Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ive25
    30. Rujan 2015. 22:20

Mary36 puno hvala na odgovoru!

Cvarak
    30. Rujan 2015. 23:43

Za bradavice kazu da je super Purelan,ja ga
    Jos nisam koristila pa neznam....ali sam ga kupila ;))

Anci2225
    01. Listopad 2015. 07:54

Pozdrav mamice.

Ja jos cekam svoju princezu ali sam malo skoknula do vas da vidim kako ste.

Glede grceva, mi smo sinu davali Bio gaia kapi i pomogle su nam. 

Nadam se da uzivate sa svojim strucicama srece i da cu vam se uskoro pridruziti.

Ryanne
    01. Listopad 2015. 08:56

Komprese MultiMam imam i pomazu trenutno, ali nisu mi zacijelile pukotinu. 

A za grceve koristimo i mi BioGaiu, ali tek tjedan dana pa bi tek sad pocela djelovati. Ali kupila sam joj preko iherb-a Mommy's Bliss Gripe Water i cini mi se da ona napokon malo pomaze. 

Espumisan i homeopatija nisu uspjeli.

plavojka
    01. Listopad 2015. 10:18

Ajme sta u Petrovoj stvarno pustaju tate i izvan vremena posjete?? Pa to su mi super vijesti, moj muz i njegovo radno vrijeme se ne bi nikad s posjetom uskladili..
    A jel stvarno pustaju samo po jednu osobu ili moze doci vise?

Mary36
    01. Listopad 2015. 10:28

Može doći više, mojoj cimerici je dolazilo po desetak ljudi, mala djeca...što je mene nerviralo jer nisam mogla u miru dojiti. Pravila su jedan po jedan, ali nitko to ne nadgleda. Da, joj sad sam se sjetila njoj je došao i neki tip koji je bez prestanka kašljao i kihao, poludjela sam.

Cvarak
    01. Listopad 2015. 10:29

Cure,jel kojoj puko vodenjak?! Kak to izgleda?! Meni je sinoc iscurilo nesto jako malo tekuce i poslije nista! Jutros samo sluzavi iscjedak sa malo krvi jer sam jucer imala pregled! Pa me sad strah da nije vodenjak sinoc puko pa valjda bi toga bilo vise,ovo je bilo onak ko kad napunis cep vode pa prolijes!!

Mary36
    01. Listopad 2015. 10:30

I da, njoj je muž bio skoro cijele dane tamo. Moj je bio s nama prvi dan nakon što sam rodila do navečer.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.