Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    18. Prosinac 2015. 17:18

Lela to su ti trakce koje sam prije u frizider stavila i izrezala ko flaster i naljepila i ostavila mjenjala sam npr prije spavanja sam joj stavila i onda ujutro novr i opet tako, dva dana i vise nisam!!

Naanaa2
    18. Prosinac 2015. 17:28

Ashley, kako napredujete sa hranjenjem svaka 4 sata. Ako se ne varam, prosli tjedan si rekla da to uvodite.

Lela29
    18. Prosinac 2015. 18:07

4 sata? 😌 o tome mogu samo sanjati, ja svoju pokusavam rastegnit na uru...haha.. papa svako 45 min, isisala je zivot iz mene 😅 danas je izdrzala sat i pol između obroka, niko sretniji od mene!

jahanara
    18. Prosinac 2015. 18:28

Moja je jela svakih 2-2.5 sata, a sada svakih 1.5 sat. 

Lela bas ste velike cure. Jedva cekam da nas izvazu, al mislim da sa 2mj necemo preci 5kg. Cini mi se da samo raste a slabo se deblja.

Kris hvala na inf, vidjet cu koliko se kod.nas ceka, al mislim da cemo u Karlovac, blizu nam je.

Cvarak
    18. Prosinac 2015. 18:28

Lela oni papaju bocicu pa se nemoj opterecivat!! Ma vidit ces da ce ubrzo i tvoja bebili povecat razmak izmedju dojenja :))

Naanaa2
    18. Prosinac 2015. 18:38

Da, Lela, moj je na adaptiranom, jede svaka 3 sata, navecer zadnja boca u 11 i spava do 8. Al u 8:00 se javlja, tocan je ko urica

Ryanne
    18. Prosinac 2015. 18:40

Cure, je li vam sjeo porodiljni?

Ja sam zadnja dva mjeseca dobivala isti iznos, a danas sam dobila dvije odvojene uplate, a iznos je i dalje za 300-injak kn manji nego protekla dva. Ne kuzim...

Naanaa2
    18. Prosinac 2015. 18:41

Al cure, kako to da vase bebe tako cesto jedu? Imam par frendica koje su rodile malo prije ili malo poslije mene, sve doje i djeca im jedu na svaka 3,4 sata, jednoj mala cak zna potegnut i na 5 sati. A bebaci im uredno dobivaju na tezini.

nenana

Da Asley i ja smo na bočici pa je i razmak veći jer se duže probavlja, nije lgano kao majčino mlekoco :)..prvo smo papali svaka dva sata, sada je svaka 3, a nočas me iznenadio, zaspao oko 9-pol 10 i probudio se u 03:30..a onda opet u 6..ali s vremenom će i dojene bebe povečati razmak!

Branchi

Lela mi smo ko vi - svakih sat, sat i pol, nekad mozda 2 ili 3 ....nekad 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.