Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    27. Rujan 2015. 15:16

BOk mamice… Evo i ja jedva cekam da se s teme jesenskih beba prebacim ovdje... Sutra mi je termin...ali...neki osjecaj mi je da nece to bit jos par dana...  adrenalin mi je u glavi stalno, svaku malu bol sta osjetim odmah mislim e to je to! Ali nista...  Nadam se da cu vam se uskoro pridruzit...😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    28. Rujan 2015. 15:03

Pozdrav svima ....
    Evo i mene na ovoj temi. Moj bebo danas ima tjedan dana. Došli smo kući prije par sati i ja sam već na rubu živaca. Osjećam se grozno zbog toga, ali samo želim malo mira. Ne od bebe već od drugih ljudi. Kod kuće smo tek par sati, a svi samo sazivaju kako ste, jeste stigli, što radi mali itd itd itd. Živciraju me takva pitanja. 
    Rez me još malo boli, uz to me i rebra bole već par dana od ležanja u bolnici i neudobnih stolica. Toliko bole da na momente u određenim kretnjama ostajem bez zraka. 
    Uz to je i malac malo nervozan jer mu je guza sva crvena od (ne)presvlačenja pelena u bolnici (glupa štednja i bolnička pravila!!). Boli me kad ga vidim tako nervoznog i njegov plač. Kad se uz svu moju bol od carskog i bebine nervoze dodaju drugi ljudi s pitanjima ja sam na rubu. Da mi muž ne pomaže i ne olakšava ja bi sad sjedila i plakala jer ne bi znala što bi drugo.

Ryanne
    28. Rujan 2015. 15:54

Naanaa, znam kako ti je. Tako je bilo i meni kad sam dosla doma. Jos sam isti dan dobila i goste. Nisam znala nositi se s bebom ni nista... prva 3 dana doma sam toliko plakala da je mm mislio da sam dobila postporodjajnu depresiju.  Cak sam svima rekla da mi je bilo bolje u bolnicu. Hahaha. 

Ali nakon par dana se sve ustabili, ne brini.

Fluffy2
    28. Rujan 2015. 17:41

Ja sam vec rekla svima da im nije palo napamet doc dok se ne oporavim. Muz je dobio naređenje da nikome ne otvara vrata dok se ne oporavim osim bakama i djedovima. Mrtva sam ozbiljna. Dajte zene mislite malo na sebe i uzivajte u bebama umjesto da se dodatno iscrpljujete. 

Fluffy

Naanaa2
    29. Rujan 2015. 08:10

Hvala ti Ryanne. Valjda su me sada i pukli hormoni, sto je meni tesko priznati sama sebi jer sam za ovih tjedan dana u bolnici bila ok. Al valjda nisam sama sebi ondje dopustila da me nadvladaju jer sam bila sama i koncentrirala se samo na to da se dignem na noge da mogu oko bebe. A i on je bio prepusten samo meni pa sam bila i oko njega. Sad u sigurnosti svoje kuce i kraj muza sam se malo opustila i eto hormona. Al i muz, i mama i svekrva mi govore da je moje stanje normalno i da ne trebam to drzat u sebi i nikome povladjivati i pravdati se pa mi je malo lakse.

Ive25
    29. Rujan 2015. 12:07

Ima li koja mama da je rodila u Petrovoj? 
    Ako da, kakva su iskustva? 
    Jeli donose bebu odmah nakon poroda? 
    Jesu li dozvoljene posjete ikoga osim muža?

nenana
    29. Rujan 2015. 17:22

Bok Mamice i one koje će tek postati..evo i nas na temi :) Moj malac ima 27 dana, još malo i punimo prvi mjesec i nama je nakon hranjenja zadnja dva dana jako teško, plače jadnik i grči se kao lud, teško za gledati,jaaakoo..smirili ga jedva noseči u uspravnom položaju..a sutra će mi frendica posuditi sling pa da imam slobodne ruke jer ovako ništa ne mogu :) I ja mislim da to nisu pravi grčevi jer oni traju i duže..nadam se da nisu i da neće doći :)

Fluffy ja sam ti uzela epiduralnu i nije mi žao..žao mi je što sam čekala anesteziologa 2 sata ja sam se otvarala brzinom puža i valjda b dva dana rađala..tako da sam je uzela..ali da sam došla tipa otvorena već 5-6 cm ne bi je ni uzimala najvjerojatnije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.