Branchi moj je dobio crvene tockice po licu nakon sto smo 10 min prosetali po suncu :/
Danas sam mu samo stavila malo Musteline kremice na lice al jos ima tockice..
Ja pijem i dalje Elevit, s obzirom na sate sna i sve skupa i ja sam iznenađena koliko snage imam!
Fluffy
I ja svojeg dizem cim mi se pocne vrpoljit na cici al bez obzira opet se muci dok prdi..
Meni cak nece cicat kad ga to muci neg samo place i onda kad prdne se umiri, ne znam kak da mu pomognem a i sebi jer naravno nikak ne spavam..
Meni je ostalo jos prenatala od natural weltha pa to pijem i bas sam si mislila kupit taj iz dm-a kaj branchi pije.. Al nisam bila ziher jel ima kakvog efekta :D
Ma i moj prdi i dalje, ali cini mi se manje od kad se vise podriguje :)
Sad spava vec sat i pol...nadam se da ce ga drzat taj san i kad ga ubrzo presvucem i uvalimo se u krevet hehee.
Taj iz dm-a mi se cini dobar jer ima sto treba imati, cak i dosta zeljeza. I prije sam pila neke njihove vitamine i dobri su.
Branchi, možda bi bilo dobro pripaziti sa sunčanjem.
Kako napreduju vaše bebice? Moj je dobio 500g u 10 dana i narastao 2 cm.
Branchi mazem ga samo kad izlazimo u setnju a inace koristim mustelinu kupku i zadovoljna sam, ok mu je koza.
Moj vrlo malo prdi i vrlo malo podriguje. Samo se odjednom zacrveni kad kaki i onda se zna mucit i plakat, za sada se utjesi cim ga stavim na sisu..malo ga to smiri.
Fluffy
Kak uspavate bebu a da vam nije na sisi?! Moja se razbudila sad kad sam ju doila jer je kakila i poposkila bodi pa smo imali presvlacenje i sad opet cicka cicu i nikako zaspat?!
POMOC!
Mala mi ima zacepljen nosic jos od rodilista. Prvo sam joj smoljce izvlacila samo rucnim nosnim aspiratorom, pa ovim za usisavac ali sam ja usisavala ustima. To njoj ne prolazi. Pa buduci da su presli u smrklje, poceli smo s fizioloskom, i jucer nam patronazna rekla da koristimo caj sljezovog korijena, kao jedna zlicica u 1dcl iskuhane i ohladene vode te 1-2 kapi u nosnicu. Ona je jucer obicnim stapicem vadila. E sad, malo je jucer pomogao taj sljezov korijen ali nisam sigurna da sam to najispravnije uradila. Jel netko koristio sljezov caj za nosic pa da mi potanko objasni proceduru, polozaje i sve. Trebala bih s njom van jer joj otpao pupak, ali nisam htjela prije nego kompletno ozdravi.
Jutro cure!
Preksinoc smo imali mirnu noc, lijepi razmaci za spavanje, a sinoc cicanje po sat vremena uz plakanje i podrigivanje pa spavanje sat vremena i tako cijelo vrijeme....i onda presvlacenje sad oko 6 i nesto kad se pokakao bas kad sam skinula pelenu i zalio me po majci j po podu hehehe. Tak da sam obda prvo rijesila njega skroz, pa stuskala sebe, a dragi je cistio sve okolo...jutarnji show sve u svemu :))
Sortiraj odgovore
Najstariji