Samo da se javim, da Vas već sada budnim okom pratim i da se prebacujem tu, ćim se moj mali rodi....u sljedećih 18 dana.
Pusa svim mamama i bebama i budućim mamama koje će se ovdje javiti. Nadam se ugodnom i produktivnom druženju (od toga da li vas bole sise od cicanja bebe, do toga kako je dojiti i slično). Sve me zanima.
Kako se spava, koliko se često hrani bebica, koliko se često mjenjaju pelene, kakav je osjećaj imati novog člana u kućanstvu?
Mamice, i ja vas pratim!
Uzivajte u svojim malim smotuljcima, nadam se da se dobro snalazite!!
Tipkamo se tu za 20ak dana, i jedva cekam cuti sva vasa iskustva!!
Da se i mi pridruzimo.. Maleni Josip rodio se 15.9 :D
Ryanne to jos nisu grcevi nego probavne smetnje jer se crijeva prilagodavaju hrani i svemu. Jer su bebe prije dobivale hranu preko pupcane vrpce a sad jedu same i crijeva se moraju naviknut.. Grcevi pocinju od 21dana na dalje,svaki dan u isto ili priblizno vrijeme i traju 3-4h.. Tako je nama patronazna objasnila
Hej mamice
Pratim vas i pratit ću vas Vjerojatno ću vam se zadnja pridružiti sa jesenskih bebica, ali JEDVA ČEKAAAAM
Sretno
Tema Jesenske bebe otvorena 22.1., a Jesenske mame i bebe 22.9. 😀
Fluffy
Pozdrav mamicama....ja nikako da vam se pridruzim :) bila danas na pregledu.
Tlak 110/60, urin i kile nisu gledali jer sam bila u srijedu. Ctg uredan, reaktivan.
Cerviks tijesno za prst prohodan. Ako ne bude nista prije, kontrola u ponedjeljak. Ne da se Jan van :)))
Branchi, moja ce malecka imati mjesec dana prije nego tvoj Jan dodje, a trebali bi biti vrsnjaci. Hehe. Drzim fige da bude nesto do kraja tjedna.
Megi, cestitam na bebici. A sto se grceva tice, poceli su i pravi. Vristanje od 9 navecer do ponoci, plus grcenje tijekom dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji