Bumbo i moj ima 2 dana puno bljuje, po sebi meni i podu. Mislim da je sve ok nego da se prezderavaju. Od prijateljice mala bas puno izbacuje, u mlazovima i pedijatrica je rekla da je to ok ako napreduje i zadovoljna je. Moj se ne prestaje smijat pa mislim da je to ok :)
Cvarak proci ce i to kao i sve do sad.. strpljen spasen :)
Fluffy
Cvarak 💕💕😉 bit ce to sve ok!
Moja beba se isto sva perutala po licu, tijelu, imala je sitne pristiće, nicim je nisam mazala, sve je proslo samo od sebe. Jos uvik joj nista ne stavljam na kozu, jedino sto koristim je baby sampon / kupka u jednom.
Cvarak, draga, sve će se to uskoro zvati jučer. Znam, nije lako, ali znam i tebe, budeš ti to izhendlala.
Ne znam kako vi, ali upravo gledam na RTL pomaže djeci, Budi mi prijatelj. Srce me boli i valjda sam se već 100 puta rastužila nad tom dječicom. . Najteže mi je gledati novorođenčad. 0609007, nazvala sam i nazivat ću još. I jedna kuna pomaže...
kuna po kuna do milijuna
Hvala cure na savjetima, ne kupam ju precesto pa mislim da cu joj ipak bar kupku uzeti i probati mozda taj dio di se najvise peruta nekom od preporucenih kremica namazati.
Vidim pricate o kukicima. Sad me malo strah.. ne povijam siroko i nisam bas vjezbice neke radila. Na uzv smo naruceni tek 11.2. jel to malo kasno? Jel moguce vidjeti da nesto nije kako treba ili se bas na uzv vidi tek?
I meni se cini malo prekasno, jer su nama jos na izlasku iz rodilista par puta naglasili da moramo na uzv obavezno za 6 tj. I isto tako na prvom sistematskom.
I meni se cini da je to kasno za uzv.kukova...
Cvarak bit ce sve okej!😊😊
Hvala Fluffy nadam.se da je to razlog 😊
Hvala sto ste mi rekle cure. Meni se to ofmah cinilo nekako prekasno a taj termin nam je dala sestra na prvom pregledu. Odma nas je narucila u klajcevu Mislim da cemo na kraju otici privatno jer nije mi jasno da nemogu dati termin prije. Sto je najgore nije samo meni tako.. jos mi je i patronazna spominjala da je bolje otici ranije.
Pozdrav mame!
Ima li koja iskustva s nosiljkama?
Od prvog djeteta imam mei tai, ali smo ga kupili dosta kasno i malo mi je kompliciran.
Htjela bi neku nosiljku da se kopča. Jel zna neka od kad se može bebe nosit u nosiljkama?
Kad je prvi bio tak mali vani je bio veliki snijeg pa nsmo nikud išli. Sad bi mi bilo lakše da manjeg stavim u nosiljku i do dučana itd.
S kukovima je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji