Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    23. Listopad 2015. 20:50

Curke meni tak sad par dana sli patronazna kaze da se i tako moze kipati, samo naravno operemo guzu i pisu od svega prije nego ga stavimo u kadu....isto nasprejam s octeniseptom i ocistim sa stapicem.

Moj se isto ne podrigne svaki put. Al kad podrigne onda se bas ori :))

Sanjarica
    23. Listopad 2015. 21:08

Cure imam jedno pitanje... Dobila sam neke kuglice protiv grceva iz Trsta koje su navodno jako dobre...zovu se Colikind... Pa me zanima dali ih koja od vas koristi? Navodno da ih moram dat bebici 15 kuglica tokom dana otopljenih u vodi a ja ih moram pocucat 7 kuglica 3 puta na dan... Upustva su na talijanskom jeziku a on mi nije jaca strana.. pa ako koja ima iskustva slucajno s njima molila bi da mi napise kako ih vi tocno koristite i dali pomazu? Hvala mamite! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    23. Listopad 2015. 22:26

Kiara na koji nacin dojis?' Meni se vise naguta zraka na lijevoj ciki a ta mi je i bolnija!!

Lela29
    24. Listopad 2015. 07:59

**mozda jednom dnevno hoće

Kiara5
    24. Listopad 2015. 08:14

Tako i moja!! Jako rijetko rutne!! 
    Sad sam je i prestala dizat kad mi zaspe na siki, sta cu je bzvz razbudjivat!!! 

Po noći dojim uvik ležeći, a po danu kako mi dodje... Uvik drugačije da se svi kanalići lipo isprazne!!! 
    A moja je veliki cicoljubac!
    Ja je stavim na prsa da malo lezi uz mene a ona se sama spusti do sike, nadje bradavicu, stavi je u usta i pocme sisat!! 
    Sta ti je majka priroda!! 😆

megi16
    24. Listopad 2015. 09:07

curke,moze mala pomoc..
    ovako,koristimo pampers pelene,ali posto mali puno piski ponekad zna propustit (bar 1-2 puta dnrvno). Cula sam da ima kao neke gacice koje idu preko pelene da ne propuste. Zanima me da li znate vi za to i di bih mogla na kojoj str pogledat da ih narucim. Jedna cura mi je dala str "bambino mio" ali se spominju za preko platnenih pelena i sad neznam da li mogu te ili ne..

Bumbo0809
    24. Listopad 2015. 10:26

Megi ja sam kupila violeta br 2 i te su mu propustale sa strane..pa sam uzela babylove 1 i te su mu nekoliko puta propustile gore povise guze. :S ocito mu treba obrnuti brojeve
    A za noc bi mu stavila donju babylove1 i preko violeta2 ove zadnje dvije noci,al ne bi mu nista propustilo niti na violetu.  Al ta ideja s gacicama je odlicna,nisam cula za to.

Cure,moze pitanje? Znaci danas je bebi 6 tjedana i 4 dana,da li je moguce da sam ja veeec dobila mentruaciju?? Krvarenje je bilo do nekih 30 dana nakon toga je bio zuckasti pa bijeli iscjedak. I evo sad krv!

megi16
    24. Listopad 2015. 11:11

probala sam sa babylove ali je dobio osip od njih,ove mu pasu samo sta ponekad propuste..

Bumbo0809
    24. Listopad 2015. 12:32

Moj bas suprotno, od pampers(zelenih) je dobio baas osip..a od bijelih nije samo sto mu se ona mrezica uvijek zalijepi za guzu.
    Probaj violeta,one mi nikad nisu propustile,a i nije dobio osip od njih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.