljen kolicima pa mi je muka kad idemo van. Jutros je bilo sunca i mislila sam ga vodit prije spavanja sad u podne al nisam necu cu kao kad se probudi i evo sad vise nema sunca i naoblacilo se 😕
E to za cesce spavanje je ISTINA! V nocu spava odlicno, budi se samo jednom za jelo i sam se uspava u kinderbetu. Jednu sam vecer poludila nakon nocnog sisanja jer nikako da zaspe i spustim ga u krevetic i on se igrao 10-tak min i samo zaspao. I tako evo vec trecu noc za redom. Uopce se ne trudim nunat ga vise 😂 Al to pali samo za to nocno budenje, preko dana i navecer mora zaspati na sisi.
A preko dana mi nikad ne spava duze od sat vremena, mozda koji put ali vrlo rijetko. Al od kad ga stavljam spavati cesce bude sve super. Obavezno spava ujutro sat vremena nakon sto se probudio, pa oko 12, 14, 17 i u 20 spava za nocno. Budi se oko 2,3 i onda opet do jutra spava, do 7. Samo po danu spava po pol sata cca pa je dosta isprekidano, al ok, bolje nego kako je bilo.
Kad L bude imao 20 ja ću kao i Kiki 50, a muž 52 ;)
Sanjchi drago mi je što si bolje i najbitnije što si s bebicom. Super si ti to i izdržala
Sanjchi hvala, malo si me utjesila. Drago mi je da je uzv super prosao, nadam se da ce i nama 🙏🏻
Hedgehog meni je 23 😂😂 a med?? Hahahahaha koja koza kad tako moram reci!!
Kiki no sikiriki krvarenja u mozgu kod beba su cesta i jos se nije dokazalo zbog cega dolazi do toga, mi smo bili isto na uzv i sve je ok
Sanjchi super da si ozdravila! Daj nam sad jednu sliku Luce
Svekici ma oni nisu cisti uopce hahah tjeraju svoje tako je i moja rekla joj sad ce tebi baki raditi kasice i hraniti te.. Hello?? Ja sam tu sta? Cica samo 😑😑
A najbolje je bilo kad je rekla da su njezine dijeca od navršenog 1. Mj života uvijek spavala cijelu noc od 8 navecer pa do 6 u jutro.. reko ja, jako zdravo za njih, bas super!
Hedge tvoja sveki ne da je jadna i skrta nego je i potpuno neinformirana. Ja bih joj odgovorila: hvala, lijepo od vas, ali poklon cemo moci tek iskoristiti za godinu dvije.
http://www.cuvarkuca.hr/preporuka/dojenacki-botulizam-ili-zasto-je-med-opasan-za-bebe/
I_me eto to je razlog zasto sam bozemeprosti puno puta sretna sta nemam svekvu, pokoj joj vjecni 😒. Kod takvih situacija bih se ja postavila na nacin da joj jasno i glasno nabijem griznju savjesti, npr. s pitanjem: zasto ne postujete mene i nase odluke?? Tak da zna da joj je i sin na tvojoj strani. Ma puj mamicu joj njezinu...
Belle zasto ne ides van? Ja nekad i po ovom oblacnom sugavom vremenu idem po dva puta... jednom minimalno sat vremena! Znaci ne idem samo kad pada kisa i jako puse, iako bih realno mogla i po kisi u klokanici s kisobranom. Nasla sam na internetu, ponukana jednim pitanjem na Fejsu u grupi "off topic kasice", da se ne preporuca jedino po magli ici van jer "osim vlage u istoj ima jako velike koncetracije bakterija i virusa, smoga i inih smeca koja nisu dobra za disne i druge organe, sve se zadrzava nisko... i onda to udisemo, ovako kad je vjetar on sve raspuse, a sunce pak "dezinficira" viruse i bakterije na neki nacin i tako u tom smislu nesto... magla sve drzi nisko u dohvatu nasih pluca i tijela, a ovako sve ipak ode il s vjetrom ili gore ili se rascisti od sunca". Ok to je logicno...
Sortiraj odgovore
Najstariji