E da, i jos k tome imamo plisanog bijelog stakora koji je igracka psu, ugl ja legla na krevet i s lrevera idem pogledat jel povratio ispod kreveta naswg jer se stalno tam uvlacio i kako sam sagela glavu vidim tog stakora a nisam ga ocekivala, tocno mi je bio ispred ociju, vrisnila sam i pala s kreveta.Tak da sad imam i cvorugu. Jebem ti Miju! ( tak zovemo tog stakora)
😂😂😂😂😂😂😂
Sorry al smijesno je!
Kakvog psa imas?
Kakav je prema malom?
Mi imamo mjesanca malog,8kg. Uopce ne dozivljava malu,jedino ako bas jaaaaako pocne plakat pa zacvili i uzjebe se sav..
Kiki, aaaaaa, toooo ja sam mislila da si pocela prakticirati nesto sto ti maloga navecer toliko uspava da se rijetko budi hahahahhaha 😂😂😂😂😂😂(ocajna sam! 😂😂😂) Naravno! Ja njemu dozvolim da spava kad god samo nazalost danas radi vremena nismo isli u setnju tako da je dns dosta nervozniji i manje je spavao...
Znaci u 8 se probudio, u 8:30 smo se digli, od 10 do 10:30 je spavao i od 12 do 13 i evo zaspao je prije 19ak min...
Mamisita, sry, smijesno je 😂😂😂😂 Mada vjerujem da si poludjela jer kad je usr* dan onda bude usr* do kraja 😂😂 Zvekni si muza 😂 Znaci, PRVI dan kad smo dosli doma je npr sveki krenula pametovati muzu i ja sam rekla: Booozeeeeee, pustite ga da se sam uci! Ko da ste svi vi bili pametni kad ste postali roditelji! (bili su i moji i svekar kod nas isto!)
Mamisita, predivan je! 😍😍😍😍😍 Pravi sef uz Karlita!!! Vidim, bit ce njih dvoje pravi DREAM TIM! (zaboravila sam to gore prokomentirati!)
barbs ah mame ko mame, moja je cijeli život doma, nikad nije radila, i ona je baš sretna što ja sam uvijek išla svagdje, pa tako i sad, što odem nekad bez malog, ali zato tata haahah on misli da ne bi trebala baš toliko lutati, jer on voli da se više bude doma i štedi hehe..je u jednu ruku je u pravu, zato sam sad i smanjila od kad se rodio mališa. Ali naravno, žena i treba malo vremena za sebe, a kako se opuštamo, svaka za sebe zna šta nas veseli, trening, kava, čitanje, priroda :)
mamisita težak dan kod tebe, samo stani i udahni duboko, proći će... ajde stavi sliku psa, obožavam maltezere, to će nam biti idužći pas hehe
Mamisita, i mislila sam da je s vjencanja. Cak sam htjela pitati, ali sam zaboravila 😊 Thxxxx 😘😘😘😘😍😍😍 Aaaa ma.odmaraj, pogotovo ako ti ga netko moze pogledati 😉
Cak sam zamisljala da bi bilo super imat holograma koji bi imao mogucnost drzat malog samo da mu da hrane i da ga drzi dok ne podrigne i zaspe. Npr hologramsku sebe bi napravila. To bi isto tak bilo super jer bi imala drustvp i s kim pricat osim psa i bebe. A kad bi sama sebi krenula ic na zivce samo bi iskljucila hologram. Mislim da ne trazim previse.
Sviđa mi se ideja za hologram. Ma meni samo da imam s nekim pričati već bi bilo okej. Sama sa sobom sam počela pričati. A još ako će i držati L da podrigne... U uuu 😂😂😂😂😂
Mamisita saad vidim sliku ajmeee kako divan pas, ajmee jao buci muci ja bi sad ga mazila heheheh
Hedgehog bravo za babyhandling, meni je zao sto nisam isla na tecaj i sto nisu tome malo vise paznje posvetili. Osim tu na forumu nitko mi od doktora to spomenuo nije, al sta je tu je 😕
Nadam se da vi necete ni morati na vjezbe! 😊
Ja sam se bila prepala i odmah sve izguglala. Vjerojatno pušem na prazno... pogledaj si udruga ilab na fejsu, možda imaju opet. Ali i da moraš na vježbe ništa strašno. E i super za spavanje. Drago mi je da si uspjela.
Sta se tice Karla on spava preko dana al kako kad i koliko , nekad doslovno cijeli dan a nekad evo testira moje zivce. Ja se vodim osjecajem i kad mu se spava pustim ga da spava i caos. Rijetko kad je jako nemiran. Al bude dan kao danas kad extra nadoknadi sve. Ja ga stavim u naper on placd ja ga dignem mir 5 min pa place, dam mu sisu posise sve i smije se, vratim ga u naper-place, ponovim postupak s drugom sisom i opet place, dam mu bocu povrati pa place jer povratio i jer mu je zeludac prazan pa opet hocw jest. U meduvemenu ga i presvucem, i nosam i nudim dudu al sve dzabe.
Izgledam ko oni izgubljeni sta pobjegnu iz ludare, frizura mi je alla strasilo style.Necu sw ni sredivat, kad mm dode da vidi kolko patnje prolazim 😂
Meni je isto jučer bio dan D. A suprug je došao s posla tek u pola 1. Namjerno sam navečer ostavila nered po stolu (inače to uvijek sve pospremim, steriliziram...) s do hranom, suđe, termosica, dude, bočice, mustela, krpica, žličica, ulje, češljić... Sve onako kaotično. Pa nek zna da je bio težak dan jer na frizuru se već navikao! 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji