Hendgehog-moja se danas bila pravo naljutila i tak trazi cicu,pa ju izbaci,pa ju uzme,pa ujede,pa ju razvlaci,pa onda podje plakati,vristati.. ne mogu je umiriti.. tatica je uzme,ljubi joj nosic i A zaspe za 5 min 😥 i kaze nemoj biti ljut.. 😂 ja je nosila 9 mjeseci i radjala je 8h,a ona vec u 4 mjesecu vise simpatije pokazuje prema tati 😂😂
Hahaha. Ja sam odustala od toga da ju mm uspavljuje. Kad je doma on bi rado i sve super sve 5. Predam mu sito i već poluspavano dijete, koje treba podignuti i samo će klonuti. Odem na wc i vratim se. Njih dvoje vježbaju. On nju polegne na svoja koljena i zafrkava se s njom i razgibava joj noge. Ja poludim. I onda kad krene nervoza i plač mi ju preda uz riječi: mislim da hoće mamicu. 😂😂😂😂 Znam da se samo šali, ali tada bi ga bacila kroz prozor.
Haha.. moj ju sprva tesko uspavljivao.. ali od kad covjek joj otkri tu foru ljubljenja nosica,je kod nas obrnuto,ja njemu predajem bebu 😂😂 ajde nek i mamu neko zamjeni bar malo.. sad se ja i kuma dogovaramo da cemo jedan dan ostaviti kuci i tate i djecu i nas dvije u jedan veeeliki shopping. 😊
Inace,mi smo danas imale pohod na lidl.. 😊
Imamo tu puuuno mladih mamica 😍
I nas koje se tako osjecamo 😎
url=https://lilypie.com]
Puno hvala na info 😁😁
Danas sam dobila jedan iz Mullera, ljudi kao da su znali 😂
Imamo tu puuuno mladih mamica 😍
I nas koje se tako osjecamo 😎
Tako je Dena😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hej, hej, bas ste se raspisale!
Zapamtila sam za tajice- ja inace ne dajem veliku lovu za odjecu jer ne patim od marki i to ali evo muz mi je za Božić u Hervisu kupio na popustu Nike tajice za 180 kn i zbilja se kvaliteta nemre mjeriti s ovim sto kupim u tallyju, bas su pune, cisti pamuk, ne rastegnu se oko koljena, stvarno sam zadovoljna!
Ja se sredim ako bas nekud ovako idem di je potrebno a inace sam: nikeice na nogama, tajice i sportski top uziiivam u tome, tako idem i kod pedijatrice i kod gin i u trgovinu, ma sve obavljam, jedino preko ljeta sam si kupila mediwalk klompe pa njih nekad nosim jer su mi udobne! Ja jedino obuću kupujem markiranu zato sto imam tak i tak problema s kicmom pa gledam da mi je obuca kvalitetna!
Kad Una bude imala 20 ja cu imati 42 😊
Tko je napisao tajnu spavanja neka ju odmah ponovno napise 😂😂
II jedna od vas je napisala da radi baby Fitness pa bih voljela da mi stavi link vjezbica!
Hedgehog nama je rockas u ponedjeljak 😊 koji ti je to??
I htjela sam ti reci da i moj m to radi, sad sam se isla kupati, prati kosu bla bla bla, dođem u sobu nisam ni završila a on govori evo mamice, sad ces papati, sigurno si gladna, a meni tlak na 100 😂😂 nista nemrem obaviti do kraja!
A pametna svekrova rečenica koju je uputio muzu je bila: mora Matea češće ostavljati malu s nekim drugim (misli sigurno na svekrvu jer se ona buni kako nikad nije sama s malom) da bi dijete naučilo sto je važno! Wtf?? Jos uvijek pizdim na takve stvari nazalost! Kod nas tu vecina zena ostavi bebe bakama i dedama bas bas cesto, barem 2 puta dnevno a ja to je radim! 500 puta sam rekla da sam dijete rodila sebi ne nekome drugome! Oni su mislili kako ce oni Unu odgajati, čuvati, hraniti, šetati i ostalo! Imate si svoje pse pa si ih dadiljajte 😡😡
Hedgehog nama je rockas u ponedjeljak 😊 koji ti je to??
I htjela sam ti reci da i moj m to radi, sad sam se isla kupati, prati kosu bla bla bla, dođem u sobu nisam ni završila a on govori evo mamice, sad ces papati, sigurno si gladna, a meni tlak na 100 😂😂 nista nemrem obaviti do kraja!
A pametna svekrova rečenica koju je uputio muzu je bila: mora Matea češće ostavljati malu s nekim drugim (misli sigurno na svekrvu jer se ona buni kako nikad nije sama s malom) da bi dijete naučilo sto je važno! Wtf?? Jos uvijek pizdim na takve stvari nazalost! Kod nas tu vecina zena ostavi bebe bakama i dedama bas bas cesto, barem 2 puta dnevno a ja to je radim! 500 puta sam rekla da sam dijete rodila sebi ne nekome drugome! Oni su mislili kako ce oni Unu odgajati, čuvati, hraniti, šetati i ostalo! Imate si svoje pse pa si ih dadiljajte 😡😡
28. 😢😢😢 Tebi? Ja ne znam di su prije proletile te godine, osjećam se ko da ima 22.godine... A tak se i ponašam. 😂😂😂😂
Joj kak je meni super kak ti njima odbrusiš. Hahahha. Moja svekrva. Ja nju viđam 1x mjesečno. Ali dovoljno. Dolazi nam na kavu ovaj tjedan. Neugodno mi je ovo reći ali.. Jesam ja vama rekla što je ona poklonila L za Božić? Malu teglicu meda. Med. Jednomjesečna beba. Med. Med.
Suncokretica je spominjala da bebu krenemo uspavljivati svaka 2 - 2,5 sata. Ali koliko sam skužila kod njene Rite je problem dnevno, a ne noćno spavanje.
Cure koje rade AD-s cime cistite kuhalo za vodu i termosicu od kamenca, a da ne naskodi bebi?
Ocat i limunska kiselina.
A imas i nesto u dm-u za kupit..znala sam i s tim.
Poslije par puta zakuhas vodu i bacis. I nista se ne osjeti..ni od jednog ni od drugog.
Sortiraj odgovore
Najstariji