Senoritakova,.uffff, sad su otkrili u cemu je problem i rijesit ce se!
I ja sam poca Diega uspavljivati prije nego mu se pocne spavati... onako eeeeextra, pa to nase uspavljivanje vise ne traje satima 😊
Mame, gymove mozete pogledati ovdje:
Sredivanje- ja operem kosu i ispeglam ali vecinom je u repu ili riblju kost spletem Kada negjde idem onda se nasminkam, ali po kuci sam u trenerkama ili tajicama.
Ni ja ni muz nemamo ni fejs ni instagram, ali kod sestre vidim te mame uredene... to samo u depru baca a neprikazuje realni svijet. A kako Ritu slikam stalno i stalno idemo negjde s njom onda se nađu pametariti kako nemam fejs pa se nemogu oznacit i slikat di smo bili...ko da se ide negdje da se pokazes na fejsu da si bio😩
Kiki ne pali vise suzdrzavanje i nadanje da ce drugi biti obazrivi... da se razumijemo ja to sve onak pristojno velim ali direktno, a direktno cesto puta ispadne bezobrazno.
Ja cu biti 52, a MM 57 kad B bude 20.
Danas smo se setali sat i pol, uzbrdo u vinograde sta mi je super vjezba one dane kad nemam trening. Ja se volim srediti, u ormaru imam ili tenisice ili stikle od 10cm. Ravnih cipela 2-3 za sve sezone i one gumenjace sta svatko danas ima. Ali sada nemam volje zato sto jos ne stanem u svoju staru odjecu. Sve traperice su mi bez elastena tako da imam jos dobrih 7-8kg skinuti kako bih usla nazad u njih.
Senoritakova-ooo pa i ti si mlada mamica 😊😊 moj muz ce da ima 45 kad A bude imala 20.. 😊
Ja isto ne volim sama ici sa A(idem bas kad moram) . Jer nam zna cesto plakati u autu.. 🤔
Kad operem kosu,uvijek ju ispeglam jer mi je katastrofa.. 😥 aa kad idemo negdje,obucem A i onda je dragi sa njom dok ja sb "sredim".. pod "sredim" podrazumjevam to da stavim maskaru,sjenila i malo pudera,da licim na covjeka.. 😂
Meni je danas tako težak daaan. Sad L kao spava na meni... Kao. Od jutra smo ona i ja na ratnoj nozi. Sinoć je zaspala u 1. Uz dva buđenja u 8 ujutro je bila sova. Prvi guc kave sam popila u pola 11. I to je bilo to. Guc kave. Em joj je nos zaštopan, em se borim s tjemenicom em se danas baš muči kakati. Jučer je kakala 100x u svim duginim bojama, a dns okej, ali se baš muči. A kada je najbolje vrijeme za kakanje? Dojenje! Stalno nateže sisu, jede, ne jede, pa prdne, pa opet jede, pa se muči i tiska s mojom sisom u ustima, pa opet jede, pa izbaci sisu, pa ju ipak uzme i ugrize me...pa navlači bradavicu... A ako ju dignem, jako se ljuti i plače, pa trpa ruku u usta, pa jede rukav. Cijeli dan je na sisi. Pa ju opet spustim i dam sisu, pa se uspije napokon pokakat. E ali nemre spavat zbog nosa, pa usisavaj. Pa ju nosi.... Pa se piga, pa daj sisu, pa prdne.. Sad leži na meni, skoro u uspravnom položaju, ali bar je mirna. Znači dvomjesečna beba me trenutno drži kao taoca.
Barbs,ajde svee mi smo mlade.. 😉 samo ima nas par od dvadesetak i nesto.. mislim da je i sanjchi medju nama.. ona je jednu god ili starija ili mladja od mn. 😊
Hendgehog- moja se danas bila pravo naljutila i tak trazi cicu,pa ju izbaci,pa ju uzme,pa ujede,pa ju razvlaci,pa onda podje plakati,vristati.. ne mogu je umiriti.. tatica je uzme,ljubi joj nosic i A zaspe za 5 min 😥 i kaze nemoj biti ljut.. 😂 ja je nosila 9 mjeseci i radjala je 8h,a ona vec u 4 mjesecu vise simpatije pokazuje prema tati 😂😂
Ali vidim svi su danas nešto posebno aktivni. Kada L bude imala 20, ja ću imati 48. Mačka u najboljim godinama. Pitat će nas jesmo li sestre. 😂😂😂😂😂
Tnx barbs za grupu, u njoj sam, ima par dobrih gymova kaj ih prodaju... Ali uvijek u krivo vrijeme mjeseca. 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji