Ma sad mi curka onak sluzavo mokro sa malo krvi jer sam jucer imala pregled! Neznam jel to iscjedak jel sam isti takav jucer nakon pregleda imala samo bez krvi! Nisam ni sama pametna kaj da radim! Malo me boli dole al sve za izdrzat nis nije jako?! Mozda da nazovem bolnicu pa da pitam,nezelim panicarit a opet ak je vodenjak treba reagirat!!
Ako je ta sluz prozirna i ful vodenasta onda bi to moglo biti to. Jednostavno stavi maramicu dolje i ako bude vlažno kao od vode (a ne ljepljivo i gusto), onda bi to mogao biti vodenjak.
Da, moglo bi biti. Pogotovo ako po malo krvariš, moguće da si se počela otvarati!
dan mame kako ste mi danas :)
mi danas bili vec u prvoj skitnji :) isla ja na kontrolu..beba za bilerubin...pa smo isli predat sve papire za sve naknade i beba je cilo vrime bila uz ans i sve je to od 9-12 prespavala u komadu hahaha...bar je malo uvatila jesenskog sunca...vridit ce nam za zuticu koje ima jos uvik malo
slusajte moj danasnji šok koji san prizivila...ne mogu virovat
dodjem u gin na kontrolu...ovog koji me porodio...i tako..kaze rez super...bla bla bla...kakav vam je nalaz biopsije? ja-???????????????????? kakva sveta biopsija doktore? MOOOOlim kaze on...pa ja sam vam odstranio miom gospodjo!!
ja sve gledam i ne virujem hahaha jel čovik falio..jel me zaminio sa nekim...reko ma niste meni..kaze ma sta vam je pa reka sam vam dok sam ga vadio da ce mo odmah i to sredit!!..MIom vam je bio veličine oraha...sad je vani i ok...samo jos nalazi da dodju
e sad...ili je on meni zaboravio rec(a sumnju mi budi i to sta to nije spomenuto u otpusnom pismu,doduse pisa ga je drugi dr)
ili je on meni to reka nakon sta su izvadili bebu..pa sam ja bila zblekana i odsutna i nisam skuzila....al opet...nesto ne vjerujem
eto....živo čudo...mislim super..čekala bi me opet operacija kad tad..ovako je dvi muhe jednom udarcem. jedino mi ama bas niiiiiiiiiiikako nije jasno da od 1-mog ex ginekologa doma 2-ginekologice sad koja je moja 3-4 ginekologa koja su me pregledavala tijekom trudnoce u bonici ----AMA BAS NITKO NIKAD NIJE VIDIO TAJ NE BAS MALI MIOM I REKA MI ZA NJEGA. nemam pojma...svakako...eto :D bilo..proslo..nadam se da ce i biopsija bit ok....dr je reka...mislim da je to ok...miom ko miom...ali moramo čekat nalaze
pa sad boze pomozi
Ja jos nisam rodila, nikako da i to obavim hehe ali primjetih ovdje temu pa da se samo javim i pozelim svima brze oporavke i ugodno druzenje s bebicama. Nadam se da cu vam se uskoro pridruziti, saljem puse
Lidija, i ja se nadam da cete nam se sve sa Trudnoce brzo pridruziti ovdje.
Kneginja, i mi smo danas malo bile vani. Ovo nam je bio treci put zasad. Prvo smo bili na 5 min, pa 10, a danas smo odvalili 20.
Sutra planiramo malo duži đir.
Sad vise nema stednje. Ima da se polako navikava na sve uvjete. Veli mm da ce je baciti van u prvi snijeg. Hahahaha
Evo mene :)
4040 grama i 52 cm. Trudovi krenuli jucer navecer po sat vremena pa krenuli intenzivnije od 2:30 ujutro. U 5:50 smo isli u bolnicu.
Pa priprema - klistir, cak me nisu brijali hehhehe.
Pa u box, bila otvorena 4cm. Onda priprema za epiduralnu, super da sam je uzela 😊
Pa drip i sve jaci i jaci trudovi….bas gadno, ali tin je bio super podrska.
Kad sam ga napokon istisnula u 16:59, ko da nis nije bilo prije, nevjerojatno!
Do jutra je sa pedijatrima jer je veca beba i bilo je mekonija u plodnoj vodi+trebali su pomoc vakuma, ali inace je sve super 💕💕💕.
Malo sam tuzna jer nije sad pored mene, a druge dve bebice kmece u sobi, ali dobro, tak treba bit. I pedijatrica je dosla i rekla da je sve ok i da ce sutra vidjet dal ide k meni ili ostaje jos dan dole.
I isto sam bila itvorena 4 cm kad sam dosla :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji