Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    18. Prosinac 2015. 20:48

Renata 😍💕
    Cvarak- slazem se, najbitnije je da si zdravi svi 😊

Mi isto cesto papamo, vecinom je to svako 2h, ali netko je dobro napisao nekad bude i nakon pola sata-sat... Ali zna on izdrzati i po 3-3,30 al to je rijetko.. 
    Ja i muz se zezamo da je mali Mladen Grdovic, da mlijeko i cicu voli kao Mladen bevandu haha 😂😂

Branchi
    18. Prosinac 2015. 20:55

Da, meni je dosad sjedalo malo vise od place, znaci ovaj mjesec ide manje....

Mi cemo vec sutra okitit bor hehe 😀
    Neki dan smo uslikali bozicnu fotku s janom i pesekom, to cemo dat familiji 💕 kakvi su vasi planovi za prvi badnjak? Nama dolaze moji i tinovi i brat sa zenom, rado bi da prvi badnjak bude kod nas :)

Sanjarica
    18. Prosinac 2015. 21:19

Mi se ove godine za Bozic okupljamo kod mojih roditelja...doslovno su nam "naredili" da prvi Bozic od njihove prve unuke moraju bit s njom...heheh... 
    Meni pase...i bas se veselim tome... A za novu god tj bas 1.1 se okupljamo kod deckovih roditelja...eto uspijeli smo se sa svima organizirat i svima ugodit... 

Kako planirate docek provest? Ja sam se dog sa dvije prijeteljice i sestrom te njenim muzem i malim da budemo kod nas... Piđama party...haha... Neki totalno drgaciji docek nove godine... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    18. Prosinac 2015. 22:08

Mi neidemo nikud nas 3 doma uzivamo... Slavimo i Bozic i Ng sa cickom 😆Hehehe

kris555
    18. Prosinac 2015. 22:18

Sta nije porodiljna uvijek ista?? Meni je danas sjela i jednokratna i zaostaci porodiljne. 
    Mi po danu cicamo uglavnom svaka 2h, a navecer razmak uglavnom bude 3h, evo cickali smo oko 6 i sad tek jede, al smo bili u ducanu pa ga to valjda vise uspava..

jahanara
    18. Prosinac 2015. 22:37

nije porodiljna ista, satnica puta broj radnih sati u mjesecu (ulaze i blagdani koji su u toku tjedna)

Naanaa2
    18. Prosinac 2015. 23:15

Cure, dal vase bebe znaju plakati iz fore ili ako nije po njihovom? Moj mali u zadnje vrijeme ne voli presvlacenje. Cim ga polozim on u plac, i to da cijela zgrada ori. Dok ga presvlacim place, i kad ga presvucem i dignem i dalje place, cini mi se samo zato sto ga nisam odmah digla i onda tako protestuje. Ne mogu ga smiriti nego da ga povijem i nunam par minuta, onda se smiri i potpuno druga beba- smije se, guguce...  u zadnje vrijeme opcenito se buni kad ga stavim na ledja, na podlogu ili na rukama. Najvise voli da je u vodoravnom polozaju da on moze okolo gledati i sve vidjeti. Ne znam dal ga nesto boli, al onda bi plakao i u vodoravnom polozaju, a ne samo na ledjima, zar ne? Ili je samo vec razmazen. Moze li u dobi od 3 mj biti razmazen? Ne znam sto mu je jer smo se prije presvlacili bez problema, a sad je to postalo prava avantura. Da ga mogu ikako presvlaciti u vodoravnom polozaju....

jahanara
    18. Prosinac 2015. 23:33

Naanaa nasa protestira kad je stavimo na lijevi bok, ne voli spavat na tu stranu i gotovo. Vise sam luda od tog, ne znam kako je nauciti na tu stranu. Cim je vratimo na desnu plac prestaje. A kad je kupat idemo, dogadja se bas to sto si napisala. Moram je stavit u ruke i ljuljati ili dati sisu za utjehu.
    Ja bi za svoju rekla da je mudra tako malena i da vec zna sta hoce. Primjer kapi, biogaju proguta bez problema, vitamin d kad smo joj poceli davat vristala bi,a sad samo mirno cim joj stavim u usta ona izbaci van...

jahanara
    19. Prosinac 2015. 08:00

Jutro! Nasa djevojka je spavala sinoc od 12 do pola6, jela je i evo jos spava
    Danas je prvi put ostavljamo baki na cuvanje. 

Mi cemo Bozic i NG provesti kao Cvarak i njena obitelj, nas troje kod kuce. I stvarno me to veseli. Nasi su tu blizu nas pa cemo se svakako vidjeti.
    Jedva cekam okititi bor, bas me zanima hoce li to njoj biti zanimljivo.

Lela29
    19. Prosinac 2015. 08:59

Jutrooo, mi se naspavale nakon 3 noći buđenja svako uru i pol, valjda to znaci da skok prolazi.

Moja protestira samo kad joj ne dam da me duda. Ima svoje krizne ure 2 puta dnevno. Tad je uzmem na ruke pa skacem s njom po kući, pjevam joj, plesemo 😅 Odviknit cu je od dudanja, naviknit na ruke, pa cu je opet morat odvikavat. 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.