Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 11:37

[OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 11:44

[OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 11:46

violeta1
    03. Siječanj 2018. 11:49

Jutro curee...moji decki pavaju, muz nije nekako dobro, pa je popio tabletu i caj i zaspo. Jutros je isao krv i mokracu dat, pa sinoc nije vecerao, jadan bio je sav van sebe 😂 Leon je sinoc zezao za spavanje, od doceka nam se sve poremetilo, navecer prije pola 1-1 nece zaspat a preko dana kao top pava. I sinoc se vrtio po krevetu i sam se okrenio s leda na stomak, prebacio nogu preko noge pa glavu zabio u krevet i hopa i kad je doso na stomak podigne glavu i nasmije se hehe.. bas mi bilo divno vidit ga. I jos jednom je to napravio i vise nije...misic mali. 😍😍

violeta1
    03. Siječanj 2018. 11:50

Orangina za tetre se slazem sa curama, sve imamo oko 30komada, sarene, bijele i kaliko. Meni su kaliko super za ispod glave. Robica je ok, samo prati velicine jer nisi svagdje iste. 😉 Polako i kupit ces si svega... kad trebas roditi? 

I_me
    03. Siječanj 2018. 11:51

Sad sam se sjetila..
    Treca- neki dan si pitala za tablete? Jesi ih nabavila? Ima kod tebe u ljekarnama? Mozda se mogu narucit u ljekarni?
    Ja ih imam tu u svojoj ljekarni.. da ih nema, morala bi zicat okolo da mi netko kupi preko u Slo, iako sam cula da je i tamo nestasica.. 
    Ovdje dodju 115kn, preko malo jeftinije

[OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 11:53

violeta1
    03. Siječanj 2018. 11:57

Belle da rode su hahahah komaaa 😂😂😂 ali dobro, nade se koji dobar savjet. Stavljam ga na trbuh svaki dan po neki 5min.. ili dok se ne pocne buniti. Dize glavicu lijepo, nekad manje, a nekad bas super kao veliki.
    Barbs zna se nekad budit placuci i u snu zna nekad plakat, ali ne cesto. Vecinom se budi tako da otvori oci i onda gleda oko sebe i pocne nogice dizati. Super za pizzu s frendicama, samo uzivaj..i napuni baterije hehe... i ja cu ovih dana na veceru s frendicom, nismo se dugo vidjele, i odmah cu joj ponet pelene sto mi ostalo 1 i 2, jer je trudna pa da iskoristi 😊 A da kod mene ne stoji. 
    Bela mozda je neka viroza, tako je muz neki dan, odjednom muka, pa povracanje pa proljev i drugi dan je vec bio bolje. Javi nam sta kaze test 😊😉😊
    Dena trakica nam funkcionira kao i kod vas...malo je komplicirano 😐 stalno mu pada pa namjestaj isto kao i kapica. Nije da su mu usi klempave ali ne bih volila da mu budu ako mogu ikako sprijeciti, ali bas me zivcira to namjestanje trakice i kapice. Iako rijede mu sad stavljam. 😐

Maja 3
    03. Siječanj 2018. 12:16

Ejjj! Mrtvac se ozivio! Jos samo nos zeza,ali i to ce proc!
    Spavanje? Mi imamo budjenje oko 7,popapa igramo se,oko pola 9 zaspi,i spava do cca pola 10,ili manje. Onda papamo kasicu,igramo se,ljuljamo,setamo,gledamo tv...oko 12 ide spavat i tu odspava nekih 2.5 sata. U 2 flasica,u 5 flasica..i spavanje 45 min,oko pola 9 klopa,prije tog naravno kupanje i spremanje za spavanac..onda ga ja probudim oko 23-23.30 za hranjenje..i do 7 spava. Takav je ritam zadnjih tjedan dana.

barbs
    03. Siječanj 2018. 12:20

V, i ti uzivaj kad budes isla s frendicom😘 I meni je ostao paket pelena i frendovi ce postati roditelji oko 5.mj tako da budem tortu od pelena napravila 😂😂😂😂😂😂😂 A Diego isto tako sto se plakanja tice... ponekad se probudi i gleda uokolo i nakon 5sek pocne kmekat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI