Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    21. Veljača 2016. 19:55

Ja sam danas popodne otisla s frendicama na cugu, 5 min dalje od stana. Jutros se izdojila, ostavila mlijeko. Za sat i 20 min zove muz da mali vristi i da ne moze skuzit sta mu je. I kao bude ga on jos primirivao, sl nek krenem prema doma za 15ak min.. I nis, ja se spremila odma, kaj necu ga tak ostavljat, taman skoro pred stanom, zove ob da se malo skroz smirio nakon sto mi je cuo glas na telefon. Ja ipak dodjem doma, kad sam vec tu, udjem u stan, a mali cim me vidi nabaci takav kes za rastopit se..
    I aj sad vi meni recite kaj je to?  
    Muz nije panicar, voli bit sam s malim, igraju se, zna ga sam smiriti, jako me podupire u tome da uzmem vrijeme za sebe tako da sam sigurna da me nije zvao ono na prvu plac, i bilo mu je full krivo sto me je uopce zvao.
    Papao je izdojeno prije toga, popio 140ml.. Nisam
    Ga hranila kad sam dosla tak da glad nije bila. Cak ga nisam ji odmah uzela na ruke, on je bio potpuno miran vec kad sam dosla u stan..
    Jel moguce da vec tako kuzi da mame nema?
    Inace stvarno ide svima, svi ga natezu, nije da ga samo ja nosim..
    :(((

Branchi
    21. Veljača 2016. 20:12

Plavojka meni jan zna nekad tako kad ga cuvaju tinovi ili moja mama...ali samo ako spava pa se probudi, u tom trenu...stvarno ne znam sta bi bio razlog, tata ga isto i hrani i nuna....tebi nikad tako ne place?

Lela29
    21. Veljača 2016. 20:50

Plavojka, slicnu situaciju sam ja imala prije koji dan, samo je malu cuvala moja mama, koja je skoro svaki dan s njom, znaci nije joj nepoznata. Isto tako, nakon uru zvoni mob, nikako je nije mogla umirit, place, vristi. Ja dosla, uzela je u ruke, ona se ugasila i ušuškala mi se pod vrat, taj tren smo svi prisutni bacili jednoglasni awwwwww... Sad cu je malo cesće ostavljat naa cuvanje, da se nauci bit malo bez mene

Cvarak
    21. Veljača 2016. 21:46

Plavojka divno za krstenje!!! 
     Evo mi svaku vecer zaspemo al ona stalno place u snu po 5,6...20puta ju dizem i nunam!! Dal sanja ili sta 🤔

Joj ja se mrzim izdajat jel se jedva izdojim treba mi 10-20min za ni 30,40ml...i bradavice me bole od tog izdajanja!!

Naanaa2
    21. Veljača 2016. 22:10

Pozdrav cure! Ja sam jako ponosna na svog malog svrcu; prvi put je zaspao sam i to u kreveticu. I to bez placa i negodovanja. Mozda to i nije velika stvar, ali zadnjih mjesec dana dok smo bili kod bake i djeda je spavao sa mnom u krevetu i to uz moje uspavljivanje. A prije toga, dok smo bili kod kuce se uspavljivao na rukama pa je slijedilo spustanje u krevetic.

Lela29
    21. Veljača 2016. 22:43

naanaa, kako si to uspila? Ja svaki dan od sutra krećem sa odvikavanjem uspavljivanja na rukama 😃

plavojka
    21. Veljača 2016. 22:54

Branchi ma zna i meni nekad se rasplakat, ali to je vise kad ga neka igracka naljuti il nesto.. Ali obicno ga vec nakon 2-3min max smirim.. 

Lela da, mozda bi ih trebali vise navikavati da nas nema, nemam pojma..

Cvarak meni izdajane ide ok, ja dosta brzo izdojim oko 150ml.. S tim da mi ide brze/vise iz desne cice, pa se uvijek trudim prvo krenuti s lijevom..

Zara6
    21. Veljača 2016. 23:15

večer mame :D

plavojka super si napisala sve u vezi dojenja - kratko i jasno! drago mi je da je na krštenju sve bilo super, vjerujem da je bilo bas posebno, znala sam da ce Bruno biti super   jedva čekam da muž dođe s broda i da krstimo Dina 

Ja sam sigurna da nači bebači kuže kad nas nema, jučer je bio kod mojih 2 sata i mama ga je jedva uspavala (inače bez problema), stalno je gledao po kući gdje sam, oboje su se preznojili ahahha! tata je čak morao košulju presvući koliko ga je Dino iscrpio hehe! čim me vidio  - pa to je bio osmjeh od uha do uha, baš je rukicama išao prema meni i tražio da ga dignem i onda mir i tišina, ma kuže oni sve. I ja sam baš mislila malo češće ga ostaviti na čuvanje bakama i djedovima čisto da se nauče malo biti bez nas, znam da je mama -  mama, ali i mi moramo obaviti mali milijun stvari, jos je meni mm na brodu i zbilja je sve na meni.

sve cure koje pokušavate bebače naučiti na krevetić - samo hrabro! ako koristite dudu - vjerojatno će vam biti od velike pomoći - Dina sam od početka učila isključivo na krevetić, onda je zamijenio dan za noć pa je popodne spavao na kauču, a navečer u krevetiću, a sad kombiniramo, odnosno di se nađe   i on jako voli spavati u zamračenoj prostoriji tako da i preko dana nije skroz rastvorena soba u kojoj spava, jednostavno tako voli, mada ću ga početi privikavati na više osvijetljenu sobu jer si mislim kako će na lito spavati kad odemo na otok. 

i da vas pitam, kad bebači zaspu, je li pazite da ne šuškate po kući ili sve radite normalno? moj Dino preko dana ima tako lagan san, kaže mi mama da ima čudo tanke uši ahahah

Oliva4
    21. Veljača 2016. 23:16

Plavojka lijepo si to sročila..baš tako 

Joj cure kao da mi misli čitate..evo nama baš večeras bila situacija da sam, nakon uspavljivanja male išla je još jedno 6 puta umirivat jer se budila i plakila..i sad kad je već stoti put zaplakala veli muž ide on probat (jer mu prije nije baš uspjevo umirit je) i čim ju je uzeo ona je krenula tako jako vrištat, ja dođem, primim je i muk i spavanje odmah :/ isto tako je i nedavno bilo kad je s njom u šetnji bio, ja nešto za posao radila, krenula mu je jako urlat u autu i nikako je nije mogao umiriti, ali curke to je bilo takvo urlanje koje uopće ne znam kako bi opisala, uspio doć po mene autom, i nuna je na zadnjem sjedalu, ja uđem, primim je i ona odmah muk i zaspala u roku pola minute.. Meni je to baš sad grozno da je samo ja mogu umirit..pa morat ću negdje otić nekad, morat će je i netko drugi čuvat..uopće ne znam kako da to promijenimo..evo maloprije smo se dogovorili da će ju on svaku večer, kad ne radi, uspavljivat, ali od početka do kraja nakon što ju nahranim pa ćemo vidjet hoće li krenuti na bolje 😳

Naanaa2
    21. Veljača 2016. 23:54

Lela, stavila ga u krevetic, dala mu nekog malog medu i dudu, navila mobil, poljubila ga, pomazila malo po glavici i otisla. Vrata sobe pritvorila da ulazi jako malo svjetla iz hodnika. Pustila sam ga tako 2-3 min i onda sam se ja prisuljala kreveticu i virila sto radi i za slucaj da mu duda ispadne. Malo je dragao medu i gledao u tisini i mic po mic zaspao. I evo ga jos spava. 
    Ali moj N ti ima takav ritam da je 2 sata budan onda mora odspavati. Tako da ja po tome znam kada ga spremati za spavanje. 
    Ovo je bila prva vecer, mislila sam da ce biti borba od bar 2 sata i da cu na kraju odustati, ali nije glasa pustio. Vidjet cemo kako ce sutra biti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.