Moj isto puno piski a nikad nam nisu pampersice propustile.
Kupate li bebe u prokuhanoj vodi??
Fluffy
Cure,jel kojij beba kakila onak normalno senfasto ali da ima malo i zelenih zrnaca 😟Trebam li se zabrinut?!
Ne brini ako ima i zelene kakice tu i tamo, sve je to normalno.
Ja isto ne prokuhavam vodu za kupanje, samo onu s kojom peremo sa blazinicama. Nadam se da je to ok :)
Ne prokuhavam vodu za kupanje. Iako, ako je zagrebačka voda u pitanju, prokuhavanjem i dodatnim hlađenjem se kamenac taloži na dnu posude, pa voda postaje mekanija, a samim time možda i ugodnija za kožu bebe. Mekana voda ima niži kh i ph, dok tvrda voda ima višlji ph i kh. Trebala bi uzeti testere pa provjeriti, ali ne znam koliki ph i kh odgovara bebinoj koži. Ako ima koja taj podatak podijelite, a ja ću ovih dana testirati prokuhanu vodu i običnu vodu iz vodovoda (to mi je i inače dio posla kojim se bavim, pa ću dati podatke za zagrebačku vodu iz vodovoda, na području centra).
Od pampersica (zelene i premium) niti je dobio osip, niti je procurio. Mijenjam pelene minimalno svaka 3 sata, operem blazinicama i vlažnim maramicama za bebe ako je piškio) i potpuno operem guzu ako je kakio, te uvijek namažem guzu Pavlovićevom kremom.
Babylove je svaki puta procurio (tri puta za redom), pa sam ih stavila sa strane, mislim da su mu još uvijek prevelike (pisalo je od 3 do 6 kg), a na pampersicama piše od 2 do 5 kg.
Babylove još neću prekrižiti nego ću ih staviti sa strane , pa kada navrši mjesec dana ili malo više ću ih ponovno isprobati.
Mmama hahaha molim te nemoj mi se rugat :P
Morala sam primjenit tu metodu jer sam kod svekrve,nisam doma :)) al efikasno je bar sto se tice prolaska na robicu
Nama su Pampersice bijele propustile, prešli smo odmah na Babylove eko-bijele i jako smo zadovoljni. Prije mjesec dana mi je prijateljica dala pelene Libero (za koje iskreno, nikada nisam čula) i ja sam ih uzela, međutim već od jedne je maleni dobio jaki osip i odmah sam ih prestala koristiti... jednostavno, nisam očekivala da bi od njih dobio osip. Stoga sam rekla da mu neću druge kupovati, nego ostajemo vrijedni Babylove-u. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji