Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    15. Siječanj 2018. 21:18

Sretnih 4 mj svim bebacima!

• Bebushka
    15. Siječanj 2018. 21:20

Jungle gyma ima na letgo za 350 kn, al meni to jos uvik puno pa se dvoumim, tako da ako vidite neki lipi da se prodaju javite nam, osobito na fejsu di sam vrlo rijetko...
    Ja sam lani 2.2. isla prvi put u zivotu kod ginica jer sam bila dvi godine u braku a jos nista od bebe (nisam isla prije jer nisam imala tegoba a i cekala sam do braka s keksom pa ono...je trebala sam i je srednjovjekovna sam zena😇), reka mi je da dodjem 15 dana od menge na uzv...ta menga nikad nije dosla...😊

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 21:20

Hedgehog

Čekaj malo… Vi meni hoćete reći da vi sve perete kosu redovito?!? 😂😂😂😂
    Meni je naravno lijepo vidjeti sređenu mamu. Sve pohvale svima koji se srede. Ali ne vjerujem u instagramu priče. Oni lažu. Točka. 😂 Ali za šta da se sredim. Di idem? Za sad sam obukla traperice samo za prijavu djeteta, prvi posjet pedijatru i kad sam išla kod ginekologice. U šetnju i svugdje idem u tajcama u kojima sam i doma. Tak i tak imam jaknu i kapu. Kad mi dođu gosti imam tajce i majcu. To mi je vrhunac izlazaka, ta šetnja i kava u kvartu ako je lijepo vrijeme. A kako sjedim na terasi onda niti ne skidam jaknu… To mi je super jer neda mi se gubit vrijeme na rihtanje. Jer iskreno, neznam kako je vama bilo kad su vaši bebači imali 1 - 2 mjeseca, ali ja sam premorena.

Iskreno, ja se tog razdoblja do 2mj ne sijecam, hodala sam uokolo ko zombi. Drago mi je ako ima mama kojima je pocetak kao iz bajke ali ja si ne mogu to zamisliti. Cesto se pitam kako bi bilo da je sve proslo u redu. 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 21:28

Bebushka super i odma duplo, to je poso 😉
      Joj, da, nama je 11.1. bilo godina dana otkada smo ugledali plusic 😊
    Barbi gradanska duznost 😂😂

url=https://lilypie.com]

dzenny
    15. Siječanj 2018. 21:54

Violeta,da da.. vidis ja i dragi skupa smo vise od 4 god.. onak uvijek se lijepo slagali,dosla nam je zelja za bebom,bili smo i u dobroj situaciji,tako da smo se mladi odlucili za bebicu.. iako imali smo mi jooos vremena,ali puno toga smo prosli skupa,nauzivali se,tako da sad nimalo ne zalim sto imam bebicu,ovaa ljubav se ne moze mjeriti ❤
    Wuhuuu,ja cu da budem u najboljim godinama kad A bude imala 20 god,znaci samo 43 😁 moci ce i mama sa izlazi.. 😂😂
    Ee to za zubice i hladjenje ima kupiti i u dm,bude negdje oko 2 €..

barbs
    15. Siječanj 2018. 22:07

Bebushkaaaaa, svaaaakaaaa cast!!! Koje slavljeeeee 😍😍😍😍😎😎😎😎😎
    Kosa- u trudnoci uzas zivi, a sada dosta izdrzi bez da ju perem.. mada kako krecem s treninzima cu je morati prati i cesce 😁😂😂😂
    Ako naletim na neke gym-ove javim svima 😂

barbs
    15. Siječanj 2018. 22:08

Za hladiti zubice ima  i u mulleru i u dm-u 😊
    Kad Diego bude imao 20g ja cu imati nepunih 57g, a muz 51g 😉

barbs
    15. Siječanj 2018. 22:09

ma.kojoj 57g??? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA 47G 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    15. Siječanj 2018. 22:10

Ja cu imati 47g a muz 51g kad bude Diego imao 20g 😂😂😂😂😂

Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 22:17

Da, to tkivo pregradilo djelomicno maternicu, oko 8cm ima. Kaze da se s tim rodi ali da se vidi samo na 4d uzv i to dok nisi trudan...
    Pusenje- kod nas se nikako nepusi u kuci i to se zna. Jos i prije bebe i trudnoce.. ali kod drugih uvijek se najavim da znaju izračiti prostor.. ali zvao je muz sveki i rekao da nebi bilo neigodnih situacija jer bi se pokupilani osla kuci sa malom. 
    Godine- ja cu 44, a muz 47 kad Rita bude imala 20..
    Spavanje- skuzila sam da ju trebam ranije stavljat spavat, i to nakon 2,2 i po sata budnosti. Prije bi ja cekala da ona krene plakat pa onda uspavljivanje ali tada je jos gora..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.