I da, sjecate se da sam lezala 5 mj zbog visokorizicne trudnoce i ranog otvaranja(vec u 16tj.)
Bila sam na pregledu u Zg i imam pregradu na maternici i zbog toga beba nije imala mjesta i krenulo je otvaranje cervixa. Moram na operaciju toga na ljeto i nadam se da ce biti iduca trudnoca bez problema.
Kakva je to pregrada?
Iskreno nikad cula za to..
Al super da su ti otkrili na vrijeme i nadam se da ce ti slj trudnoca biti prava skolska 😊😘
Ne vodim ih u kafice gdje se pusi. Kad dodu kod nas, pusaci idu na balkon pusiti. Ali da netko zeli zapalit u nasem stanu, lijepo bi ih uputila na balkon. Ne pada mi na pamet da dijete udise to smece. Meni smrdi, a kamoli bebici
Lijep pozdrav :-)
Nova sam na ovoj temi, bebica ima 4 mj i mislim da joj lagano zubici krecu..
Znam da postoji nesto sta se hladi u frizideru i malcice olaksava i mrvicu smanjuje bol, to bebica zulja po desnima..al nemogu se sjetit kako se to zove i di ima za kupit..
Hvala na bilo kakvoj pomoci…i sorry sta vam upadam kao padobranac 😊
Iskreno, meni je jako lijepo vidjet mamu koja drzi do sebe. Ja se ne sminkam, osim maskare i korektora, ali npr nema sanse da bi igdje isla s masnom kosom, zato sto ne podnosim osjecaj masne kose 😄
Bila sam na pregledu kod ginicke i sve je super😆😆😆e sad bi trebala obavit gradjansku duznost ali cim legnem zaspim😂😂😂😂jos ce malo pricekat.....barbs sretno na treningu💃💃💃💪💪💪
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Iskreno, meni je jako lijepo vidjet mamu koja drzi do sebe. Ja se ne sminkam, osim maskare i korektora, ali npr nema sanse da bi igdje isla s masnom kosom, zato sto ne podnosim osjecaj masne kose 😄
Ma naravno! 😊
Ne moras biti ko na pisti, al drzat do sebe bar malo..
Ovo kod mene i frendice je bio izolirani slucaj 😂😂😂
(Jbga, desi se 😂😂😂)
I ja ne volim osjecaj masne kose, a evo sada u trudnoci kosu sam mogla prati 1x tjedno koliko je super bila.. a sada moram svaki drugi dan i opada u pm.. 😥)
Bila sam na pregledu kod ginicke i sve je super😆😆😆e sad bi trebala obavit gradjansku duznost ali cim legnem zaspim😂😂😂😂jos ce malo pricekat…..barbs sretno na treningu💃💃💃💪💪💪
Barbi super!!!! 😊😊😊
I ja moram 😂😂😂 dog se vec danima da cemo se podruzit 😛
Ili zaspim ja ili on.. joj uzas 😂😂😂
Tip top mame meni je predivno vidjeti sredenu, zgodnu mamu i bebicu ajmeee vrh mi je to bas bas. 😊😊 Uvijek se trudim sredit kad idemo negdje, lijepo se obuci, puder/maskara/sjelino i kosu opeglati. Tako sam uvijek pa sad isto. Jedino po selu nikad bez pudera nisam isla dok nisam ostala trudna a posebno sad, trebalo mi je pojacat samopouzdanje 😉 Ali ne zamaram se bas previse time jer vjerujem da one mame kojima je sve divno i savrseno ili fakar glume ili imaju cijelu hordu oko sebe koja im pomaze. Jel gledam po sebi, ustanemo se, sredim njega pa sebe, pa kava, pa kucu pospremat pa rucak onda se on budi pa opet oko njega pa pranje suda, onda popodne malo odmaramo ili idemo negdje ili nesto radimo ovak. Znaci sve sami radimo, nitko nam ne pomaze i ne da mi se svaki dan bit tip top. Kosa mi je vec 4mj vecinom u repu, jer ne volim da mi oko njega bude, za slikanje i grad normalno sredim se. Nemojte previse gledati druge mame samo se opterecujemo onda hehe... Npr.moja cimerica iz rodilista, ona svaki vikend ide u izlaske, vec u 3 drzave je bila od kad je rodila, izgleda kao da je sisla sa modne piste, meni je to vauu, ali ja tako ne bi mogla. Meni je moja beba vaznija od bilo kakvog izlaska ili putovanja. On sad treba mamu, kad odraste me nece trebati pa cu ja imat vremena za svoje stvari. Sad kad je mali zelim se njemu posvetiti, naravno i sebi ali on je moj centar 😍
Pusenje ne vodim gdje se pusi i ne dajem da puse u blizini njegovoj. Kad smo bili kod frendice njena mama je dala komsiji da zapali mi smo se odmah pokupili kuci, i bas sam popizdila na njenu mamu i nisam od tad ni isla kod nje, lijepo sam frendici rekla i ona dolazi kod mene. Moji puse u kuci ali kad mali dode onda ne puse, a mama je vas ovisna jako, ali razumije da je mala beba. I tko god dode kod nas nitko ne pusi, izadu van ako bas ne mogu izdrzat pa idu ruke prat obavezno kad udu. Ja sam pusila prije trudnoce i evo godinu dana nisam zapalila i bas su mi se zgadile cigare, smrdi mi bljak, posebno duhan. Jucer sestra kad je bila jakna joj tako smrdi ajme skoro sam se ispovracala. Da ne mozes jaknu prat da mora bas tako smrdit, uzas. Od muza jaknu poslije svake svirke operem. On svaki put kad zapali, pere zube, ruke i umiva se. Jadan hehe al kad mi smrdiii
Sretna kako si? Vidim da i kod vas nema pavanja. ☺
Kiara nisam probala produljiti vrijeme hranjena, al vidia nije losa ideja. Iako sad kad se budi dobije papat i prije pavanja, to je preko dana. Pokusavam neko rijesenje nac hehe
Dena i moj "luduje" dok ga presvlacim. Najgore mi kad mu rukave oblacim pa ili stavi u usta ili u sakicu i ne pusta, bas ima cvrst stisak. Nekad zna bit miran. A kad ga skidam uvijek je miran hehe
Dzenny mlada mama 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji