Mi smo uspješno obavili prvi izlazak u grad. Prespavao je bez buđenja, vožnju, nošenje u jaju, sastavljanje zapisnika u uredu u Draškovićevoj (dobio je dokumentaciju).
Baš je lijepo bilo prošetati po suncu i voljela bih da je više takvih sunčanih dana...
Jel jos koja od vas mama pije rooibos kako bi bebi olaksala grceve? Jel zaista pomaze?
Ja sam od jucer pocela piti caj Od komoraca, dvije salice dnevno, pa cemo vidjeti da li ce joj malkice pomoci... Njoj nista ne dajem!
Mi smo sinoc od 10h do skoro 3 ujutro imali show oce nece cicu place urla,zaspi,nakon 5min opet plac,cica....izmorile smo se! I jutro je malo sam cickala oko 7,pa se sad u 9probudila dajem joj cicat bas i nece i opet spavanac !!!
Cvarak ideeenticna stvar! Bas smo show imali od nekih 10ipo do 2i 45 kad je napokon zaspa!
On je jucer preko dana sisao svakih sat vremena da sam se ja pitala: ima li uopce mlijeka za njega kad ne moze duze odspavat nego ga valjda glad budi. Cice=koža!
Bas sam bila u depresiji! Nadam se da nece tako bit i danas :-(
Al nas je vjerojatno zahvatio skok sa 6 tje pa je valjda to to.
I ja se pridružujem kasnovečernjim/noćnim show-ovima.
Već par dana mala ne želi zaspati, samo želi biti na rukama. Kad je stavimo u kinderbet toliko vrišti kao da je masakriramo. Primem je u ruke i... čudo. Mirna ko bubica. Onda počne sisati šake. Pa joj dam sisu, pa joj je zlo jer se prenajede. Kad to ispovraća, zaspi mi na rukama. Krenem je staviti u krevetić i ispočetka..
Sve mi se čini da smo došli do točke kad smo je razmazili. Želi biti samo na rukama. A sve je teža i teža i nemam je snage stalno nosati. A opet, imam li je snage ostaviti da vrišti pa da se sama smiri?
Jučer sam je ostavila nekoliko minuta da vrišti i obje smo plakale.
Prekosutra navršavamo 7. tjedana. A činilo mi se da smo prošli skok. Prošli tjedan je svakih sat vremena sisala od gladi. Sad sisa samo radi utjehe (tako mi barem izgleda) i zaspi za par minuta. I to navečer pred spavanje kad mora ići u kinderbet (u kojem je samo noću).
Nisam probala maramu. Ali i ja i mm je nosamo konstantno. Tijekom dana je uglavnom na rukama, možda par sati provede u kolicima. I stvarno se puno njome bavimo. Čak i kad nešto radim po kući pričam joj i svako malo je dođem do kolica dodirnuti, pomaziti i sl.
Ali sam do večeri mrtva umorna. I ne mogu je do 3 ujutro nosati. Njezin je kinderbet odmah do mene i samo stavim ruku preko ogradice i mazim je, masiram trbuščić.., ali ne, ona se baš mora nositi i hodati. Ne daj Bože da sjedem na krevet s njom u naručju.
Sortiraj odgovore
Najstariji