Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ineska3
    04. Veljača 2016. 10:32

Mom malom je neki dan izašao prvi zub (s 4 mjeseca i par dana) i nije se ništa vidjelo, samo se jedno jutro pojavio! Znači par dana prije toga je bio na pregledu kod pedijatrice i još je komentirala kako se ne vide zubići da su krenuli. Tako da vam može samo odjednom izaći, a nema šanse da ne skužite, baš se jako osjeti kad mi zagrize prst i vidi se zub koji viri. Naravno da je trpao sve u usta i slinio već duže vrijeme, no mislim da je to tipična razvojna faza, izašao zub sada ili za par mjeseci. No imao je faze nacicavanja po noći (nije bio skok) koje su prestale par dana prije nego je izbio zub, možda je to bilo do toga. Tako da cure držim fige da je to razlog i da i vama prestane :)

A što se tiče kila, meni je isto trbuh sada duplo veći nego prije mjesec, dva, imam osjećaj da samo raste, što ne bi trebalo obrnuto :/
    Inače, već neko vrijeme idem na vježbanje mama i beba i super je, preporučam!

Branchi
    04. Veljača 2016. 10:44

Cure di idete na vjezbe mama i beba??

Ryanne
    04. Veljača 2016. 10:57

Ja se nadam da je i kod nas u pitanju zubić jer vec par noci samo nacicava, a preko dana klasika- trpanje svega u usta.

Nego, pročitala sam da su češći noćni podoji i znak da je beba spreman za dohranu. Baš kao i povećani interes za ''odraslu'' hranu. Ona već par tjedana ludi kad vidi da netko jede.
    Ja ću još pričekati par tjedana i onda počinjemo s mrkvicom.

Pitanje- da li bebi od žitarica davati smeđu rižu ili bijelu?

Ail
    04. Veljača 2016. 10:59

Jutro cure ☺ 
    Vidim da su vam bebe promjenile ritam spavanja. Mi hvala Bogu nismo. Zaspe nakon hranjenja u ponoć u 8 traži bočicu i nastavi do podne. Evo još spava. 😂 nisu mu ni mama ni tata bolji sto se tiče spavanja. Za makeover se svakako odlučite jesmo mame ali nigdje ne piše da sebe treba za pustiti.  Ja sam bila na pramenovima i svako malo si nešto kupim. Pogotovo kako su bila ona sniženja. Kada idem van iz kuće maskara i puder su obavezni. Što se tiče kilaze ja sam sve izgubila koju kilu i više. Ginekolog mi je opipavao trbušne mišiće i rekao je da su super tako da ne vježbam. I nama je oko bilo malo upaljeno, ali hvala Bogu ništa strašno. To je bilo radi suhog zraka u kuci i zato jer smo ga u jajetu vozili u kolicima a vani je bilo malo vjetra. Brzo nam je prošlo.  😀

plavojka
    04. Veljača 2016. 11:09

Branchi ja cu na mame i bebe krenuti u ovaj studio za fizioterapiju gdje sam isla i na vjezbe za trudnice! Jako sam bila zadovoljna s njima, tako da se bas veselim. Ali lokacija je Dubec, vjerujem da je tebi to preko svijeta ;)

Oliva4
    04. Veljača 2016. 11:30

Ee pa i ona je mene nacicavala ovih dana, baš sam neki dan komentirala mužu kako mi se čini da su mi sise sad punije mlijeka, moguće da je ona to stvarno onda micica radi zubića navukla nekako 😊😊 ja joj nisam kupovala nikakve gelove, mislila sam kapi što je plavojka spominjala, ali evo zub me preduhitrio..ne čini mi se da joj nešto puno smeta, je malo nervoznija, ali mislim da joj onda neću ni kupit ako je ovako to nekako ona riješila prirodno 😁

Plavojka daj mi reci misliš li da su treninzi ok inteziteta to na mamama i bebama? Čula sam prije za to, ali mi se neda nekako ić ako je onako lagano ful za vježbat..meni je dubec čak i blizu..e a znaš li koliko košta mjesečno, kad počinju treninzi i ima li normalan parking ispred? 😁😁

• Hrenofka
    04. Veljača 2016. 11:34

Hola cure!
    Mi nocas nikakvog spavanja...cijelu noc do pol 6 je bio budan i trpao u usta sve sto stigne,a lezao je u lokvi sline. To se samo cijedi. Mislim da ga muce zubici. Ne znam sto da radim,imam onaj gel,al cini se da ga on pojede prije nego ga ja uspijem namazat!
    Sto se sjedenja tice,moj ima tek 3.5 mjeseca,al vec mjesec dana se dize u sjedeci polozaj. Mene to izludjuje jet ga szalno vracam nazad,a ne mogu ga zavezat.
    i jos nesto...on kad ga se onako uspravi,silno zeli hodat. Znaci nabada korak po korak,noge totalno ispravljenje i cvrste. Snimila sam video i poslala to doktorici da pitam jel to normalno. Ona naravno kaze da je to totalno preuranjeno,da to rade djeca sa preko 6,7 mjeseci i da ga naravno ne treba poticat. Ja ne poticem,ak kad ga bilo tko tako digne on krene hodat i boze nitko sretniji od njega,smije se od uha do uha (za razliku od toga sto vecinu vremena vristi,to jw jedino sto ga koze umirit). Jer sve sto je mirovanje,ne valja. U klokanici se nosi s licem naprijed jer po novom vise ne zeli s licem prema meni (a ne zeli ni kolica pa moram ovako)... 
    Imate li vi takvih slucajeva s hodanjem?

Cvarak
    04. Veljača 2016. 11:51

Mi smo do sad trebali odspavat 2x bar po pol h al spavala je znate koliko 5min neznam koji se dns klinac desava?! 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.