Fluffy ne znam jel ti što pomaže moje iskustvo,ali ja dok sam kombinirala dojenje i ad sam joj davala ad 4 puta dnevno po 60ml..uvijek u isto vrijeme,a izvan toga sam je dojila cijelo vrijeme koliko god je tražila,također, u vrijeme kad bi bila bočica, prije tog sam je isto obavezno dojila (nekad je htjela jest i opet poslije bočice,ali tad joj nisam davala više ad,nego na sisu i smirila bi se brzo)..kasnije je ona jednostavno sama izbacila prvo bočicu ujutro,pa onu predvečer i na kraju sve bočice i ostali smo samo na dojenju..i cijelo vrijeme sve funkcionira super..eto mlijeka imam da šprica okolo Jedno kratko vrijeme sam se i malo izdajala da potaknem proizvodnju pa bi joj i to malo izdojenog mlijeko dala..al nisam sigurna jel to bilo potrebno..meni je malo pomoglo i za izvlačenje bradavica..To je moje iskustvo pa možda nešto možeš iskoristit.. :) i da..bradavice..meni su dugo krvarile i bolile..sad je super..nadam se da će to proć pa da će ti bit lakše sve skupa :) držim fige..
Joj oprosti..ja dok napišem cijelu čitabu vi već izmijenite par poruka..sori na ugnjavljavanju :D vidim da ide tebi s mlijekom :)
Jao jao..da bar osmisle još takvih prostora okolo..raj :D
Meni bebica najbolje podrigne kad ju primi ispod guze i dr ruka na prsima i ledja na meni znaci da gleda licem prema napred... To sam nedavnonotkrila inace je isto tesko podrigivala!'
http://www.cocooncenter.co.uk/brands/mustela.html
Ovdje ja kupim Mustelu...
Fluffy samo onda htabro tako,bradavice sto vise na zrak i meni ke jedna cura ti preporucila mazi sa mlijekom pa nek se osusi pa opet namazi sa mlijekom nek se osusi....tako jedno 20min i bit ce bolje i mazi kremom! Ja sam imala ko nozem
Zarezanu bradavicu a druga u ranicama cak malo
Krvi i znam
Kak boli samo hrabro!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji