Mincy, to je probava, tj. plinovi u crijevima, nakupljeni zrak kojeg ne podrigne ili nadutost od neceg sto si pojela, a ne odgovara joj. Bebe imaju nezreo probavni trakt, kazu da su ovakve stvari uobicajene prva 3 mjeseca. Kod moje nisu grcevi, kad se pokaka ili isprducka sretna je i zadovoljna beba.
Renata kad mu dajem bocu pojede oko 110( jedan obrok naravno), to bude ponekad. A cini mi se da ne posise toliko kad doji. Jede svako 2 ipo, 3 sata po danu a po noci svaka 4 sata. To je ok?
Fluffy
Znači puno nas šprica okolo Veselje
Mojoj je isto bila krenula tjemenica pa sam je također bademovim i četkanjem riješila..bilo joj je i iza uha pa sam to s uljem i onom trljačicom za kupanje skinula odmah..a znate li do kad se ta tjemenica može stvarati? Mislim u kojem trenutku prerastu mogućnost da im se tjemenica uopće pojavljuje? Da ne četkam bez veze do ko zna kad
E moram vam reć kako sam oduševljena prostorom za presvlačenje i dojenje u ikei! Ne znam jel neka bila,ali mene baš danas oduševilo..lijepo se možeš zaključat,unutra sve fino,čisto za presvlačenje..velika fotelja da se zavališ i dojiš i još svira muzikica Skoro sam ostala tamo..reko dolazit ću ovdje samo na dojenje
Renata bocu mu ugl dajem za zadnji obrok i spava 4 sata nakon toga, al evo par dana mu nisam dala nego sam se mucila s izdajanjem i sad ima mlijeka ko u prici. Danas je malac smocio i sebe i mene, mlijeka je bilo po podu, kaucu..po.njemu.. sad se ide kupat jer ne mirise bas lijepo nakon toga hahaha.
Ugl ubuduce cu mu onda tako malo po malo nadodavat ako zafali, hvala :)
Oliva steta sto nema vise takvih prostora nego moramo jurit doma, kad se moj rasplace od gkadi nema stajanja dok ne vidi sisu a onda svi bulje u nas :)
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji