Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    15. Siječanj 2018. 19:17

Hahahaga! Jeste ludeeee😂😂😂
    Kad moja Dora bude imala 20 ja cu 53😂😂😂😂  bit cu bolja macka od Nede Ukraden i to bez operacija😂😂😂😂
    Moj vrh sminkanha je kad idem na svadbu ili tako nesto...onda stavim sjenilo i tus...inace samo korektor, malo rumenila i maskaru...to mi uzme 3 min ujutro pa to obicno imam svaki dan😂 
    Ni ja ne volim masnu kosu...i inace mi se ne masti bas sl evo sad mi je koma...2 dan id pranha i vec je za pranje opet...lzdi hormoni🤔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    15. Siječanj 2018. 19:27

E i ako neko zna/vidi negdje itd. polovni onaj zeleni fischer price  jungle baby gym slobodno javite. Ili neki u tom stilu da svjetli pjeva svira odgaja djecu itd. Pratim grupe na fejsu, ali uvijek objave kad nemam para. A sad je već krajnje vrijeme da ga nabavim. Mi smo vrtuljak počeli koristiti tek nedavno i ono bude u krevetiću po 10-15 min i gleda i super joj je. Navečer ga skinemo jer znam zapeti za njega kad ju vadim/stavljam po noći. 

• Barbi13
    15. Siječanj 2018. 19:30

kleaiva

Hahahaga! Jeste ludeeee😂😂😂
    Kad moja Dora bude imala 20 ja cu 53😂😂😂😂 bit cu bolja macka od Nede Ukraden i to bez operacija😂😂😂😂
    Moj vrh sminkanha je kad idem na svadbu ili tako nesto…onda stavim sjenilo i tus…inace samo korektor, malo rumenila i maskaru…to mi uzme 3 min ujutro pa to obicno imam svaki dan😂
    Ni ja ne volim masnu kosu…i inace mi se ne masti bas sl evo sad mi je koma…2 dan id pranha i vec je za pranje opet…lzdi hormoni🤔

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Siječanj 2018. 19:31

I_me

Barbi13

Sad bas racunam kad moja P napuni 20 godina ja cu imati 59😂😂😂😂😂taman da nju skolujem i penzija😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mi cemo imati 52 god kad bude imala 20 😂
    Kaze muz da ce on snjom i njenim drustvom ici van i sramotit ju okolo 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    15. Siječanj 2018. 20:06

Ja se sredim za grad ili kad negdje idem/o za po selu nemam volje.. 😂😂😂😂 Ionako sve brzinski moram kad Diega uhvati nervoza pa jos da se i nasminkam 😂😂😂😂😂
    Gradjanska duznost-ili on zaspi ili ja... vecinom on 😂😂😂
    Sretna, ja sam igrom slucaja nasla svoju vel... 😍
    Cure drage, super je bilo! Skuzila sam da sam baaaaas bez kondicije ahahHH ahhahahahah ali sam bila dobra za prvi put...
    Pustila sam muzu 80ml za Diega a popio je samo 40.. 40 preostalih sam mj sada dala + cicu...  jeo je tek oko 16:30...

Kiki156
    15. Siječanj 2018. 20:22

Ma ja nisam ni mislila toliko na sredivanje...i ja se volim sredit, sad naravno manje nego prije jer ne stignem al nije u tome stvar. Od poznanika mala je nosila secer u jakni jer joj starci ne daju da bude debela. Da se razujemo mala je ko glista, nije pretila pa da je u tome stvar nego jednostavno roditelji zele da bide pokazni materijal i nedaju joj uopce slatkise pa cucla secer iz vrecice. O tom forsu pricam. A instagram i fejs su puni takve djece koja nisu djeca i njihovih mama. 
    Marijana hahaha ti si meni zakon, dobro bi se slagale 😁
    Barbs super za trening! 
    Zvala sam pedicu, javila se sestra i sutra vodim maloga da vidim sto ce reci. 

• sretna
    15. Siječanj 2018. 20:50

Barbs hoce bit upale? 😄 ja sam danas crkla skoro, imali smo trening snage, vrtilo mi se poslije 😂 al sad sam super i spremna za sutra 😁
    Gradanska duznost zaspemo oboje 😂 on dok uspavljuje L, a ja P 😂😂
    Ja cu imat 50 g kad ce P imat 20 😄

Bela
    15. Siječanj 2018. 20:51

I_me

Bela,Treca i Violeta -sretna vam 4 mj! 😊😊😊

Hvala 

Bela
    15. Siječanj 2018. 20:55

Hedgehog

Čekaj malo… Vi meni hoćete reći da vi sve perete kosu redovito?!? 😂😂😂😂
    Meni je naravno lijepo vidjeti sređenu mamu. Sve pohvale svima koji se srede. Ali ne vjerujem u instagramu priče. Oni lažu. Točka. 😂 Ali za šta da se sredim. Di idem? Za sad sam obukla traperice samo za prijavu djeteta, prvi posjet pedijatru i kad sam išla kod ginekologice. U šetnju i svugdje idem u tajcama u kojima sam i doma. Tak i tak imam jaknu i kapu. Kad mi dođu gosti imam tajce i majcu. To mi je vrhunac izlazaka, ta šetnja i kava u kvartu ako je lijepo vrijeme. A kako sjedim na terasi onda niti ne skidam jaknu… To mi je super jer neda mi se gubit vrijeme na rihtanje. Jer iskreno, neznam kako je vama bilo kad su vaši bebači imali 1 - 2 mjeseca, ali ja sam premorena.

Isto tako 

• sretna
    15. Siječanj 2018. 20:59

Kosu obaveuno perem i to svaki drigo dsj jer se.uzasno.masti, i trudnoci sam kogla.cak 3-4 dana ds ju ne operem (za mene je to jako puno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.