Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Siječanj 2018. 17:08

Barbs, super je torba. Ja sam naručila podne puzzle, imam osjećaj da će L prije prohodat nego stignu puzzle. 😂😂😂 Koliko si čekala s ebaya? 

• sretna
    16. Siječanj 2018. 17:55

Prokuzila ja photobook😁

• sretna
    16. Siječanj 2018. 17:55

Mamasita, sorry al i ja umirem 😂😂😂😂 a cuko je super!

• sretna
    16. Siječanj 2018. 18:00

mamisita27

Hedgehog

mamisita27

Sta se tice Karla on spava preko dana al kako kad i koliko , nekad doslovno cijeli dan a nekad evo testira moje zivce. Ja se vodim osjecajem i kad mu se spava pustim ga da spava i caos. Rijetko kad je jako nemiran. Al bude dan kao danas kad extra nadoknadi sve. Ja ga stavim u naper on placd ja ga dignem mir 5 min pa place, dam mu sisu posise sve i smije se, vratim ga u naper-place, ponovim postupak s drugom sisom i opet place, dam mu bocu povrati pa place jer povratio i jer mu je zeludac prazan pa opet hocw jest. U meduvemenu ga i presvucem, i nosam i nudim dudu al sve dzabe.
    Izgledam ko oni izgubljeni sta pobjegnu iz ludare, frizura mi je alla strasilo style.Necu sw ni sredivat, kad mm dode da vidi kolko patnje prolazim 😂

Meni je isto jučer bio dan D. A suprug je došao s posla tek u pola 1. Namjerno sam navečer ostavila nered po stolu (inače to uvijek sve pospremim, steriliziram…) s do hranom, suđe, termosica, dude, bočice, mustela, krpica, žličica, ulje, češljić… Sve onako kaotično. Pa nek zna da je bio težak dan jer na frizuru se već navikao! 😂😂😂😂

Hedge, dobra si! Moj je sad dosao i velim ja njemu mali spava al kad se probudi ti ces ga preuzet jer vidi na sta licim, a veli on meni:Pa uvijek tak izgledas😂

😂😂😂😂

I_me
    16. Siječanj 2018. 18:21

Mamisita pas ti je pravi maneken!!😀😀

I_me
    16. Siječanj 2018. 18:23

Evo mama i tata obavili gradjanske duznosti 😂😂😂
    Mala spava i sad fledamo utakmicu.
    Muz i ja dmo antitalent za sportove, mislim da muz ne zna ni loptu sutnit 😂😂😂 al svake godine gledamo rukomet i zivciramo se 😂😂😂

• Barbi13
    16. Siječanj 2018. 18:24

mamisita27

Di mi je Barbi?

Evo me😂😂😂😂ko lujka setam po stanu a P na sisi kisa pada i nismo bili vani i sad je psihijatrija kod mene😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    16. Siječanj 2018. 18:27

I_me

Evo mama i tata obavili gradjanske duznosti 😂😂😂
    Mala spava i sad fledamo utakmicu.
    Muz i ja dmo antitalent za sportove, mislim da muz ne zna ni loptu sutnit 😂😂😂 al svake godine gledamo rukomet i zivciramo se 😂😂😂

😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    16. Siječanj 2018. 18:37

mamisita27

I_me

Mamisita pas ti je pravi maneken!!😀😀

Hvala💘💘💘❤😘😊Mm i ja uopce ne pratimo sport, sramota😂Nemamo pojma nis to😂
    Barbi, znaci i kod tebe je full veselo

Jucer je bila super jer smo bile vani a danas ludnica od jutra nije spavala😫😫ja sam koma a tata tek u osam dolazi i to cu ga na vratima cekat😂😂😂

Leptirica.com

kleaiva
    16. Siječanj 2018. 18:42

Mamasita drz se! Meni isto fali da s nekim pricam oa odem u setnju i uvijek nekog poznatog sretnem...barem je po necem dobro malo mjesto😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.