Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    20. Siječanj 2016. 20:25

Sova ja uglavnom nosim grudnjak za dojenje iz mullera, super mi je. A bas sam danas kupila jedan normalni, kao za van, jedva nasla, ako mi je dobra kosarica, sirok mi je, ako mi je dobar u sirini, mala kosarica... Mrsavica sa sisama, sta ću 😄

plavojka
    20. Siječanj 2016. 20:28

Sova meni je grudnjak sa zicom (a imao je samo onu sa strane) napravio takav picvajz.. Kad su se cice napunile valjda ju je pritisnuo.. Danima sam kvrgu razbijala :((
    Tako da se drzim ovih bapskih za dojenje iz muellera

Oliva4
    20. Siječanj 2016. 20:28

Lela drago mi je zbog micanja šeširića :)

Moja isto sad na 68..74 joj je još preveliko..nikad nije ni nosila 56 pa mi se sad čini da i ne šiba preko tih brojeva nešto prebrzo, ali sva je nekako velika..iako imam već odvojene 2 vreće..sva sreća nećakinja je samo mjesec i pol mlađa i puno manja pa ona dobiva večinu ovog što preraste :)

Kneginja a ne pomaže joj ni sudocrem? Čula sam da je jako dobar i panaten..ja ga nisam probala, jer nije, sva sreća trebao, ali možda i da s tim probaš ako već nisi..

A sova grudnjaci i mene to već tako nervira..stalno izmjenjujem ta 2 za dojenje.. jedan je bijel, a drugi kao neki s čipkom seksi ljubičasti 😂 iz hm, ali sav neki nezgodan i pola sise mi ispadne..moram stalno pazit i što ću preko, ne mogu bijele majice ni tanje jer mi se svašta nešto ispupči zbog konstantnog nacicavanja 😁😁😂 fale mi neki fini, ugodni, boje kože i sl..za sad svi takvi skupljaju prašinu 😝😝

plavojka
    20. Siječanj 2016. 20:29

Kneginja nama je sudocrem pomogao (uz luftanje guze).. Ali nismo imali osip, samo crvenilo

Sanjarica
    20. Siječanj 2016. 20:42

Ma ja stvarno cijelo vrijeme nosim normalne grudnjake...s zicom i postavljene...imam jedan za dojenje al ga nikad nisam obukla...skuplja mi prasinu... 
    Ne smetaju mi nit ista... Samo sam si morala kupit nove sve vece jer su mi stari mali... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    20. Siječanj 2016. 20:47

Kneginja, ja sam cula da ova krema jako pomaze kod pelenskog osipa (nadam se da ce mi učitati sliku )

Cvarak
    20. Siječanj 2016. 21:51

Ja imam grudnjake iz millera i sad samo nosim potkosulje iz h&m-a hehrhe jel nemogu bez potkosulje po zimi.. Tako da sam si kupila 4kom potkosulja za dojenje! 

Lela ja sam kao i ti mrsavica sa sisama ;€)

Ryanne
    20. Siječanj 2016. 21:58

Ja sam nosila grudnjak iz mullera ali su mi sise koma izgledale u njemu. Bez oblika. A i vidio mi se obris jastucica. 
    Pa sam u Baby Centru kupila neki skupi od elastina no taj me previse stiskao i sise su mi bile stalno tvrde. 

Onda sam naisla na crni, lagano podstavljeni, ali bez zica i preporodila se. 

Inace, nemogucnost nosenja pravog grudnjaka mi je jedina mana dojenja. Sise D/E kosarice jednostavno izgledaju komavu bapskim grudnjacima. Haha. 

Ali kad se meni moja buba pristeka na njih... vrijedi svega. 

Fluffy2
    20. Siječanj 2016. 22:03

Vecer zenice, shvacam vas za grudnjake. I ja sam bila mrsavica sa sisama, nikamo pronac grudnjak! ali sad sisa vise nema. Dojila sam nepuna 3 mjeseca i sa broja 4 su dosle male ispuhane vrecice. Nema veze nego mi je zao sto nisu duze posluzile svrsi :)

Nama se koza na guzi skroz osusila. Inace ga ne mazem nikakvim kremicama osim lica kad idemo van. Ne znam jel do pelena..zelene pampers koristimo?

Fluffy

Cvarak
    20. Siječanj 2016. 22:07

Ja mazem pri svakom presvlacenju pelene. Pavlovicevom iz ljekarne i predobra je i sad sam pocela koristit mustellu posto sam dobila i ja
    Jos kupila pa da vidim kakva je!! 

Mozda ti nije do pelene nego od mokrace i kakice pa se koza isusi ?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.