Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    22. Veljača 2016. 20:45

Bumbo, drzi se!
    Mi nismo ni blizu situacije u kojoj ste vi, al isto sam malu popodne ostavila muzu, uzela kljuc od auta i otisla se vozikat okolo, raspalila radio i odmorila mozak. Morala sam se malo maknit...

Lela29
    22. Veljača 2016. 21:04

Kiara, hvala ti puno! 😉

Bumbo0809
    22. Veljača 2016. 21:19

Lela, bas zbog toga pozalim 7253818 puta dnevno zasto nisam polagala!!! Da mogu u auto uc i di me put odvede :P

nenana
    22. Veljača 2016. 22:50

Heelo ekipa..

Plavojka baš lijepo za ugodne krstitke..mi ćeo ubrzo pa se i sto nadam da će sve lijepo proći ..Za plakanje mi je žao..mog nekako uspiju smiriti ako mene nema..mama moja najbolje i njoj najviše vjerujem...ali uvijek me strah kad odem da se baš jako ne rasplače pa da ga se neće moći umiriti..

Hrenofka i Bumbo baš mi je žao za noćne "igre" :(..stvarno se nadam da će brzo proći..sve je to samo faza..mora proći! vjerojatno ih muče ti zubi pa su jako nervozni..probajte ako ništa drugo duže tuširanje ili kupka da se malo umirite..

Gdje nam je Ryanne nestala?

Nama izbio i drugi donji zubić..onako malo viri..koliko dugo treba da se baš onako skroz vidi? to mi je tako slatko Ja sam danas malog u kolica kad mu je bilo vrijeme spavanja i u Maksimir..mobitel mi se ugasio tako da sam baš onako opušteno bez moba, interneta, foruma i fejsa uživala u šetnji jedno sat vremena..bilo mi je baš predivno!jedino što onda stan pati..posremanje, ručak i to..ali baš me briga :D

Bumbo0809
    22. Veljača 2016. 23:04

Nenana hvala 

E to se zove ugodno provedeno vrijeme!!  Mobiteli iako su prijeka potreba, samo oduzimaju puno vremena i ne "dopustaju" ti da uzivas u nekim lijepim trenutcima... 
    Mog misa je danas mama vodila u setnju do svoje prijateljice (bio joj je dobar), dok smo muz i ja neke papire rijesavali.. Ali jedva ja cekam lijepo vrijeme uz sunce da idemo u duge setnje uz more 😍

Bumbo0809
    22. Veljača 2016. 23:05

I zaboravih, i mene zanima gdje nam je Ryanne?! Nadam se da je sve okej s njima!

Oliva4
    23. Veljača 2016. 01:04

Nenana odlično za drugi zubić! Sad i ti imaš malog zekana :))) kroz par dana bi trebao biti baš vani i onda samo rast u visinu :) tako je i mojoj..dva su jedna za drugim i za par dana su već stršali 😄

Bumbo drž se i ti! Dobro ti to duraš 😊😊

Ja sam sad dala 2 puta za redom istu ciku! 😰😰😰 i sad ak se ne probudi brzo nakon sisanja će mi puknut ova netaknuta 😅😅😰 mrzim kad se to dogodi..mozak mi baš šteka u zadnje vrijeme 😒😒😄

plavojka
    23. Veljača 2016. 08:29

Jutro mamice, nadam se da vam je dobro ;)

Jedno pitanje za vas koje ste davale biogaia kapi! Jel
    Ih jos dajete ili ste prestale? Ako ste prestale kad ste prestale? Jeste odjednom ili ste polako smanjivale dozu? Ako dajete, do kad planirate davati?

Cvarak
    23. Veljača 2016. 08:49

Oliva tak sam ja znala istu cicu 2x. Kao mislim si ma nije tu cicala onda skuzim jojj 2x ista al bez brige pocica ona drugu i sve bude ok!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.