Barbi, slazem se 😊😊😊😊
D se probudio.... kaaaaad cu ja procitati sve pojma nemam
Da li se vase bebe bude placuci???

Drage mame, zelim vam svima sve najbolje u Novoj! Uskoro me ceka sve ovo sto vi prolazite 😊 pa vas molim za savjet.
Koliko ste pelena trosili u prvim tjednima?
Dali ste zadovoljne s kvalitetom robice iz Lidla, H&M i C&A?
Imam 8 pidama, 12 bodija dugih rukava, 5 kratkih rukava, 10 tetra pelena. Dali je to dovoljno za pocetak?

Mamisita, ni mojoj frendici nije upalila kamilica sa secerom kad je malome dala... zna joj ne kakati po 3 D....
RODE-ja sam u njihovoj grupi i riknem kad seru po pedijatrima ko da su popile svu pamet svijeta

Dobro dosla, Orangina... ja sam zadovoljna s njihovom robicom 😊😊😊😊😊 samo pazi na vel iz c&a.... Tetra pelene... bolje ih kupi vise.. 10 je malo...

Drage mame, zelim vam svima sve najbolje u Novoj! Uskoro me ceka sve ovo sto vi prolazite 😊 pa vas molim za savjet.
Koliko ste pelena trosili u prvim tjednima?
Dali ste zadovoljne s kvalitetom robice iz Lidla, H&M i C&A?
Imam 8 pidama, 12 bodija dugih rukava, 5 kratkih rukava, 10 tetra pelena. Dali je to dovoljno za pocetak?
U početku 10 pelena dnevno minimalno. Barem mi. Ja mislim da ti je što se tiče robice u redu za početak. Ali imaj na umu da što više imaš to manje moraš stalno prati. Mi nosimo bodi + hlače... Hlačice su nam baš zgodne jer ove piđamice s tim gumbima me živcira ju XD XD A jedino tetra pelene ne znam za šta ih misliš koristiti. Mi ih svugdje stavljamo i imamo ih cca. 30, što sa uzorcima, što obične bijele, što kaliko... Nadam se da sam pomogla bar malo.
Šta nisu ta zrnca u peleni super stvar? Mi ih uvijek imamo. Jednom su bila bijelija a ne boje stolice, ali mi patronažna rekla da je i to okej tu i tamo. Da je to neprerađeno masno mlijeko.
Marijana- to pijete umjesto biogaje? S obzirom da je probiotik isto?
Barbi- to je pravilnik za Rijeku? Ili?
Nasla sam u NN pravilnik za sve gradove.
Ajme super. Nisam znala da postoji univerzalni pravilnik. Što je doduše logično. Ali opet napominjem, vrtići nisu državni, nego gradski. Svaki grad može vodit svoju politiku.Ja znam samo kako zgb funkcionira. A i ono, lako se može dogoditi da baš ove godine se promijeni to i to… Smjenski, uh, kako to funkcionira? Do kad oni rade? I mi smo u banani tko će skupiti dijete popodne iz vrtića. Ali neda mi se sad još uvijek misliti o tom eee. :(
Samo jedan je smjenski u Ri a on radi do devet navecer,a bit ce nam zeznuto😥
Ajme. Držim fige. Nemoj još misliti na to. :*
Barbs ja sam bila u Rodinoj grupi na Fb par dana al kad sam vidjela komentare i savjete makla sam se jer su mi kao neka sekta. Vrlo stroge i ne toleriraju drugacije misljenje 🤨 tako da sam izasla iz grupe.
Cure, ne znam jel se vec mozda pisalo o ovome al ne stignem citati sve pa da vas pitam- jel vama bebe dizu glavu i kolko cesto ih stavljate u potrbusni polozaj?

Svaka cast Hedge i Kelaiva sto vam bebe tako skolski spavaju. Kako to uspjevate?
Iskreno, uz puno muke. Ono, ja sam dijete prisilno naučila na dudu za uspavljivanje u kolicima i po potrebi navečer. I tu spada puno nanašanja, aplikacija, pokušaja i pogreški... Nekad ju uspavljujem sat vremena za kratki spavanac od pol h. Uz to dodaj grčeve, koji su se kao smirili i periode plakanja... Grozno bude. Ali guramo i ne odustajemo. Ja sam uvijek mislila da ona premalo spava, sad si me utješila s tim.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji