Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    16. Siječanj 2018. 09:36

Joj hedge sve bih dala da ima birc s grijalicama i kod nas😂😂😂 kod nas ima jedan nepusacki al kaj ces kad ima onih koji ipak krse zakon i puse unutra...nekad ne zapali nitko a nekad njih par pa se odmah osjeti iako je ogroman prostor. 
    Inace ja sam dijete pusaca turcina😂😂😂 meni smeta dim otkako sam se preselila u svoje gdje se ne pusi😂 i otkako sam prestala izlazit cesto😂 nemrem svojima zabranit da puse kod sebe al mama izlufta uvijek i onda puse na terasi to vrijeme kad smo mi tamo...i tako su sa svakom bebicom. Imaju obzira...iako mom tati sve teze pada jer je vec star i postaje cangrizav😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    16. Siječanj 2018. 09:38

Kod nene je bila ista situacija s cicom, nervozom, pljuvanjem cice pa opet nacicavanje al meni vam je to obiljezje skoka ako se ponavlja kod svakog podoja i nije vezano uz grceve. Tako da sluzbeno jucer he zavrsio skok...spavala je opet 3-4 sata od podneva a i ja sam belih sat i pol s njom odvalila.  I sad su mi cice opet malo prepunjene pa cu probati izdajati jer trebam na farbanhe a i u petak kolegica slavi rocjas pa cemo navecer nekud na cugu...wooohoooo👍🏻👍🏻👍🏻 Jedva cekam!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    16. Siječanj 2018. 09:53

Juuuutrooo 😘😘😘😘
    Diego je dobro spavao..m Zaspao je u 21h do 00:30, najeo se, spavao do 3:30 najeo se... spavao je do 5:30 i oko 6 je poceo pricati 😂😂😂 ali se nakok 10ak min uspavao.. stavila sam ruku na njega i drzao ju je i uspavao.... maknuli smo vrtuljak taki da ga nista nije ometalo... i spavali do 8 i nesto...
    Muz je otisao vaditi zub... ja hranim maloga, pa cu srediti malo po stanu jer je bio eeeeextra nervozan...
    Klea, super za zavrsetak skokica i hvataj taj visak 😯😊😊😊😊 I neka, samo izadji 😊😊😊

barbs
    16. Siječanj 2018. 09:53

Mi imamo jednu kafanu u kvartu al tamo mi ne pada na pamet sjesti 😂😂😂😂

Kiki156
    16. Siječanj 2018. 09:56

Hej cure evo nas od pedijatrice.. pregledala ga je i kaze da je malo cvrst, moguci hipertonus. 🙁 Dala nam je uputnice za uzv mozga i za vjezbe al necu cekati red u bolnici nego idemo u petak privatno Sabolu. Tamo ce ga pregledati pa cemo vidjeti sto kazu. 
    Samo molim Boga da bude sve dobro i da uzv bude uredan! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

barbs
    16. Siječanj 2018. 10:01

mi smo u ned pustili malog sveki i vratimo se i ona kako moramo vani s njime dok je lijepo i kazem joj da ga slobodno uzme ali je rekla da nema za to vremena... meni je smijesno jer koliko ga j* nosa po kuci toliko je vec mogla biti vani s njime... 
    Aurora, i cijela njegova family misli da bi ga i oni trebali odgajati jer su tako oni radili... a mene briga 😂😂

barbs
    16. Siječanj 2018. 10:01

Kiki, drzim figeeee!!! 😘😘😘😘😘

• sretna
    16. Siječanj 2018. 10:04

Kiki156

Hej cure evo nas od pedijatrice.. pregledala ga je i kaze da je malo cvrst, moguci hipertonus. 🙁 Dala nam je uputnice za uzv mozga i za vjezbe al necu cekati red u bolnici nego idemo u petak privatno Sabolu. Tamo ce ga pregledati pa cemo vidjeti sto kazu.
    Samo molim Boga da bude sve dobro i da uzv bude uredan! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Drzim fige da sve bude u redu! A ako i ima hipertonus to se rijesi vjezbicama za cas 😊

barbs
    16. Siječanj 2018. 10:05

Hedge, moja nina s tatine strane je kupila vlazne maramice Diegu  Za Bozic...  Malo mi je bilo krivo jer je djeci od moje sestre stalno svasta kupovala i davala pare, al to je samo dokaz koga vise preferira... 

• sretna
    16. Siječanj 2018. 10:15

barbs

Hedge, moja nina s tatine strane je kupila vlazne maramice DieguZa Bozic…Malo mi je bilo krivo jer je djeci od moje sestre stalno svasta kupovala i davala pare, al to je samo dokaz koga vise preferira…

Ti bar svoj poklon mozes iskoristi za diega sada, za razliku od hedge, ona moze sebi caj radit 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.