Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Siječanj 2018. 10:48

I me, ja bih puuuuuklaaaaa na to!!! Ne bi štedila riječi!  Ma šta si ona misli? Ja pop* i na muža kad mu tura nešto ispred da "pomiriše", a on automatski otvara da bi jeo  I isto je rekao svekici neka slobodno da malo čokoladice da licne i kad je licnuo su me oboje čuli! jebote ljudiii 

dzenny
    16. Siječanj 2018. 10:49

I_me,sveki ti je bas bezobrazna.. sve i kao mame zahtjevamo,sto se tice bebe,da je nasa rijec zadnja i da se nasa rijec postuje.. samo ima tih ljudi koji nemaju odgoja i kulture,pa misle da imaju pravo odgajati i tvoje dijete.. ee pa stani malo,svaka od nas je to dijete rodila sebi,ISKLJUCIVO SEBI.. to me fakat zna razljutiti.. iako,moja sveki ima razumjevanja do tog,da ce mom dijetetu biti onako kako ja kazem,jer sam na pocetku svima stavila do znanja ili ce me postovati i imati lijep odnos sa dijetetom ili ce se njihovo vidjanje i druzenje svesti na minimum.. eto,jedino sto sam imala onaj scenarij da je nona od dragog posula je secerom,ali sam joj posteno i rekla 😉
    Kiki,nadam se da ce sve da bude uredu.. 😘

barbs
    16. Siječanj 2018. 11:00

I Diego je dobio neke majice od sveki i muzeve none (svekine majke) koje mu ni je mozes navuci kroz glavuuuuuuu... velicina je ok al probala sam ih navuci i urlaaaaaa, majica mu zapne..

barbs
    16. Siječanj 2018. 11:02

P.S. I to ide na prodaju...
    Sanjchi, suuuuper sto nemas temperaturu! Uzivaaaajteeeee 😘😘 VEC zubici??? uuuuu

I_me
    16. Siječanj 2018. 11:07

Znaci bila je 3 dana kod nas i sve je bilo ok. Stvarno.. i onda taj dan kad je isla kuci napravi to.. ko da je cekala zadnji tren 😤.
    A muz uopce nije skontao, nije se ni snasao a mala vec kod mene u rukama 😂😂😂
    Kad sam mu kasnije rekla i njemu bilo krivo..
    A u slavoniju idemo bas u vrijeme kad ona krene sa kasicama 😤😤😤 bas me zanima sta ce tada biti...
    Al naglasila sam i objasnila da ce biti kako JA kazem

• sretna
    16. Siječanj 2018. 11:22

L sutra ide u igraonicu na rodendan, a jacu za to vrijeme 2 h uzivat na cugi sa odraslima 😍

• sretna
    16. Siječanj 2018. 11:26

Sanjchi, za zubice, ne znam...ja L nisam ni osjetila lrvi zubic, samo sam odjednom vidjela da se nesto bijeli, kad ono, zub vani 😂 inace ti je normalno da sline u ovom periodu. Daj sliku stavi 😁

• sretna
    16. Siječanj 2018. 11:36

mamisita27

sretna

Sanjchi, za zubice, ne znam…ja L nisam ni osjetila lrvi zubic, samo sam odjednom vidjela da se nesto bijeli, kad ono, zub vani 😂 inace ti je normalno da sline u ovom periodu. Daj sliku stavi 😁

S koliko je L-u izbio prvi zubic?

Imao je nepunih 5 mj

dzenny
    16. Siječanj 2018. 11:39

Maleni od kume je dobio prvi zubic sa 6 mjeseci i 6 dana i onda je ubrzo dobio i drugi.. i A dosta slini ali ne nadam se ja jos zubicima.. budemo vidjeli.. ii da vidimo ko ce biti prva beba iz grupe koja je dobila zubic.. 😊

Kiki156
    16. Siječanj 2018. 11:40

Hedgehog idemo kod dr Sabola, tako se i zove poliklinika Sabol. On ti je najbolji u Zg i njega nam je i pedica preporucila. Kako to da ti nisi isla vec ako se beba izvija u luk? V se ne izvija ali sam u sub primjetila da se zna ukociti kao da se boji i onako se odgurne glavom, a do sad je sve bilo ok motoricki, barem pedica tako kaze. Sad ga je opet gledala i kaze da malo je cvrst, a kad sam joj na hodniku rekla zasto smo dosli smijala se i rekla ma glupost, oko toga sto se stisne. 
    Sanjchi jel i kod Lucije hipertonus? Jesi isla na uzv? 
    Ja se uzasno grizem jer sam u trudnoci bila dosta u strahu zato jer mi je prva trudnoca zavrsila spontanim ponacajem pa sam ovu stalno strepila oko necega. Bojim se da sam mu time nastetila 😭😭🙁🙁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.