Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    21. Listopad 2015. 11:27

Ryanne, a da ju mozda nije mucio trbuscic? Jer sve sto si opisala tako je i kod naseg malog, i pedijatar nam je rekao da ga tada muci trbuscic. Odnosno, ili mora izbljuckati visak ili jos podrignuti. I lezeci polozaj im tada jednostavno ne pase.
    Tako mi kad vidimo da to sve radi ga podignemo dok ne podrigne ili bljucne. I onda je miran i moze opet u krevetic.

Ryanne
    21. Listopad 2015. 11:35

To sam i ja pomislila, ali prije toga mi se baš super podrignula i izbljuckala. I zaspala. I onog trena kad sam je polegla... bwuaahahahaha.

Ne znam... vidjet ćemo kako će biti noćas.

Inače mi već par dana istu stvari radi i kad se kupa. Izvadila bih je iz kade, omotala ručnikom, počela brisati i krenuo je plač kao da joj ne znam što radim. E onda sam je jučer, čisto da vidim, vratila natrag u kadu i.. blaženi osmjeh na licu.

Pa si pomislim.. ''dragi Bože, zar mi dijete od 7 tjedana već ima toliko razvijen karakter da zna što želi ili ne želi?''. Hahaha.

Branchi
    21. Listopad 2015. 11:37

Isto prijavljujem puno cicanja, mazenja i malo spavanja :)
    On zaspi i onda krene plakat i izvijat se dok ne prducne jadan....
    Inace kroz jutro cvrsto spava, a sad ni to u krevetu nego sam ga stavila na prsa, umotala u dekicu i legla na kauc pa tak skvrcen spava sat i pol...ja sam gladna, ali budem vec poslje jela hehe

Mislim da ce se nama sad preklopit probava i skok u 3 tjednu....
    Probat cemo kasnije u setnju da vidimo dal ce to pasati

Bumbo0809
    21. Listopad 2015. 12:04

Znaci definitivno nam je ista situacija svima trenutno uhhh 
    Ryanne kao da opisujes moju situaciju! Pocnem i ja plakati od muke jer ne znaaam vise sto da radim.. Toliko hoce da jede,a toliko bljuca da je to strasnooo! Nadam se da ce sto prije proci ovo sve svima nama i da cemo mirno spavati zajedno s nasim bebicama 

Branchi
    21. Listopad 2015. 14:40

Sad sam ga nahranila i brzo spakirala u kolica pa smo sat vremena gustali po suncu - on corio, ja setala.
    Sad smo se vratili i opet jede ko da cicu danima nije vidio 😂

Bumbo0809
    21. Listopad 2015. 17:47

Ivek30 haha daa, kao da ono odahne nakon teskooog posla (papanje,spavanje,punjenje pelena haha  ) 
    Al naajdraze mi ga je vidit kad se smije u snu 

kris555
    21. Listopad 2015. 20:04

Jel i vama bebice cesto bljuckaju? Meni se cini da zadnjih par dana skoro svaki put kad si pocicka bljucne, a pazim da ne mjenjamo naglo polozaj kad ga dizem da podrigne..

Branchi
    21. Listopad 2015. 20:59

Moj uzdise, smije se i izbacuje 'o', 'ma' i tak neke zvukice :)))
    Ne bljucka cesto, cak ni ne podrigne svaki put, ali danas mi je recimo zaspao tijekom dojenja i valjda je prije toga uzeo veliki guc i onda se otkacio od cice i samo mi izlio to po ruci :)))

Kiara5
    21. Listopad 2015. 21:10

Prijavljujem i ja skoro pa cjelodnevno dojenje!!! 
    Moja jos nikad nije bljucnila i skoro nikad ne rutne!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.