Kiki ma daj, na instagramu i fb su sve savrsene, kad idu van se napucaju, a kad su doma valjda gore od nas😅
Lijepo za vidit I drago mi je ako druge mame imaju vremena za to, al eto, ja sama sa bebom , spremim sebe, spremim njega, vec se oznojim, stavim ga u ljulju, uzimam stvari, oblacim jaknu, ocu ga stavit u sjedalicu on bljucne....svlacim sebe, svlacim njega, borba sa presvlacenjem, sad sam jos znojnija, rascupana, razmazana (ako sam se sminkala), trcim s njim u sjedalicu prije nego natrag bljucne, nosim stvari u auto, vracam se sa autom pred ulaz, kupim njega, cizme oblacim po putu, ubacim jaknu na sic, sjedam za volan i mislim si jesam posla il dosla...
Suncokretice nadam se da ce sve dobro proci da se ne mucis vise. Gim sam ja narucila novi za 40€, ima puno igracaka i tipke koje kad udara sa nogama sviraju. Nama je super.
url=https://lilypie.com]
Dzenny oso post prije hehe... sad si me sjetila gdje sam ja bila sa 23 😂😂😂 ja se udala sa 24 hehe i sa 29 dobila bebu.
Pusenje nikakao, mm je pusac ali ni prije nije pusio u stanu, izlazi na balkon. A prije nego idem kod nekog pitam dal ce se pusiti. Bili smo na rođendanu i svi su izlazili van. U kaficima/restoranima se kod nas ne pusi, osim ako imaju posebnu prostoriju za pusenje.
url=https://lilypie.com]
Kiki ma daj, na instagramu i fb su sve savrsene, kad idu van se napucaju, a kad su doma valjda gore od nas😅
Lijepo za vidit I drago mi je ako druge mame imaju vremena za to, al eto, ja sama sa bebom , spremim sebe, spremim njega, vec se oznojim, stavim ga u ljulju, uzimam stvari, oblacim jaknu, ocu ga stavit u sjedalicu on bljucne….svlacim sebe, svlacim njega, borba sa presvlacenjem, sad sam jos znojnija, rascupana, razmazana (ako sam se sminkala), trcim s njim u sjedalicu prije nego natrag bljucne, nosim stvari u auto, vracam se sa autom pred ulaz, kupim njega, cizme oblacim po putu, ubacim jaknu na sic, sjedam za volan i mislim si jesam posla il dosla…
Suncokretice nadam se da ce sve dobro proci da se ne mucis vise. Gim sam ja narucila novi za 40€, ima puno igracaka i tipke koje kad udara sa nogama sviraju. Nama je super.
Hahahahah jesi dobra hahahaha zato ja najvise volim kad ide i muz. Rijetko idemo sami negdje, 2 puta do sad smo isli sami.
AHahahah Barbs! 😂😂 A istina je to za presing, ne znam od kud sad to i zasto su si zene to nametnule jer budimo realni to zene izmisljaju i same sebi kompliciraju zivot! 🙄
Senoritakova ja ga ne vodim di se pusi ali evo bila je situacija za Badnjak. Kod mojih je bio rucak i dosla je cijela obitelj a imamo dosta pusaca. I svi su isli pusit na balkon osim mog tetka koji uvijek mora biti poseban i koji je bezobrazno jedini pusio za stolom. Ja sam za to vrijeme bila s malim u sobi i jos sam na glas rekla da necu biti tu s malim dok se pusi al njega to nije diralo jer misli samo na sebe. Al eto izuzev njega svi su postovali to da se ne pusi. Svekar isto pusi al on ode u kuhinju a mi budemo u dnevnom, iako dode dim i do nas jer nema vrata izmedu al ne mozes njega u negovoj kuci tjerat van…al ajde nismo tako cesto tamo i nije bas da mu pusi u facu pa ok…
Kiki a ja sam tako bezobrazna pa u facu zamolim da taj netko ode nekamo pusiti uz prethodno pitanje: pa neces valjda pusiti tu gdje je beba?!? 😊😊😄😄
Mame malo upadam. Vidim da su neke bebe imale krvi u stolici. I kod nas prije skoro mj dana mali je dobio proljev sa sluzi i onda je imao dva dana i tragove krvi. Tad smo ga odveli doktoru. Nosili stolice na analizu na bakterije i viruse nalazi dosli negativni.Zatim smo vadili kompletnu krvnu sliku,Ige rekla ako bude povisen da je moguce alergija. nalaz dosli super. Preporucili nam da idemo kod gastroenterologa.
Sretna kako si? Vidim da i kod vas nema pavanja. ☺
Kiara nisam probala produljiti vrijeme hranjena, al vidia nije losa ideja. Iako sad kad se budi dobije papat i prije pavanja, to je preko dana. Pokusavam neko rijesenje nac hehe
Dena i moj "luduje" dok ga presvlacim. Najgore mi kad mu rukave oblacim pa ili stavi u usta ili u sakicu i ne pusta, bas ima cvrst stisak. Nekad zna bit miran. A kad ga skidam uvijek je miran hehe
Dzenny mlada mama 😍😍😍😍
A evo, neispavano 😂
Sad sam u dvorani, cekam da trening pocne 😁
Sad bas racunam kad moja P napuni 20 godina ja cu imati 59😂😂😂😂😂taman da nju skolujem i penzija😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sad bas racunam kad moja P napuni 20 godina ja cu imati 59😂😂😂😂😂taman da nju skolujem i penzija😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mi cemo imati 52 god kad bude imala 20 😂
Kaze muz da ce on snjom i njenim drustvom ici van i sramotit ju okolo 😂😂😂😂
Čekaj malo... Vi meni hoćete reći da vi sve perete kosu redovito?!? 😂😂😂😂
Meni je naravno lijepo vidjeti sređenu mamu. Sve pohvale svima koji se srede. Ali ne vjerujem u instagramu priče. Oni lažu. Točka. 😂 Ali za šta da se sredim. Di idem? Za sad sam obukla traperice samo za prijavu djeteta, prvi posjet pedijatru i kad sam išla kod ginekologice. U šetnju i svugdje idem u tajcama u kojima sam i doma. Tak i tak imam jaknu i kapu. Kad mi dođu gosti imam tajce i majcu. To mi je vrhunac izlazaka, ta šetnja i kava u kvartu ako je lijepo vrijeme. A kako sjedim na terasi onda niti ne skidam jaknu... To mi je super jer neda mi se gubit vrijeme na rihtanje. Jer iskreno, neznam kako je vama bilo kad su vaši bebači imali 1 - 2 mjeseca, ali ja sam premorena.
Sortiraj odgovore
Najstariji