Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    22. Veljača 2016. 14:23

Pozz i od nas! 
    Hrenofka, moja ti nece dudu, ne voli biti u kolicima, ne voli ici van,  e voli se kupati, samo hoce visiti na cici i tak....Pa ipak eto iznenadi i odspava 5 sati u komadu npr.ko nocas. Ili se po da u sama zaigra. Sto se tice uspavljivanja, moja spava s nama jer trenutno drugacije ne ide. Cim ne osjeti mene, budn je. Tako da sam se s tim pomirila za sad. Zaspi na cici uvijek i onda navecer cekam pogodan trenutak kad dublje utone u san da ju spustim pored sebe i legnem kraj nje. A jucer cijeli dan gosti dodu gosti odu i nije uopce spavala i bila nervozna cim ju nisam drzala ja. Moram nabaviti maramu jer ce mi ruke otpast!
    Puno pusa od nas dvije

Cvarak
    22. Veljača 2016. 14:44

Mi nosimo siroko povijanje preko dana a po noci jos uvijek remencice!!

Lela29
    22. Veljača 2016. 14:51

Hrenofka, drži se, što drugo da ti kažem. Bebica ti je zahtjevna, ali proći će i to... pokušaj pronać mrvicu vrimena za sebe, kao što su ti cure rekle.

Ja sam jutros vodila malu kod fizijatra, upisali su nas za pregled tek 17.3. (živjelo naše zdravstvo!). Ne znam što bi trebala do tada, sidit i čekat da još više iskrivi vrat. Čitam po netu da što se ranije krene sa vježbama, prije će se popravit stanje, a njoj će tad bit 5 mj!!!  A prdica nas je naručila 23., kao da provjeri kako napredujemo, pa kako ćemo napredovat u sedmicu dana?!?
    Razmišljam da je nazovem, da nas ona malo uputi dok ne dođemo na red u bolnici, ali zadnji put mi nije bila baš od volje pitala sam je da mi pokaže par vježbi, ona meni da će nam to fizijatar pokazat. Ok, možda nije stručna u tome, ali bemti, valjda znaš vježbu ili dvije za to.

Baš sam ljuta... Sova i Ian, ako se ne varam, vi ste vodile svoje bebice kod fizijatra, ne znam zbog čega, al imate li vi kakav savjet za nas, možda da na fb zalipite kakav dobar link sa vježbama.

Lela29
    22. Veljača 2016. 14:52

Cvarak, moja radi istu stvar, odguruje se, izvrće glavu, ali još se nije okrenila kako triba.

Cvarak
    22. Veljača 2016. 14:54

Joj lela znam kak je to kad moras cekat a jesi trazila hitno da te prime?! Ili ako si u mogucnosti da odes privatno prije 17.3?!

Lela29
    22. Veljača 2016. 15:03

Baš kopam po netu, tražim privatnike. Samo ne znam hoću li imat koristi od njih, ako mi bude kao ovaj za kukove, sumnjam. Pregledao ju je u minutu i reka sve je super. Pitam ga trebam li je još široko povijati, on će meni.... paaaaaaa,  možete i ne morate. Spremio 300 kn u džep i to je to. Bezveze... Pokusat ću potegnit jednu vezu

Cvarak
    22. Veljača 2016. 15:17

A jojj uzas!!! aj nadam se da ce ti uspjet!!

• Mincy
    22. Veljača 2016. 15:30

Hrenofka, drži se, znam da ti nije lako sigurno :( Meni je isto današnji dan koma, probudila se umornija nego što sam legla, jer smo se budili neznam ni sama koliko puta :( I sada samo čekam da zaspe, barem na pola sata da i ja malo... Moj bebač se isto okreće, ali kao da mu se glavica izvija, mislim da je to zato što se nemože dokraja okrenuti, a bi...
    On još nigdje nije ostajao bez mene, da ga netko čuva, jedino s mužem kada sam išla kod ginekologa, i to je bilo sat vremena, i mislim da sam sigurno 5 puta zvala :)

Lela29
    22. Veljača 2016. 15:31

Ajme, i ja se nadam, znat ću kroz ova dva dana.

Nego, ja mislim da nama počinju muke po zubićima. Toliko je cendrava i plačljiva danas, užas.
    3 puta je uvalila igračku u usta i sva 3 puta se rasplakala, pretpostavljam da je vrijeđa, al i dalje sve što joj je pri ruci trpa u usta, a kad joj namažem sa gelom, umiri se koliko toliko. Jooooj, ja ne znam kako ću ja to s njom izdržat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.