Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    25. Listopad 2015. 17:39

Fluffy meni je tako danima!! Nekad manje nekad vise... Ja jos nisam ni isprid kuće izašla-a zivim u prizemlju 😂😂😂😂 

Valjda cemo uskoro uvatit bolji ritam!!! Ja samo ne znam kako je potaknut na aktivnije dojenje... 

Ja ne perem sike prije podoja... Samo ruke!!

Oliva4
    25. Listopad 2015. 18:04

Plavojka i lidija čestitam!!  lidija ne brini sve će uskoro sjest na svoje..ja sam recimo u tim prvim danima i tjednima spavala s naočalama jer slabije vidim pa ako beba bude bljuckala il nešto da odmah uočim.. realno mislim da nisam ni spavala..ma svi smo malo ludi na početku..sva sreća da prođe nakon nekog vremena 

Fluffy2
    25. Listopad 2015. 23:41

Renata da upravo je takav a ja okrivljujem muza da ga je razmazio.. :)

Fluffy

kris555
    26. Listopad 2015. 17:47

Moj bebac se danas nekak muci s kakanjem i prdi i place, tak skoro cijeli dan, odspava si nekih pola sata-sat i probudi ga to.. Jel moguce da su grcevi il su grcevi idkljucivo u odredjeno vrijeme i traju?

Branchi
    26. Listopad 2015. 19:25

Curke jel pijete i sad neke vitamine? U trudnoci sam pila centravit prenatal, a sad sam pocela od dm-a onaj a-z mama i cine mi se bas super, ko da imam vise energije.

Danas smo bili sat i pol u setnji, prekrasno je bilo vani, a malac corio cijelo vrijeme, fino sam ga i posuncala malo- jel treba sad neka krema za suncanje ili nema brige??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.