Ja cu u klub penzica kod barbi!
Za Lukinih 20 ja cu imat 52 i pol godine!
A jos si jedno mislim rodit..bolje da pozurim
Godine nnnce imat 55, a ja 46 kad Nera bude imala 20😄
Hedgehog moja je u nedilju isto stalno visila na sisi, onda sam pukla i obukla je i otisla s njom u setnju iako samo sto kisa nije pala, al morala sam jer u setnji je uvik dobra a i odspava malo, a ja sam morala malo sise odmorit 😂😂 ova moja umjesto da skracuje vrime sisanja ona ga produzuje, jos uvik nam zna dojenje trajat preko sat vrimena 😲😲
Jutro! Evo i ja (pokusavam) piti kavu :-) Lukica u gymu. Ja vama ne mogu opisati koliko jedva cekam proljece da mogu ici van u setnju cesce, da budu dulji dani, da mogu s kolicima sjesti na kavu na terasu birca...ovaj sjecanj i veljaca su mi koma 😩 nikako proci, a snijeg tek dolazi. I on je nervozniji, vidim, kad smo non stop u 4 zida...mislim, izadjemo mi svaki dan u setnju al nije to to jer je jako hladno pa nismo dugo vani.
Netko je pitao za ciscenje kamenca, odlican je Denk Mit iz DM za kamenac. Tamno ljubicasta boca, meni odlicna stvar. Ja s tim termosicu ocistim...
Jutro cure!
Godine- ja 50 a muz 55
Mamisita ja s octom, sve ode...prokuhas par puta nakon da ode miris.
Hedgehog nama je rockas u ponedjeljak 😊 koji ti je to??
I htjela sam ti reci da i moj m to radi, sad sam se isla kupati, prati kosu bla bla bla, dođem u sobu nisam ni završila a on govori evo mamice, sad ces papati, sigurno si gladna, a meni tlak na 100 😂😂 nista nemrem obaviti do kraja!
A pametna svekrova rečenica koju je uputio muzu je bila: mora Matea češće ostavljati malu s nekim drugim (misli sigurno na svekrvu jer se ona buni kako nikad nije sama s malom) da bi dijete naučilo sto je važno! Wtf?? Jos uvijek pizdim na takve stvari nazalost! Kod nas tu vecina zena ostavi bebe bakama i dedama bas bas cesto, barem 2 puta dnevno a ja to je radim! 500 puta sam rekla da sam dijete rodila sebi ne nekome drugome! Oni su mislili kako ce oni Unu odgajati, čuvati, hraniti, šetati i ostalo! Imate si svoje pse pa si ih dadiljajte 😡😡
28. 😢😢😢 Tebi? Ja ne znam di su prije proletile te godine, osjećam se ko da ima 22.godine… A tak se i ponašam. 😂😂😂😂
Joj kak je meni super kak ti njima odbrusiš. Hahahha. Moja svekrva. Ja nju viđam 1x mjesečno. Ali dovoljno. Dolazi nam na kavu ovaj tjedan. Neugodno mi je ovo reći ali.. Jesam ja vama rekla što je ona poklonila L za Božić? Malu teglicu meda. Med. Jednomjesečna beba. Med. Med.Suncokreticaje spominjala da bebu krenemo uspavljivati svaka 2 - 2,5 sata. Ali koliko sam skužila kod njene Rite je problem dnevno, a ne noćno spavanje.
😂😂 med?? Kaj je mislila da mu malo meda u mlijeko stavis? 😆
Jutro! Evo i ja (pokusavam) piti kavu :-) Lukica u gymu. Ja vama ne mogu opisati koliko jedva cekam proljece da mogu ici van u setnju cesce, da budu dulji dani, da mogu s kolicima sjesti na kavu na terasu birca…ovaj sjecanj i veljaca su mi koma 😩 nikako proci, a snijeg tek dolazi. I on je nervozniji, vidim, kad smo non stop u 4 zida…mislim, izadjemo mi svaki dan u setnju al nije to to jer je jako hladno pa nismo dugo vani.
Netko je pitao za ciscenje kamenca, odlican je Denk Mit iz DM za kamenac. Tamno ljubicasta boca, meni odlicna stvar. Ja s tim termosicu ocistim…
Ja idem svaki dan van. Osim ako kiša pada. I skoro svaki put sjednem na kratku kavu na terasu borca u kvartu. Imaju grijalice, nju vožnja uspava, zabundana je, stavim ju pod grijalicu i naručim kavu s hladnim. 😂😂😂Mislim to je pola sata. Probaj tako, naći birc s grijalicama. A danas mi se čini da će biti lijep dan.
Godine nnnce imat 55, a ja 46 kad Nera bude imala 20😄
Hedgehog moja je u nedilju isto stalno visila na sisi, onda sam pukla i obukla je i otisla s njom u setnju iako samo sto kisa nije pala, al morala sam jer u setnji je uvik dobra a i odspava malo, a ja sam morala malo sise odmorit 😂😂 ova moja umjesto da skracuje vrime sisanja ona ga produzuje, jos uvik nam zna dojenje trajat preko sat vrimena 😲😲
U nazad tjedan dana idemo svaki dan, ono i ako sjekire padaju. Ma ko da sisu osim s hranom povezuje i s kakanjem. Pa mora biti na sisi da bi prdnula. 😂😂😂
Dobro jutro😘😘😘kavica.Hed bas si me nasmijala sa prdenjem i sisom😂😂😂😂😂😂😂😂😂opet kisa u Ri😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji