Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    25. Listopad 2015. 17:21

Ja ne perem bradavice iza svakog dojenja jer je koza ionako presuha, iza svakog podoja namazem biobazinom kremicom i to je to. Otusitam se dvaput dnevno a nekad i vise puta jer me mali bas voli popiskit dok ga presvlacim. Cim skinem pelenu evo ti vodoskoka po mami!
    Ja prokuhavam dude i bocice i peglam svu njegovu robicu. Iako nisam od onih sto paze bas na sve slazem se da trebaju stec imunitet. Iako npr jucer odradili setnju 10 min i malo ga dotaklo sunce i odmah mu izbacile crvene tockice po licu. Bas su osjetljivi.
    Sto se grcica tice, primjetila sam da mu je gore ako ja jedem cokoladu. Dosta se vise muci. Zato sad stvarno pazim i jedem samo lagano da mu bar mrvicu olaksam.
    E i Renata hvala na savjetima za dojenje sve je sad kako treba!

Fluffy

Kiara5
    25. Listopad 2015. 17:39

Fluffy meni je tako danima!! Nekad manje nekad vise... Ja jos nisam ni isprid kuće izašla-a zivim u prizemlju 😂😂😂😂 

Valjda cemo uskoro uvatit bolji ritam!!! Ja samo ne znam kako je potaknut na aktivnije dojenje... 

Ja ne perem sike prije podoja... Samo ruke!!

Oliva4
    25. Listopad 2015. 18:04

Plavojka i lidija čestitam!!  lidija ne brini sve će uskoro sjest na svoje..ja sam recimo u tim prvim danima i tjednima spavala s naočalama jer slabije vidim pa ako beba bude bljuckala il nešto da odmah uočim.. realno mislim da nisam ni spavala..ma svi smo malo ludi na početku..sva sreća da prođe nakon nekog vremena 

Fluffy2
    25. Listopad 2015. 23:41

Renata da upravo je takav a ja okrivljujem muza da ga je razmazio.. :)

renata6
    26. Listopad 2015. 07:14

Fluffy2

Renata da upravo je takav a ja okrivljujem muza da ga je razmazio.. :)

jok, pusti muža, skok je sigurno! ne možeš tak malu bebu razmaziti!

Fluffy

kris555
    26. Listopad 2015. 17:47

Moj bebac se danas nekak muci s kakanjem i prdi i place, tak skoro cijeli dan, odspava si nekih pola sata-sat i probudi ga to.. Jel moguce da su grcevi il su grcevi idkljucivo u odredjeno vrijeme i traju?

Cvarak
    26. Listopad 2015. 20:11

kris555

Moj bebac se danas nekak muci s kakanjem i prdi i place, tak skoro cijeli dan, odspava si nekih pola sata-sat i probudi ga to.. Jel moguce da su grcevi il su grcevi idkljucivo u odredjeno vrijeme i traju?

Ista stvar i kod nas !!! Tako i ponoci samo sta ne place neg se meskolji i onda dam malo cice i pokaka se!!! Moja je zaspala na sat i pol i prdnula jedno 5,6 puta i jako plakala i morala sam joj dat cicku insad opet spava! Vidim da nije kakila pa ju nisam htjela ni presvlcit da mi se ne razbudi pa cu poslije kad si odspava!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI