Mi smo bili vani i L nosi i obrazi se baš dobro zacrvenili hehe.. puse neki hladan vjetar. Sutra idemo na kontroluuu jedva čekam. Ja pravim ručak, on spava i tako... Bas se vidi kad mu se spava samo bi se nosio na rukama, što god drugo kmeči.
Sretna miš mali
Sad sam sjela na laptop danas nakon dugog vremena, i divno je pisati sa svih 10 prstiju i sad kužim ovo broj poruka ahhahah Barbs dobraaa siiii
Ja sam presla 2100
U jeeeeeee, tek kad dođem na komp vidim koliko sam pisala, ali glavni krivac je moj mobitel koji ne može napisati poruku u komadu, kako to mogu s kompa raditi! Groznooo! Laptop nisam palila od ljeta...
Al na kompu sam god mi to mali dozvoli hahaha
Mi danas imamo gotov ručak, pa imam brigu manje, mada sam si oko 12 napravila rižu (inače jedem u to vrijeme nešto kuhati i/ili sat kasnije ako smo u u điru!)...
Imam laganu upalu mišića, što je super, mada sam mislila da će biti opakija ahahah
Diego je u gymu. Igra se. Muž je pored njega... Rekao mi je muž jučer da se Diego bacio na desnu bočnu stranu s leđa... wuhuuuu....
Barbs obožavam kad ne mora se kuhati, uživaj danas Bravo za D,polako će i on vrtiti se kao veliki. Probaj andol popiti za upalu mišića, samo ne znam jel smiješ zbog dojenja
Ma nije nepodnošljiva upala koliko sam mislila da će biti pošto nisam trenirala 9 mjeseci Sutra opet idem. I kuma ide sa mnom.
Danas se moja mama naljutila na mene
rekla mi je da ne mislim valjda ići svaki drugi dan trenirati, pa sam rekla da je to valjda moja stvar koliko ću x ići, pa se naljutila... koja žena. Inače, ona je jedna od onih koja smatra da bi žena trebala ostati doma s djetetom i ne ići nigdje... ni na kavu ni na trening nit igdje... još mi nabada na nos da kad je ona bila doma s nama na porodiljnom smo joj samo mi bile na pameti i ništa drugi, k'o da sam loša majka jer izdvojit povremeno sat vremena free za sebe...
Došla mi je torba za mame s ebayaaaa!!!!!!!!
Evo mene malo!
Vec sam kukala da mi klima nest steka i hladno u stanu u pm i danas dosli majstori.
Veliki servis klime bio krajem 9 mj i oni kad su je servisirali nisu je napunili plinom 😥 ( super majstori)
Sad su je napunili i evo ga hodam u kratkim rukavima 😆😆😆
Sveki- marijana bas sam joj to rekla i kogorim stalno da ne ispadne da samo ja hocu nesto..
MI smo odlucili, MI cemo tako i tako, MI MI MI 😂😊
i sad bas vrtim film.. 3 dana smo pricale ( koliko je bila kod nas) o dohrani,rizici,kako se uvode namirnice,pa mi je rekla da prvo krenemo sa kasicama,pa da gnjecim pa komadici pa ovo pa ono..
Znaci sve 5! Sta joj je bilo taj zadnji dan da je to napravila,nemam pojma..
Al ajd,cula me 😂😂 bilo pa proslo.. ne ponovilo se!!!!
Cure jel znate mozda do kad se bebi formira konacna boja ociju?otprilike...
Barbs mislila sam na to da ga se stavlja spavati cesce, i prije nego se rasplace od umora. Ja sam to pocela prakticirati i stvarno zeli spavati cesce nego sam ja mislila. Kod nas je ovako:
Budenje u 7 ili 8
1. Spavanje 9 ili 10
2. Oko 12
3. Oko 15
4. Oko 17
5. Nocno oko 20
On meni ide sada spavati cesce ali kratko, najduze po cca 1h a najcesce po pola sata i onda mi noc odspava s 1 do 2 budenja.
Prije ga nisam po danu stavljala spavati tako cesto pa bi bio nervozan, a sad je puno bolje volje. 😊
Mi smo isto bili u setnji, uspjeli smo ulovit malo sunca i cak je izdrzao dio puta bez cendranja. Onda kad mu je bilo dosta voznje stali smo u park i malo se ljuljali 😊
Hedgehog bravo za babyhandling, meni je zao sto nisam isla na tecaj i sto nisu tome malo vise paznje posvetili. Osim tu na forumu nitko mi od doktora to spomenuo nije, al sta je tu je 😕
Nadam se da vi necete ni morati na vjezbe! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji