Hedgehog prdjenje i sisa 😂😂😂
I_me a svekrve boze sacuvaj... Ja bi sigurno kakvi rafal po njoj ispalila....😂
Mi za sada nemamo nikakvih problema, jer smo jasno svima dali do znanja da smo mi roditelji i da se ne mjesaju di im nije misto... Cak im i ne damo ni malu puno na ruke... Ako je ko triba nosit onda je mi nosimo 😂
Ja sam premutava za ove fotoknjige 😂 uopce ne kuzim kak napravit dami dlika bude prek cijele str pa na nju ubacit jos slika ili opcenito kak ista napravit 😂 ja izabrala fotke i ovaj mi sam poslozi i vise ne mogu nis 🤣
Hedgehog idemo kod dr Sabola, tako se i zove poliklinika Sabol. On ti je najbolji u Zg i njega nam je i pedica preporucila. Kako to da ti nisi isla vec ako se beba izvija u luk? V se ne izvija ali sam u sub primjetila da se zna ukociti kao da se boji i onako se odgurne glavom, a do sad je sve bilo ok motoricki, barem pedica tako kaze. Sad ga je opet gledala i kaze da malo je cvrst, a kad sam joj na hodniku rekla zasto smo dosli smijala se i rekla ma glupost, oko toga sto se stisne.
Sanjchi jel i kod Lucije hipertonus? Jesi isla na uzv?
Ja se uzasno grizem jer sam u trudnoci bila dosta u strahu zato jer mi je prva trudnoca zavrsila spontanim ponacajem pa sam ovu stalno strepila oko necega. Bojim se da sam mu time nastetila 😭😭🙁🙁
Ej ma nisi mu naštetila zbog brige u trudnoći. Do blagog krvarenja u mozgu može doći i kod normalnog poroda. Dapače, znam slučaj ono brz, ekspresni porod i dijete na kraju se ispostavilo krvarenje 1.stupnja isto hiper. Sve se to vježbama da ispraviti. Ja sam pitala pedijatricu, L je to radila samo kad je bila umorna ili nervozna. Pedijatrica je rekla da pratimo situaciju i da čim to napravi promijenimo položaj. I da će vidjet sad na pregledu s 2.mjeseca. Mi smo u međuvremenu bili na baby handling radionici, pa sad handlamo. Ugl, više se uopće ne izvija. Kao to je jedan od onih početnih refleksa kojeg bebe imaju, kod nekih je izražen kod nekih ne. Poanta je da ga moraju što prije "zaboraviti". Hvala za info. Ako budemo morali ići. Drži se.. Nemoj odmah pomišljat na najgore. Sve se to da ispraviti. Pogledaj po netu, youtubeu neke vježbe pa počnite pomalo. Ja kad se sjetim ili kad je dobre volje na prematalici uvijek nešto vježbamo. 😘
Ja sam premutava za ove fotoknjige 😂 uopce ne kuzim kak napravit dami dlika bude prek cijele str pa na nju ubacit jos slika ili opcenito kak ista napravit 😂 ja izabrala fotke i ovaj mi sam poslozi i vise ne mogu nis 🤣
Onda najbolje si razvij i caos. Ja sam vec napravila photobook al muz ga izbrisao slucajno kad je instalirao nes na komp i rekao mi da narucim duple slike za svekice i kumove
Imama photobook od L krstenja i to mi je super jer ne zauzima puno.mjesta ko album. Reci cu mm da on prouci pa napravi ili neka mi pokaze kako pa cu ja napravit 🤣
Joj te svekrve😂 moja je za prvo bila puna savjeta😂 a onda sam lijepo i njoj i svojoj mami rekla sa su rodile prije skoro 30 godina i da se od tad sve promijenilo. Slusam samo strucnjake i sebe i bebu😂
Vise nije bilo brige oko toga sve do god dana kad su one sebi zamislile da dijete treba slatkise jesti😂 pa je i tu pao razgovor😂
Sad me pitaju sto smije a sto ne...pogotovo kad je Jakovu otkrivena alergija. Splasile su se srecom😂
Inace ja sam od onih koja sve kaze u facu na pristojan nacin pa kud puklo🤔
Moje dijete je moja briga...a oni su tu da mu budu bake i djedovi...umjesto da im pricaju price i igraju se s njima oni vode neke desete stvari...ili kupuju oa ajmo vidjet tko ce vise.😂 tek na to poludim jer ih ucim da budu skromni, da se pokloni dobiju za rockas i bozic, i eventualno nekad za nagradu i onda kad vidim hrpu igracki za par kuna sto se raspadnu u minuti dobim mlade😂 onda smo lijepo sa sveki popricali i rekli da imamo kasicu pa da rade svaki tjedan ubaci koliko bi dala za te igracke pa da mu posteno nesto kupi.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kiki, sta si mislila pod SPAVANJEM da je istina?? Nisam pohvatala Ne sekiraj se da si ti nastetila 😘😘😘😘😘
Mamisita, i meni znaju svi (osim sveki!) reci da je mali naviknut na ruke pa sam.im svima rekla da cu im zabraniti da ga nose 😂😂😂😂
V, svaka majka radi sto hoce... Moja frendica je djecu s 2 tjedna pocela pustati na cuvanje (noc pricam!) a ja niti jednom dok ga povremeno pustim/o sa sveki ili s muzem jer zelim imati free time za sebe...
Sretna, preslatki jeeee 😘
Mi dns nismo isli vani radi kise i Diego je nervozaaaannn
Sortiraj odgovore
Najstariji