E i da vas pitam. Dali je koja od vas morala vaditi krv bebe za tsh vrijednost? Naime mi smo kad je L bila 2-3 tjedna stara dobili poštom nalaze da su joj vadili krv u bolnici (što ja recimo uopće nisam znala) i da ima povišenu vrijednost tsh hormona. I da moramo opet izvaditi krv i poslat im. Mi smo kod pedijatrice vadili krv i poslali im i sad ne valja i moramo opet. Ono što sam čitala ne mora ništa značiti ta povišena vrijednost, a može značiti svašta. A znam da treća i barbsmislim imaju problema s štitnjačom. Imate li vi cure kakvih iskustva s tim kod malih beba.
Ne znam nista o tome pa nisam od pomoci :/

Kaliko pelenesu više "plahtastog" materijala… Imaš u DM od lole. Paket od 10 komada. Meni se sviđaju jer sam skužila da mi bijele tetra pelene nekad ostave mucice po glavi. Pa i ja kaliko koristim za pod glavu. Kako imam kolijevku (nismo se još uvijek prebacili u kinderbet) sve plahte su mi velike pa nekad stavim i kaliko umjesto plahte. Ne znam jel to ima veze sa kaliko zavojem (prvi zavoj iz prve pomoći?!) ali Ugl, drukčijeg su materijala od tetri. Znam da nisam baš najbolje objasnila. Dobijem u DM kad rodiš one popuste pa između ostalog imaš i taj kupon za kaliko pelene.
Orangina evo obajsnjeno za kaliko pelene. 😉😊

Pozdrav cure od mog malog misica 😘
Ma vidi me kako sam ljep😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedge, ne znam nista o bebinom tsh... Mi nismo dobili nikakve nazale. To su joj vadili kad ste zadnji put isli u bolnicu? Aaaa rooozooo 😍😍😍😍😍😍😍😍
I me, vidis, nisam se sjetila o gazicama da koristim kad slini...ja sam mu stavila banarin

Violeta - Jel tebi ono Sanjchi nudila svoju L? Jer imam i ja L koja traži zgodnog mužeka
Kosica - jel ima netko baš da mu je otpala kosica na bebici. Mi imamo kosice, ali na nekim mjestima raste tek...
Ja ne znam što mi je danas, danas sam baš aktivna na forumu, ko da nemam bebu od 6.tjedana doma
Sve mi se čini da ću to skupo platiti navečer....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji