Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    18. Prosinac 2015. 08:15

Mrkvica, odi u klaicevu, kad se dodje osobno znaju dati raniji termin! Ili otidji kod privatnika, ja sam kod njega dobila termin za dva dana!

Nama su kukici ok, nisam ja to nista siroko povijala, ali vjezbamo onaj baby fitness! Rekao nam je dr da dodjemo na kontroli s godinu i pol kad vec bude dobro hodao!

Nasa Cvarak to super hendla, a sigurna sam da ce se s novom godinom i rijesiti tih malih napasti remencica!

Lice bebacu mazem samo kad izlazimo van i to sa Cold kremom od Uriagea i jako sam zadovoljna s njom!

A nosiljka, mi imamo elasticnu maramu i bas se volimo nosati i njoj, uvijek si lijepo zacori! Ali, za sada smo se nosili samo po kuci, moram smislit kak da ga ubundam pa cemo s njom i van!

Cvarak
    18. Prosinac 2015. 10:19

Curee hvala vam 😘😘😘ma ide to nama super bitno da nije nista gore!! 

Ja preporucujem sto prije na uzv ja sam isla sa 5 t privatno i onda odma klaicevva!! 

Bephanten mi je supe za suhu kozu mada imam i mustelu al nisam jos koristila!! 

Saljem svima pusee nas opet prdci zezaju valjda ce sa 1 mj otic da udjemo u ng bez prdca i remencica!!

kris555
    18. Prosinac 2015. 10:39

Mi smo na uzv isli s 8 tjedana, tak nam je ped rekla da odemo i to smo isli u Karlovac na Svarcu, utorkom i cet.nema narucivanja od 11-14 negdje treba doc i dosta se brzo obavi, nismo dugo cekali bebe idu prve :) 
    I ja imam elasticnu maramu al nemam pojma kak bi ga stavila unutra ak ga obucem toplije i ovak ga nekak jedva stavim :D tak da smo mi u kolicima u setnji..

Lela29
    18. Prosinac 2015. 10:39

Evo nas sa 2 mj, 58,5 cm i 5950 grama. Vise od kilo smo dobile i bas sam bila ponosna kad mi je pedica cestitala na tome, zna da dojim sa sesirma, kaze da je njeno iskustvo da vecina mama koja se sluzi njima, brzo odustane.

Primila je cjepivo, kako sad sa hladnim oblozima? Kad joj mijenjam pelenu malo drzat ili...?

I da, imamo blagi oblik sora, dobile daktarin 😒

Cvarak
    18. Prosinac 2015. 10:48

Lela bravoo superr samo tako!!! 

Ja sam ovo kupila i stavljala joj na mjesto pikice. http://www.mojaljekarna.hr/oprema-za-djecu-i-bebe/2541-frescopad-hladni-gel-oblog.html#.Vl2oLWbtbCQ

Cvarak
    18. Prosinac 2015. 10:49

Lela nase curke su tu negdje sa kilazom hehe male bombice nase!!

jahanara
    18. Prosinac 2015. 12:31

Kris znaci s uputnicom od pedijatra na Svarcu i odmah se obavi? Sad kad citam svi ste to obavili do 2.mj bebe a mi idemo na kontroli 29.12.i tad cemo imat 2mj i 5 dana pa je rekao da ce nam tad dati uputnicu. Bas me brine sto nas nije prije poslao.

Lela29
    18. Prosinac 2015. 13:52

Da cvarak, dvi male buhtlice 😅 jesi te obloge samo na presvlacenju stavljala?

Branchi
    18. Prosinac 2015. 15:26

Isto preporucam osobni odlazak u klaicevu, brze te naruce! Mi sad bili na drugoj kontroli, sve ok....

Od kremica ja nekad po licu stavim melem, a tijelo mu tu i tam namazem mustelom. Kad se ova potrosi, koristit cu onu stelatopija ili kak se vec zove - ako niste iskoristite popust 30% ovaj mjesec svugdje :)

Danas sam bila s janom u firmi, dogovorila se s kolegicom koja je isto rodila- jan je corio na putu tamo, tamo dva sata, nazad i jos malo doma 😂 tri sata ne spava ni po noci! Rekla sam im da dodjem spavat tamo hehhe. Za setnju sam mu prebacila tetru preko kolica da ne udise hladan zrak tak da to preporucam ako vas brine ovo vrijeme :)

kris555
    18. Prosinac 2015. 15:31

Lela mojem je baš bilo jako crveno i naotečeno tak da sam mu ja stavila oblog i ostavila na nogici do idućeg hranjenja tj. presvlačenja. 

jahanara tako je, reci ped da ti da uputnicu, ne znam jel treba bit naznačeno da je za karlovac, al mi smo došli dali uputnicu i za nekih pol sata-40 min nas je primila. za uzv, brzo ti bude gotovo, sam dođi prije 11 pa ćete prije bit gotovi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.