Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    22. Veljača 2016. 10:29

Cure meni se M povela na prematalici odgurivat nogama kao prema gore...a kad lezi ide kao na bok al sam glavu izvine 🤔Dal nemoze od sirokog povijanja se okrenut kak treba ili...?!

• Hrenofka
    22. Veljača 2016. 10:49

Dobro jutro! 
    Evo nocas je bila valjda najgora noc. Ne zna se ko je vise plakao i ko je umorniji od nas dvoje.
    nego,nasla sam dobar clanak i objasnjenje cestih budjenja:
    https://childsleepscience.wordpress.com/2014/03/12/the-four-month-sleep-regression-what-is-it-and-what-can-be-done-about-it/

• Hrenofka
    22. Veljača 2016. 11:00

Ja sam danas tak jadna i tuzna. Stvarno ne znam sta ce nas sve snaci. Cini se da nas nista ne zaobilazi. Od konstantnog plakanja,do toga da nece nista ni kolica,ni AS,ni dudu,ni bocicu,pa sad je alergican na adaptirano mlijeko do toga da nece spavat,a kad zaspe probudi se za sat vremena i vristim i tak vec tjednima.
    ja stvarno ne znam sta bi,gledam drugu djecu i ne vjerujem. Dodje mi da placem svaki put kad vidim dijete kako se mirno vozi u kolicima ili duda dudu.. 

Moram se malo isprsznit,iscrpljena sam i nenaspavana totalno. Dodje mi da pobjegnem negdje i samo spavam

Cvarak
    22. Veljača 2016. 11:18

Ja mrzim kolica...mrzim dude,boce jel kao prvih 10min je super onda pljuje il place u kolicima tak da cemo mi van kad prohoda meni se cini!!!

plavojka
    22. Veljača 2016. 11:25

Hrenofka zagrljaj ti jedan veliki! Normalno je da se tako osjecas, stvarno je puno toga na tvojim ledjima, i jos kad se tome doda nespavanje, nema tko ne bi zelio pobjeci. 
    Sigurna sam samo sa ce i vama krenuti na bolje, samo treba biti strpljiv.. I pokusaj polagano navikavati na kolica ili nosiljke. Nama je nosiljka sada spas, a dobra tri tjedna smo se muvili naviknuti na nju. Ali zato je sada poceo vristati u kolicima ;)

Ako mozes nekog zamoliti da pricuva bebicu kratko pokusaj, pa se zabarikadiraj u sobu i odspajav, ili si priusti jedno duze tusiranje, meni i to pomogne..

Drzi se!

Branchi
    22. Veljača 2016. 12:05

Hrenofka samo se ti izjadaj. Nije utjeha, ali nisi sama. Jan najmanje spava tu od svih beba, a opet nekad potegne i duze. Isto nece dudu, nekad vristi u snu, prek dana skoro nista ne spava....ali sve to dodje s vremenom na svoje.
    Jednostavno jma beba koje stalno spavaju i one koje bas i ne. 

Bas to sto plavojka kaze - nek netko malo pricuva bebicu nakon klope, a ti odspavaj ili odi na cugu, masazu....ja si svako malo tako nesto priustim i super je feeling. 
    Takodjer preporucam nosiljku, mi imamo ergo - beba zuji vani, sve vidi, tebi je u narucju, i vecinom ce zaspati. Idealno. Drz se!

Sanjarica
    22. Veljača 2016. 13:10

Joj Hrenofka bas mi je zao...nadam se da ce se situacija sta prije promjenit pa da cete i vi gustat... 

Da se nadovezem na temu plakanja kad nema mame...
    Evo sinoc smo decko i ja isli na veceru u opatiju a mala je bila kod mojih na cuvanju neka 3,5 sata... Dok sam ja cijelu vecer samu sebe sprijecavala da ne saljem mami poruke svakih 5 min i mislila si dal place, hoce li jest.. Ona je gustala i papala bez problema i cak i odspavala sat i pol u komadu kod njih...sta doma nije e vec dugo..max nam je pola sata... 
    Ali kad smo dosli navecer po nju takav kes nam je opalila da sam se rastopil... 

Za mj dana idemo na svadbu i da stvar bude bolja decko i ja smo kumovi tak da je red da ostanemo do kraja na piru a mala ce prvi put biti cijeli dan i noc kod mojih...vec sad mi mrak pada na oci kad pomislim da ce noc provest bez mene... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

flora2
    22. Veljača 2016. 13:33

Hrenofka drži se i samo ću prenijeti najbolji savjet koji sam dobila - idi dan po da i ne postavljaj velika očekivanja. Mi te razumijemo jer sve prolazimo slično i ovdje se uvijek možeš izjadati. Šaljem velik zagrljaj. A ni moj D. ne želi dudu, tako da sam odustala.

Što se tiče kolica, ne znam jesi li probala marame i nosiljke. Ne sjećam se više što si pisala. Gotovo sve bebe zaspe čim ih namontiraš pa možda da pokušaš..

kris555
    22. Veljača 2016. 14:11

Hrenofka ako place pokusaj sa ususavacem, fenom, napom ili pustaj crtice/pjesmice s youtubea.. Kao sto je Branchi rekla mislim da njen Jan sve sisa kaj se tice nespavanja :D pokusaj nek ti neko pricuva malog sat/dva da si odsoavas il da odes malo van na zrak, sama.. Tj bez bebaca :D Sve znamo koliko je tesko, ali koliko god bilo neutjesno proci ce i to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.