Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    20. Veljača 2016. 22:50

Bumbo probaj mozda izmjerit temp, al vjerojatno su zubici pa slabije spava i nervozan je.. Drzim fige da cim prije izadje zubic :D

Branchi
    21. Veljača 2016. 07:58

Bumbo ako pipas tvrdo ili malo hrapavo, mora biti zubic...drzim fige da je sad vec vani

Jutro mamice!
    Mi jucer imali lijepu proslavu rockasa, jan je bio savrsen! Prvo je lezao u svom kutku na kaucu, svi ga dosli pozdravit i oko njega, kasnije ga svi nosili, a on gustao. Prvo bio malo ozbiljan, poslje se smijao cijelo vrijeme. Ma bas sam happy!
    Prvi san mu je bio u dnevnoj taman 2 sata da pogledam s tinom film 😍 onda 3.5 sata u kindacu na trbuhu, pa 1.5 malo u krevetu....onda smo se malo duze nunali, jos malo papali pa zaspali prije pol7 i sad jos cori....inace rijetko spavamo iza 7....
    A jos je vani i sunce, bit ce i setnja...zelim vam svima lijepi dan i puno zubica ⛅️😬

Bumbo0809
    21. Veljača 2016. 08:35

Kris,bas cu danas izmjeriti temp da vidim kolika je..
    Branchi nadam se da ce sto prije izbiti! :)
    Takodjer,zelim svima lijep i ugodan nedjeljni dan 😊

plavojka
    21. Veljača 2016. 10:25

Mi smo jucer krstili naseg malog miska, krsno ime nam je Ante Bruno :)
    Bio je super u crkvi, samo je jednom malo zakmecao, a i poslje se je skroz hrabro drzao.. Bilo nas je 43, i svima se smjeskao, svi se cude kakva je to smijalica.. U jednom trenu ga je bio svladao umor pa se malo plakio al ga je moja mama uzela i frajer joj zaspao na nogamo u 2 minute :)
    Jako smo sretni, bas smo lijepo proslavili i podruzili se s dragim ljudima, bas nam je srce puno! Jos ga je krstio svecenik koji nam je frend pa je i sam obred bio jako prisan i topao (a sve skupa trajalo 15min)!

Uglavnom, vezano za temu dojenja, ma tko bi tu mogao koga osudjivati? 
    Veliki zagrljaj svim mamama koje nisu skroz zagrijane za dojenje, onima oje ce dojit do beskonacnosti, mamama malih ad-ovaca, mamam nespavaca, mamama bumbara i glisti, mamam koje daju kasice i onima koje daju komad brokule za zvakanje! Sve smo mi mame lavice i radimo nabolje kako znamo i umijemo za nase male srecice!

Bumbo0809
    21. Veljača 2016. 10:42

Plavojka-potpisujem sve zadnje sto si napisala! 😊😊

I razumijem te u potpunosti sto se tice toga da vam je srce puno zbog krstenja jer sam se i ja tako osjecala! 😍💜

MegiM
    21. Veljača 2016. 11:12

Kasno jutro svima  Kad smo se dotakli dojenja ja sam baš ovih dana u depri laganoj, jer san shvatila da ću morat odustat i od izdajanja...a to mi je nekako bila zadnja crta otpora kompletnom prelasku na ad-u Jednostavno od kad mi je prije mjesec dana preminula svekrva s kojom smo živili, valjda od tog šoka i tuge i neredovitog izdajanja par dana sve je otišlo krivo...mog mlika više ni u tragovima, pola sata pumpam da možda izvućem 20ml, a ona trenutno pije 200ml po obroku. Baš me to nekako pogodilo, s dojenjem smo imali milijardu problema i na kraju je mala počela odbijati, ali ovo je nekako isključivo moje odustajanje...pa me rastužuje. Lav sam u horoskopu, može biti da mi gađa napuhani ego 

Pitanje za sve žene koje su prestale dojiti/izdajati se...kako to postignete? Frka me da mi ovih sićušnih 20ml šta ostane unutra još ne stvori neki problem, upalu ili nešto...

Branchi
    21. Veljača 2016. 18:04

Plavojka super da je krstenje tako lijepo proslo, a ovo za dojenje si prekrasno srocila, sve smo mi mame i koji god put da odaberemo, najbolji je 💕

Anci2225
    21. Veljača 2016. 19:25

Ja sam prestala dojit jer je mala svaki put vristala kad bi pila moje mlijeko, bilo na cici ili na bocici. Za izdojit sam isto imala jedva 20 ml. Kad sam odlucila da je gotovo, apsolutno nista nisam radila i samo je prestalo. Nista se nije upalilo ni nista.
    Ako se slucajno, nedo Bog, upali, skuhaj persinov list u vodi. Jednu gazu namoci u tu vodu i sto topliju gazi stavi na sise. Mene to spasilo sa sinom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.