Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 15:31

I da, sjecate se da sam lezala 5 mj zbog visokorizicne trudnoce i ranog otvaranja(vec u 16tj.) 
    Bila sam na pregledu u Zg i imam pregradu na maternici i zbog toga beba nije imala mjesta i krenulo je otvaranje cervixa. Moram na operaciju toga na ljeto i nadam se da ce biti iduca trudnoca bez problema.

Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 15:36

a morat cu malo pogledati te polovne... 
    Jel vi vodite bebu gdje se pusi?? 
    Meni je to neprihvatljivo, i uvijek otvoreno pitam kad idemo u goste hoce li tko pusiti. Sad svekrva ima festu za sv. Antu i hoce da dovedem Ritu i pitala sam hoce pusiti u kuci ali vidim da ju zivcira to pitanje i samo je ignorirala..

Barkleys
    15. Siječanj 2018. 15:56

Senoritakova

A Rita kako koji dan. Bile smo u bolnici par dana na promatranju jer je povraćala, i bas kad smo ju odveli u bolnicu onda 3 dana tamo nije povratila. Ali ja sam bila mirnija jer sam ju odvela.
    Gugće i prica po cijele dane…
    nego i mi smo imali problema sa spavanjem i onda je tu netko napisao, Kleaiva cini mi se, i pocela sam tako primjenjivati i sad mi ok spava. Prije bi zaspala oko ponoci a sad u 21vec spava😬😬.
    U potrazi smo sa baby gymom ali skupi su novi😩

Ah ta Kleaiva :) , što ti je savjetovala za spavanje? Moja je isto počela zezati, sinoć je zaspala u 1.
    Drago mi je da je sve u redu. Kako si prepoznala povraćanje od običnog bljuckanja? 

Kiki156
    15. Siječanj 2018. 16:01

AHahahah Barbs! 😂😂 A istina je to za presing, ne znam od kud sad to i zasto su si zene to nametnule jer budimo realni to zene izmisljaju i same sebi kompliciraju zivot! 🙄
    Senoritakova ja ga ne vodim di se pusi ali evo bila je situacija za Badnjak. Kod mojih je bio rucak i dosla je cijela obitelj a imamo dosta pusaca. I svi su isli pusit na balkon osim mog tetka koji uvijek mora biti poseban i koji je bezobrazno jedini pusio za stolom. Ja sam za to vrijeme bila s malim u sobi i jos sam na glas rekla da necu biti tu s malim dok se pusi al njega to nije diralo jer misli samo na sebe.  Al eto izuzev njega svi su postovali to da se ne pusi. Svekar isto pusi al on ode u kuhinju a mi budemo u dnevnom, iako dode dim i do nas jer nema vrata izmedu al ne mozes njega u negovoj kuci tjerat van...al ajde nismo tako cesto tamo i nije bas da mu pusi u facu pa ok...

barbs
    15. Siječanj 2018. 16:14

Senoritakova, pregrada na maternici?
    Neeeee, ne vodim... i oko mene su ljudi prestali pustiti kad sam bila trudna jos... odnosno, bez pitanja bi izasli iz stana(naseg/svog) i pusili vani... tako s malim.. jednom do sada sam bila u kaficu s njime na mjestu za nepusanje...
    Mene zanima kako necije bebe prespavaju NOC U KOMADU 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    15. Siječanj 2018. 16:16

Kiki, to si zene same rade ....
    Mi se najeliii ...  I onda treningggg 😍😍😍😍 Ako se ne budem javljala znaci da se ne mogu dici s kreveta ahahaahh

I_me
    15. Siječanj 2018. 16:20

Senoritakova

a morat cu malo pogledati te polovne…
    Jel vi vodite bebu gdje se pusi??
    Meni je to neprihvatljivo, i uvijek otvoreno pitam kad idemo u goste hoce li tko pusiti. Sad svekrva ima festu za sv. Antu i hoce da dovedem Ritu i pitala sam hoce pusiti u kuci ali vidim da ju zivcira to pitanje i samo je ignorirala..

Muz i ja pusimo. Iako smo smanjili drasticno i kako se Ema rodila nema vise da se pusi u stanu.
    Svi koji dolaze kod nas a puse,idu na terasu. Ne moram im ni govoriti, sami izadju. 
    I kad mi idemo kod nekoga ne pusi se kraj bebe. Stvarno svi imaju razumjevanja.
    Evo npr vjencani kum i kuma ( od muza ) puse ko turcini i bili smo nedavno kod njih na rucku i zadrzali se par sati tamo i kum je prvi izasao van zapaliti. 
    Kaze, dovoljno je sto trujem sebe, bebu necu.
    Kad idemo u grad, uvijek idemo kad je ono bas bas lijep dan i mozemo sjedit vani na terasi da nismo unutra u zadimljenom.
    Neki dan smo biti u 2 kafica.
    U jednom smo sjedili na terasi a u drugom se nije smijelo pusiti pa su svi izasli van.
    Nas je jedno 10ak u ekipici i svi pusimo. Al sad bas komentiramo kako smo svi smanjili ili prestali jer u ekipi imamo za sada 2 bebe i 2 ce se roditi za 2-3 tj .
    Ali ovako dok su bile babinje i to kad su ljudi dolazili izasli bi isto van

• sretna
    15. Siječanj 2018. 16:27

barbs

Kiki, to si zene same rade ….
    Mi se najeliii …I onda treningggg 😍😍😍😍 Ako se ne budem javljala znaci da se ne mogu dici s kreveta ahahaahh

🤣🤣🤣
    Moci ces tipkat valjda.😄
    Ja si na kraju nisam kupila tajce. Jedne jedine moj broj u kiku su bile strgane, :/, u ostalim ducanima ili nema broja ili su prozirne

I_me
    15. Siječanj 2018. 16:28

A to za presing da moramo biti fit mame mi se kaka..
    Neki dan susjeda i ja isle prosetat(inace svaki dan idemo zajedno setat sa klincima)
    Ja pricam kako se nisam stigla ujutro istusirat jer ema nervozna i smrdim sama sebi, ona komentira kako kosu nije oprala danima i toliko je masna i jos malo moci ce peci meso na njoj 😂😂😂
    I idu nam ususret 2 mame sa bebicama,onako full mejkap 😂😂😂
    Kaze mi ona :mene sram! 😂😂 ja kazem:mene bas briga.. 😂😂😂
    Bitnije mi je da prosetam s malom na zraku,vec cu se ja i oprat i skuhat i sve..
    Sredim se i malo nasminkam ako idem u grad.. onda se zrihtam.. a tu po selu boli me briga 😂😂😂

• Barbi13
    15. Siječanj 2018. 16:29

Senoritakova

A Rita kako koji dan. Bile smo u bolnici par dana na promatranju jer je povraćala, i bas kad smo ju odveli u bolnicu onda 3 dana tamo nije povratila. Ali ja sam bila mirnija jer sam ju odvela.
    Gugće i prica po cijele dane…
    nego i mi smo imali problema sa spavanjem i onda je tu netko napisao, Kleaiva cini mi se, i pocela sam tako primjenjivati i sad mi ok spava. Prije bi zaspala oko ponoci a sad u 21vec spava😬😬.
    U potrazi smo sa baby gymom ali skupi su novi😩

Senoritakova ja imam dva pa bi ti poslala jedan😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.