Lela to su ti trakce koje sam prije u frizider stavila i izrezala ko flaster i naljepila i ostavila mjenjala sam npr prije spavanja sam joj stavila i onda ujutro novr i opet tako, dva dana i vise nisam!!
Ashley, kako napredujete sa hranjenjem svaka 4 sata. Ako se ne varam, prosli tjedan si rekla da to uvodite.
4 sata? 😌 o tome mogu samo sanjati, ja svoju pokusavam rastegnit na uru...haha.. papa svako 45 min, isisala je zivot iz mene 😅 danas je izdrzala sat i pol između obroka, niko sretniji od mene!
Moja je jela svakih 2-2.5 sata, a sada svakih 1.5 sat.
Lela bas ste velike cure. Jedva cekam da nas izvazu, al mislim da sa 2mj necemo preci 5kg. Cini mi se da samo raste a slabo se deblja.
Kris hvala na inf, vidjet cu koliko se kod.nas ceka, al mislim da cemo u Karlovac, blizu nam je.
Lela oni papaju bocicu pa se nemoj opterecivat!! Ma vidit ces da ce ubrzo i tvoja bebili povecat razmak izmedju dojenja :))
Da, Lela, moj je na adaptiranom, jede svaka 3 sata, navecer zadnja boca u 11 i spava do 8. Al u 8:00 se javlja, tocan je ko urica
Cure, je li vam sjeo porodiljni?
Ja sam zadnja dva mjeseca dobivala isti iznos, a danas sam dobila dvije odvojene uplate, a iznos je i dalje za 300-injak kn manji nego protekla dva. Ne kuzim...
Al cure, kako to da vase bebe tako cesto jedu? Imam par frendica koje su rodile malo prije ili malo poslije mene, sve doje i djeca im jedu na svaka 3,4 sata, jednoj mala cak zna potegnut i na 5 sati. A bebaci im uredno dobivaju na tezini.
Da Asley i ja smo na bočici pa je i razmak veći jer se duže probavlja, nije lgano kao majčino mlekoco :)..prvo smo papali svaka dva sata, sada je svaka 3, a nočas me iznenadio, zaspao oko 9-pol 10 i probudio se u 03:30..a onda opet u 6..ali s vremenom će i dojene bebe povečati razmak!
Lela mi smo ko vi - svakih sat, sat i pol, nekad mozda 2 ili 3 ....nekad 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji